Programın adı ne acaba bende indireyimEki Görüntüle 1980023
Öğlen mısır gevreği akşam yemeğim 2 kaşık pilav, 2 kaşık siyah fasulye, minik bir parça ızgara tavuk göğsü derisiz ve yağsız ve yeşil salata.
Bugün çok başarılı idi keşke hergün böyle olsa.
sağol canım..Allah razı olsun ..Ankaradalar evet 2 ay oldu ..seçimden sonraki hafta evlerine götüreceğiz inşallah..hepimiz için zor bir süreçti..düzen müzen kalmadı evimiz küçük Allah şükür iyileşsin tamammen de yeniden düzene gireriz inşallah..Ama zor Allah kimseye yaşatmasın..sana da geçmiş olsun canım...canım hoş geldin. babacığına geçmiş olsun . baban hala ankara da mı. tedavvi devam ediyor değil mi.
Allah tüm hastaların yardımcısı olsun. şifa versin inşallah . (Amin)
cuma günü gittim salonda yattım. eşim geldi zaman sonra çocukları yedirdi. içirdi. süt kaynattı. vs . ben hiç kalkamadım. kimi uyukladım kimi uyanıktım ama halim yoktu. gece salonda uyudum
kıza bulaştırmayayım diye.
o da geceleri hala ve hala kalkıyor . zırlıyor . ağlıyor. su istiyor. emzik düşüyor onu arıyor. anlatamam kaç kez kalkıyoruz. yeni doğan gibi devam hala. eşim ilgilendi o gece.
cumartesi çok şükür iyiyidim. aayaklandım ama yormadık kendimi. evi süpürdüm. çamaşır astım . yemek vs . ama boş zamanlarda uzandım.pazar artık iyi olmuştum şükür . Allah dermansız dert vermesin yeter ki. bin şükür halimize.
yalnız yiyemedim tabi o günlerde bi şey . iştah gitmişti. zoraki yedim.
dün 55.3 e kadar düşmüştüm.
Kolay gelsin taşınma zor iş..Günaydıın
İyi haftalaaaaar
Hafta sonu koşturmacayla geçti resmen
Taşınma işlerimiz var inşallah bakalım boya badana temizlik nakliyatgözümde büyüyor
Kıyamam kuzum inşallah kolay atlatırsın ..ben de panik atak olmasam bile korkuyorum kızz..dişçiden kim korkmaz...Ben de çok kurcalatmamak taraftarıyım haklısın...sabah= nesfit yedim sütlü
sonra dişçiiye gittim şimdi gelldim azımın içi uğuşuk ilaç koydu perşembe günüde dolgu kurtarmaz kaplamada olacak dedi
1dişim eksik o tarafta isterseniz köprü yaparız dedi bi fikri olan varmı kullanışlımı zormu bilgi verirseniz sevinirim kızlar netten araştırdım yanındaki dişleri küçültüyorlarmış kancadan falan bahsediyo
dişle fazla uğraşma taraftarı deyilim asllında nne kadar uğraşırsan o kadar zedelenir diye düşünüyorum bilmiyorumki
kızllar çok kkomiktim korkudan altıma edicektim doktor bile anladı sizde panik atak var sanırım dedi aynen öyle dedim
kalbim hızllanndı ellerim titremeye başladı doğum tarihimi unuttum gecikmeli sööylledim ama anllayışla karşıladılar çok utandım aslında o kadar korkulacak bişey olmadığını billiyorum daha önce yaptırdım lakin panik atak yapıyor bana bunu
nasıl atllatırım bilmiyorum anneme kızıma geç ulaşsam telefonda bu hali alıyorum bayılacak gibi bi durum çok sevdiklerimde yaşıyorum bunu
diğer öğünlerim çorba olacak bugün saat 1 gibi yiyebillirim
geçmiş olsun canım..Acil şifalar dilerim..Yok canım kapıda bekliyorum
bebişi memeden bıraktırıyorsun heralde canım Allah kolaylık versin..Iyi akşamlar kızlar
Bildirim yapamiyorum ama sürekli okumaya çalışıyorum. Kızımla zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten sabır isteyen bir durummuş
4. günümüz bugün ayy ne zormuş şu günler geçse de artık rahatlasak.
Biraz alışınca düzenli olarak geleceğim inşallah.
Allah cezalarını versin..çok fena..Allah evlatlarımızı korusun...offf yine ilkokula silahli saldiri 2 kisi olmus 2 cocuk yarali durumlari kritik. mideme kramplar giriyor bunlari gorunce.3 cocugumda okulda su an rabbim korusun evlatlarimizi. okullara girmek bu kadar kolay olmamali cok sacma bir sistem var. ben istedigim zaman elimi kolumu sallayarak giriyorum sinifa. okullar tek kat ve her sinifin disardan kapisi var. guvenlik kontrolu hic yok. tek girisi olan bir bina icinde degil siniflar. bu kadar cok olay oluyor koskoca amerika bisey yapmiyor buna bir cozum bulmalari lazim.
geçmiş olsun canım...benim de yaptırmam lazımmsmear testi yapıldı muayene oldum canım sonuç on güne çıkarmış
hoşgeldin aramıza..başarılar...Selam... Hoşbuldumm...
70,5 kiloyum..58 benim ideal kilom.. 37 yaşındayım..
Gün içinde yediklerime dikkat ediyorum elbette ama arada kaçamaklar olmuyor diyemem...
Yürüyüşe de başladım 2 haftadır felan..artık bakalım faydasını göreceğim inşallah...
Bu tarz aktif forum sayfalarını seviyorum.. herkes olduğu gibi herşeyi söylüyor.. gayet açıkca 70 kilo olduğumu söyleyebiliyorum mesela... herkesin değişik fikirlerini, uygulamalarını dinlemeyi de seviyorum. Sizinle olmak güzel yani...
yaş 35 i geçince gr gr gidiyor..aynı durumdayım..Ama pes etmek yokCanım öyle kolay olmuyor maalesef.. ben çok zor kilo veriyorum.. görüntüde 12 kilo vermek istiyorum ama nerdeyse 1,5 aydır dikkat ediyorum 72,5 dan bu kiloya indim..gerçi yürüyüşlere yeni başladım ve maalesef masa başı çalışıyorum.. benm sıkıntım bu..hareketsiz kalıyorum.. Senin kilo ne kadar canım? yaş kaç?
Fotograflar muhtemelen buyuk geliyordur. biz sagindan solundan altindan ustunden kirpip oyle yukluyoruz sorun olmuyor.Bem fotoğraf paylaşamıyorum acaba belli bir mesaj sayısından sonra mı oluypr
MyFitnessPal ve MyPlate 2 programda var bende. ayrica bunlarda bulamadigim yemekleri googleda arayip buluyorumProgramın adı ne acaba bende indireyim
Ohh süperAnam ne muhabbet ne muhabbet üstün körü okuyabildim gözümden kaçan varsa kursura bakmasın..Bir nöbet tuttum maşallah çeneniz düşmüş
nöbetten çıktım iyi geçti çok şükür ekip iyiydi muhabbet güzeldi vakit bulup gelemedim..hem muhabbet hem çalışma...
yediklerim eh işte
dün sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
dün öğlen
3-4 kaşık etli pilav(ana yemek yoktu aç kaldık..şirket yemekleri iyice bozdu
domates çorbası
salata
dün akşam
1 lahmacun(yemek öğlenle aynı olunca dışarıdan söyledik)
adana
ayran
bu sabah
2 dilim çavdar
peynir zeytin
öğlen
kızılcık çorbası
akşam
sultan kebabı
Eki Görüntüle 1980924 Eki Görüntüle 1980925 bulgur pilavı
tarifi sitemde var kızlar..https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
Ohh süperAnam ne muhabbet ne muhabbet üstün körü okuyabildim gözümden kaçan varsa kursura bakmasın..Bir nöbet tuttum maşallah çeneniz düşmüş
nöbetten çıktım iyi geçti çok şükür ekip iyiydi muhabbet güzeldi vakit bulup gelemedim..hem muhabbet hem çalışma...
yediklerim eh işte
dün sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
dün öğlen
domates çorbası
salata
dün akşam
adana
ayran
bu sabah
2 dilim çavdar
peynir zeytin
öğlen
kızılcık çorbası
akşam
sultan kebabı
tarifi sitemde var kızlar..https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
Canım ben sultan kebabı yapınca yanında pilav falan yiyemiyorum yemek zaten oldukça ağır sana çok gelmedi mi kebapla pilavAnam ne muhabbet ne muhabbet üstün körü okuyabildim gözümden kaçan varsa kursura bakmasın..Bir nöbet tuttum maşallah çeneniz düşmüş
yediklerim eh işte
dün sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
dün öğlen
domates çorbası
salata
dün akşam
adana
ayran
bu sabah
2 dilim çavdar
peynir zeytin
öğlen
kızılcık çorbası
akşam
sultan kebabı
ayy bayılırım karniyariga patlicanli her yemegesalata
cacık
karnıyarık
fazla mı olur sizce kızlar akşam yemeği için
O tabak görsel çekimi içindi canım.eşime aitti.ben de yiyemedim..Canım ben sultan kebabı yapınca yanında pilav falan yiyemiyorum yemek zaten oldukça ağır sana çok gelmedi mi kebapla pilav
Canm kacamak yaomamissin zaten bir gunde gec olsun sorun degil yani:)Bu akşam dışarda yedik ama içim huzursuz oldu. Ekmek, pişav, patates filan yemedim gerçi ama geç yedim. Suçluluk duygusu da kötü oluyor
Napiyim yaa... Daha en başından kaçamak yapmak istemiyorum...
bende canım:)ayy bayılırım karniyariga patlicanli her yemege
Tabiki canim evde tarti var hassas gram uzerinden yapiorum ama sana kasiga cevirip verim:) 2 paket bitter cikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?