Canim gunaydin usutmussundur ondandir agri kendini sicak tuthepinize günaydın kızlar dün biraz ayağım islanmisti oğlanı dışarıda gezdirirken hemen degistirmedim aksamdandir karnında deyip bir agri ve şişkinlik var. sabah ac karnına bir kaşık aloevera jelinden yedim bir bardak ılık su ictim bakalım ise yarayacak mı.
Amerikanin Florida eyaletinden yaziyorum. Miamiye cok yakin bir yerde yasiyoruz. o yuzden saat farki var.
Bence harika olur. patlicani her haliyle sevenlerdenim. balcan o balcan.
evet usuttum ggaliba geçmedi daha süt kalmadı içsel iyi olurdu biraz nane kaynatayim en iyisi şimdi geldi aklimaCanim gunaydin usutmussundur ondandir agri kendini sicak tut
hızlı ve güzel bir başlangıç olmuş tebriklerHerkese günaydınnn...
Buraya bayıldımm... ilk defa dün katıldım sohbetinize ama çok motive oldum ben...
Dün akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak ve yanında bol yeşil salata yetim...yemekten 1-1,5 saat sonrada tarçınlı yeşil çay içtim..Gece yatmadan önce de yoğurt+soda+limon karışımını içtim yattım.. Bu sabah isee; nesfit+yulaf ezmesi karışık sütle yedim..1 Litre detoks suyumuda aldım mesaiye geldim..
Herkese güzel bir gün diliyorum...
kızın dış çıkartıyor olabilir baktin mı bi sıkıntısı olmasa niye kalksın ki çocukgünaydın arkadaşlar . mesmeser üşüttün muhtemelen. ıslak kalınca benim de karnım ağrır . gaz yapar . vs
geçmiş olsun
ben sabah 2 yumurtalı mantarlı lorlu omlet
1 dilim ekmek .
4 adet zeytin.
kız gece uyumadı . nedir zoru anlamıyorum ki.
saat 00.30 da uyandı.
02.30 da uyudu.
delirdim . Allah bu günleri aratmasın . ne diyim . zor bi geceydi.
Güünaaydııınnn
Herkese günaydın inşallah günümüz güzel geçer motive geçer
maşallah grubumuzaaaa
geçmedi kızlar geçmedigünaydın kızlarrr
bugün biraz sakin geçer umarım
@zeze_35 harikasın. o hedef koyma olayı o kadar güzel oluyor ki. tam bir motivasyon kaynağı. o hedefe ulaşıp o giysiyi almak inanılmaz mutlu ediyorİradeli olmayı öğrendim sanırım eşofmanlarım ve pantolonlarımın beli aşağı düşüyor bacak kısmı da bollaşmış 55 56 ya indiğimde dar skinny bir kot alıcam sefam olsunnn
motivemiz yüksektir.Herkese günaydınnn...
Buraya bayıldımm... ilk defa dün katıldım sohbetinize ama çok motive oldum ben...
Dün akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak ve yanında bol yeşil salata yetim...yemekten 1-1,5 saat sonrada tarçınlı yeşil çay içtim..Gece yatmadan önce de yoğurt+soda+limon karışımını içtim yattım.. Bu sabah isee; nesfit+yulaf ezmesi karışık sütle yedim..1 Litre detoks suyumuda aldım mesaiye geldim..
Herkese güzel bir gün diliyorum...
sanmıyorum . 20 aylık . 16 adet dişi çoktan tamamladı. 4 aylık başladı çıkarmaya. zaten o zamandan beridir uykular hiç düzelmedi.kızın dış çıkartıyor olabilir baktin mı bi sıkıntısı olmasa niye kalksın ki çocuk
okumaya başladım. ben de diyordum kiSelam... Hoşbuldumm...
70,5 kiloyum..58 benim ideal kilom.. 37 yaşındayım..
Gün içinde yediklerime dikkat ediyorum elbette ama arada kaçamaklar olmuyor diyemem...
Yürüyüşe de başladım 2 haftadır felan..artık bakalım faydasını göreceğim inşallah...
Bu tarz aktif forum sayfalarını seviyorum.. herkes olduğu gibi herşeyi söylüyor.. gayet açıkca 70 kilo olduğumu söyleyebiliyorum mesela... herkesin değişik fikirlerini, uygulamalarını dinlemeyi de seviyorum. Sizinle olmak güzel yani...
motivemiz yüksektir.
çok sevindim. harika başlamışsın diyete.
maşallah sana ya. süpersin. harikasın. çok sevindim. çok hızlı veriyorsun hemokumaya başladım. ben de diyordum kiayaysel gelmişti, hani nerde, hiç yazmıyor mu
tekrar hoşgeldin canım. çok rahat verirsin. maksimum iki buçuk ayda 60'ın altını görürsün bence.
ben de 67'ydim topiğe geldiğimde. şuan 62'yim. ilk hedefim 60'ı görmek.
haklısın canım . devam .Canım ben yeni başlamadım aslında.. yaklaşık 1,5 aydır dikkat ediyorum ama çok etkisini görmedim bu zamana kadar..resmen gram gram gidiyor.. çok zorluyor beni.. ama elimden geleni yapmaya devam edecem. vazgeçmek yok...Ayda 1 kilo bile gitse devam edecem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?