Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aksam yemeginde karnibahar yedim kiymali dunden kalan salata ve ayran dedim ki esime ne zamandir bisey yaomiorum acinadem keko yapim dedim 2 isirik aldim bide su cevizli sucuklardan 2 isirik yedim 3 gundur agzima seker adina hicbisey girmiodu:)

sağol canım..Allah razı olsun ..Ankaradalar evet 2 ay oldu ..seçimden sonraki hafta evlerine götüreceğiz inşallah..hepimiz için zor bir süreçti..düzen müzen kalmadı evimiz küçük Allah şükür iyileşsin tamammen de yeniden düzene gireriz inşallah..Ama zor Allah kimseye yaşatmasın..sana da geçmiş olsun canım...

Günaydıın
İyi haftalaaaaar

Hafta sonu koşturmacayla geçti resmen
Taşınma işlerimiz var inşallah bakalım boya badana temizlik nakliyat gözümde büyüyor
Kolay gelsin taşınma zor iş..
Kıyamam kuzum inşallah kolay atlatırsın ..ben de panik atak olmasam bile korkuyorum kızz..dişçiden kim korkmaz...Ben de çok kurcalatmamak taraftarıyım haklısın...

Yok canım kapıda bekliyorum
geçmiş olsun canım..Acil şifalar dilerim..

bebişi memeden bıraktırıyorsun heralde canım Allah kolaylık versin..

Allah cezalarını versin..çok fena..Allah evlatlarımızı korusun...

smear testi yapıldı muayene oldum canım sonuç on güne çıkarmış
geçmiş olsun canım...benim de yaptırmam lazımm
hoşgeldin aramıza..başarılar...

yaş 35 i geçince gr gr gidiyor..aynı durumdayım..Ama pes etmek yok

Bem fotoğraf paylaşamıyorum acaba belli bir mesaj sayısından sonra mı oluypr
Fotograflar muhtemelen buyuk geliyordur. biz sagindan solundan altindan ustunden kirpip oyle yukluyoruz sorun olmuyor.
Programın adı ne acaba bende indireyim
MyFitnessPal ve MyPlate 2 programda var bende. ayrica bunlarda bulamadigim yemekleri googleda arayip buluyorum

Anam ne muhabbet ne muhabbet üstün körü okuyabildim gözümden kaçan varsa kursura bakmasın..Bir nöbet tuttum maşallah çeneniz düşmüş
nöbetten çıktım iyi geçti çok şükür ekip iyiydi muhabbet güzeldi vakit bulup gelemedim..hem muhabbet hem çalışma...
yediklerim eh işte

dün sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta

dün öğlen
3-4 kaşık etli pilav(ana yemek yoktu aç kaldık..şirket yemekleri iyice bozdu
domates çorbası
salata

dün akşam

1 lahmacun(yemek öğlenle aynı olunca dışarıdan söyledik)
adana
ayran

bu sabah

2 dilim çavdar
peynir zeytin

öğlen

kızılcık çorbası

akşam

sultan kebabı
bulgur pilavı

tarifi sitemde var kızlar..https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/

Ohh süper

Ohh süper

Canım ben sultan kebabı yapınca yanında pilav falan yiyemiyorum yemek zaten oldukça ağır sana çok gelmedi mi kebapla pilav

Bu akşam dışarda yedik ama içim huzursuz oldu. Ekmek, pişav, patates filan yemedim gerçi ama geç yedim. Suçluluk duygusu da kötü oluyor
Napiyim yaa... Daha en başından kaçamak yapmak istemiyorum...
Canm kacamak yaomamissin zaten bir gunde gec olsun sorun degil yani:)

Merhaba kızlar
Akşam 7 buçukta eve girdim.parktaydık .bir ara arkadaşlarla yürüdük yarım saat. Eve geldim ayaküstü atıştırdım .100-150 kalori kadar sanırım.
Çay içiyorum.birazdan yatarım. gece kız hala sık uyandığı için en geç 11 gibi yatmaya çalışıyorum. Sabah 6 da kalkıyorum.

A aaadddaaa canım müsait olduğunda sufle tarifini verir misin kardeşim istiyor da onunla eşime yapcam :)
Tabiki canim evde tarti var hassas gram uzerinden yapiorum ama sana kasiga cevirip verim:) 2 paket bitter cikolata
3 yumurta
3 kasik un
4 kasik seker
75 gram teremyag
Simdi canimcim yumurtann beyaz ve sarisini ayir sonra beyazlari azcikcik tuz ekle ve kar gibi olana kadar mikserde cirp bi yandan da teryag ve cikolatayi bi kaba al benmari usulu erit onlar eriyedursun sen sekerle yumurta sarisini cirp sonra beyazlari somdurmicek sekilde un da dahil butun malzemeleri tahta veya silikon bi kasikla karistir sufle kaplarina koy onceden isitilmis 220 c lik firinda firini sakin acmadan 9 10 dk beklet tabi bu sure firin ve sufle kabina da bagli

hepinize günaydın kızlar dün biraz ayağım islanmisti oğlanı dışarıda gezdirirken hemen degistirmedim aksamdandir karnında deyip bir agri ve şişkinlik var. sabah ac karnına bir kaşık aloevera jelinden yedim bir bardak ılık su ictim bakalım ise yarayacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…