Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim gunaydin usutmussundur ondandir agri kendini sicak tut

günaydın arkadaşlar . mesmeser üşüttün muhtemelen. ıslak kalınca benim de karnım ağrır . gaz yapar . vs
geçmiş olsun

ben sabah 2 yumurtalı mantarlı lorlu omlet

1 dilim ekmek .

4 adet zeytin.

kız gece uyumadı . nedir zoru anlamıyorum ki.
saat 00.30 da uyandı.
02.30 da uyudu.
delirdim . Allah bu günleri aratmasın . ne diyim . zor bi geceydi.

Herkese günaydınnn...
Buraya bayıldımm... ilk defa dün katıldım sohbetinize ama çok motive oldum ben...
Dün akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak ve yanında bol yeşil salata yetim...yemekten 1-1,5 saat sonrada tarçınlı yeşil çay içtim..Gece yatmadan önce de yoğurt+soda+limon karışımını içtim yattım.. Bu sabah isee; nesfit+yulaf ezmesi karışık sütle yedim..1 Litre detoks suyumuda aldım mesaiye geldim..
Herkese güzel bir gün diliyorum...

hızlı ve güzel bir başlangıç olmuş tebrikler

kızın dış çıkartıyor olabilir baktin mı bi sıkıntısı olmasa niye kalksın ki çocuk

İradeli olmayı öğrendim sanırım eşofmanlarım ve pantolonlarımın beli aşağı düşüyor bacak kısmı da bollaşmış 55 56 ya indiğimde dar skinny bir kot alıcam sefam olsunnn
@zeze_35 harikasın. o hedef koyma olayı o kadar güzel oluyor ki. tam bir motivasyon kaynağı. o hedefe ulaşıp o giysiyi almak inanılmaz mutlu ediyor

motivemiz yüksektir.
çok sevindim. harika başlamışsın diyete.

okumaya başladım. ben de diyordum ki ayaysel gelmişti, hani nerde, hiç yazmıyor mu

tekrar hoşgeldin canım. çok rahat verirsin. maksimum iki buçuk ayda 60'ın altını görürsün bence.

ben de 67'ydim topiğe geldiğimde. şuan 62'yim. ilk hedefim 60'ı görmek.

motivemiz yüksektir.
çok sevindim. harika başlamışsın diyete.

Canım ben yeni başlamadım aslında.. yaklaşık 1,5 aydır dikkat ediyorum ama çok etkisini görmedim bu zamana kadar..resmen gram gram gidiyor.. çok zorluyor beni.. ama elimden geleni yapmaya devam edecem. vazgeçmek yok...Ayda 1 kilo bile gitse devam edecem....

maşallah sana ya. süpersin. harikasın. çok sevindim. çok hızlı veriyorsun hem

haklısın canım . devam .
nerede oturuyordun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…