okumaya başladım. ben de diyordum kiayaysel gelmişti, hani nerde, hiç yazmıyor mu
tekrar hoşgeldin canım. çok rahat verirsin. maksimum iki buçuk ayda 60'ın altını görürsün bence.
ben de 67'ydim topiğe geldiğimde. şuan 62'yim. ilk hedefim 60'ı görmek.
haklısın canım . devam .
nerede oturuyordun .
canım çalışıyordun demi.Balıkesir Merkezdeyim ben..7 aydır burada yaşıyorum.. yalnız olunca tabi kış ayları evde yeme içmeyle geçince sonuç ortada...
daha bu satte bu kadar yoğunluk nerde çalışıyorsun sen canım Allah kolaylık versingeçmedi kızlar geçmedi.
çok yoruldum artık dinlenmek istiyorum
canım çalışıyordun demi.
evde misin yoksa
37 yaşında olduğunu hatırlıyorum . yanlış mı hatırlıyorum diye düşündüm bi an. yeni gelenler oluyordu. yoksa tezbitsin mi 37 yaşındaydı.
evli miydin . çocuk var mıydı
biz burhaniye de yaşıyorduk. ben kpss ile düzce ye atanınca 3,5 yıl önce buraya geldik.
kv dem ayvalık ta yaşıyor . annemler akçay da.
1 mayısta tatil olunca 3 günlüğüne gideceğiz nasipse inşallah
güzel memleket . seviyorum orayı.
iş için mi balıkesir desiniz
işin hayırlı olsun canım bundan sonraki adımda hayırlı bir evlilik olur umarım meslek ne senin masa başı mi olacakEvet canım..37 yaşındayım..KPSS ile buraya atandım.. Eylül 1 de burada göreve başladım.. yalnız yaşıyorum.. evli değilim şimdilik..Henüz çevre ilçeleri pek gezme şansım olmadı.. bundan sonra ve bu yaz inşallah.. Değerlendirme yapacağım o konularda da...
git canım gez .Evet canım..37 yaşındayım..KPSS ile buraya atandım.. Eylül 1 de burada göreve başladım.. yalnız yaşıyorum.. evli değilim şimdilik..Henüz çevre ilçeleri pek gezme şansım olmadı.. bundan sonra ve bu yaz inşallah.. Değerlendirme yapacağım o konularda da...
tesekkurler canm sana da afiyet olsunHerkese günaydınnn...
Buraya bayıldımm... ilk defa dün katıldım sohbetinize ama çok motive oldum ben...
Dün akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak ve yanında bol yeşil salata yetim...yemekten 1-1,5 saat sonrada tarçınlı yeşil çay içtim..Gece yatmadan önce de yoğurt+soda+limon karışımını içtim yattım.. Bu sabah isee; nesfit+yulaf ezmesi karışık sütle yedim..1 Litre detoks suyumuda aldım mesaiye geldim..
Herkese güzel bir gün diliyorum...
masalah tu tu:)Güünaaydııınnn
Herkese günaydın inşallah günümüz güzel geçer motive geçer
maşallah grubumuzaaaa
rica ederim canim o senin sufle kaplarina bagli normal yani orta buyuklukteyse tabi agzina kadae doldurma kaplari ki kabarma payi kalsin 6 tane cikar
bu mesajı görmemişim. teşekkürler canım tarif içinTabiki canim evde tarti var hassas gram uzerinden yapiorum ama sana kasiga cevirip verim:) 2 paket bitter cikolata
3 yumurta
3 kasik un
4 kasik seker
75 gram teremyag
Simdi canimcim yumurtann beyaz ve sarisini ayir sonra beyazlari azcikcik tuz ekle ve kar gibi olana kadar mikserde cirp bi yandan da teryag ve cikolatayi bi kaba al benmari usulu erit onlar eriyedursun sen sekerle yumurta sarisini cirp sonra beyazlari somdurmicek sekilde un da dahil butun malzemeleri tahta veya silikon bi kasikla karistir sufle kaplarina koy onceden isitilmis 220 c lik firinda firini sakin acmadan 9 10 dk beklet tabi bu sure firin ve sufle kabina da bagli
Ben resmi bir kurumda inşaat teknikeriyim.. İnşallah evlilik olacak tabi de hayatımda yolun da gitmeyen şeyler oldu...evlilik işimiz ertelenmek zorunda kaldı..Aday var evet, artık bakalım ne zaman neler olur bi ayar çekeceğiz..:)işin hayırlı olsun canım bundan sonraki adımda hayırlı bir evlilik olur umarım meslek ne senin masa başı mi olacak
ben de 36 da atandım canım. zıraat teknikeriyim ben de.Ben resmi bir kurumda inşaat teknikeriyim.. İnşallah evlilik olacak tabi de hayatımda yolun da gitmeyen şeyler oldu...evlilik işimiz ertelenmek zorunda kaldı..Aday var evet, artık bakalım ne zaman neler olur bi ayar çekeceğiz..:)
erkek arkadaşı vardı . aysel in . evlilik olur inşallah yakında. düğün dernek yaparız burda.
ben de 36 da atandım canım. zıraat teknikeriyim ben de.
bu mesajı görmemişim. teşekkürler canım tarif için
rica ederim canim yok sogutmuorum direk ekliorumadaaaa bir de benmari eritilen karışım , yumurta karışımına soğutulup mu ekleniyor yoksa o sıcaklıkla mı
ins hayirlsiyla evlenorsin ah ah memlekt ozlenmez mi ben de ogretmenim esimim dogu gorevi nedeniyle dogudayiz izmirliyim cok ozluorumooooo sende bendensin.. hayırlı olsun canım senin de..özel sektörde 8 yıllık bi çalışma hayatından sonra artık yeteerrrrr diye çileden çıkınca kendimi KPSS ye adadım...Allah ta nasip etti çok şükür.. Ama memleketime çok uzak yerdeyim.. Evlenip memlekete gitmek istiyorum.. en az 1,5-2 yılımı alır ama o da...
Amin canım inşalla..ins hayirlsiyla evlenorsin ah ah memlekt ozlenmez mi ben de ogretmenim esimim dogu gorevi nedeniyle dogudayiz izmirliyim cok ozluorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?