Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Saolasın canım...inşallah ama bakalım..bişeyleri eksik mi yapıyorum anlamadım.. resmen gram gram gidiyor.. eliptik almayı düşünüyorum eve.. en azından ekstra hareket olur benim için.. ama bunun için maddi olarak azcık artıya çıkmalıyım..
Bi toparlanayım bi ohhh diyeyim de ilk işim eliptik almak olacak... o zaman daha iyi hissedicem kendimi.. benim spora ihtiyacım var..

Balıkesir Merkezdeyim ben..7 aydır burada yaşıyorum.. yalnız olunca tabi kış ayları evde yeme içmeyle geçince sonuç ortada...
canım çalışıyordun demi.
evde misin yoksa
37 yaşında olduğunu hatırlıyorum . yanlış mı hatırlıyorum diye düşündüm bi an. yeni gelenler oluyordu. yoksa tezbitsin mi 37 yaşındaydı.
evli miydin . çocuk var mıydı

biz burhaniye de yaşıyorduk. ben kpss ile düzce ye atanınca 3,5 yıl önce buraya geldik.
kv dem ayvalık ta yaşıyor . annemler akçay da.
1 mayısta tatil olunca 3 günlüğüne gideceğiz nasipse inşallah
güzel memleket . seviyorum orayı.
iş için mi balıkesir desiniz

Evet canım..37 yaşındayım..KPSS ile buraya atandım.. Eylül 1 de burada göreve başladım.. yalnız yaşıyorum.. evli değilim şimdilik.. Henüz çevre ilçeleri pek gezme şansım olmadı.. bundan sonra ve bu yaz inşallah.. Değerlendirme yapacağım o konularda da...

işin hayırlı olsun canım bundan sonraki adımda hayırlı bir evlilik olur umarım meslek ne senin masa başı mi olacak

git canım gez .
asos da güzeldir. biz akçay dan 1 saatte gidiyoruz oraya.

tesekkurler canm sana da afiyet olsun

Güünaaydııınnn
Herkese günaydın inşallah günümüz güzel geçer motive geçer
maşallah grubumuzaaaa
masalah tu tu:)

Herkese günaydın A aaadddaaa canım tarif için teşekkürler kaç kişilik çıkıyor
rica ederim canim o senin sufle kaplarina bagli normal yani orta buyuklukteyse tabi agzina kadae doldurma kaplari ki kabarma payi kalsin 6 tane cikar

bu mesajı görmemişim. teşekkürler canım tarif için

Kizlar ya kendimde bisey farkettim ben ne zaman kahvalti yapsam hep oglene dogru cok acikiorum bu hep boyle oldu ama ne zaman turk kahvesi icip ciksam cok rahat oglene kadar bekleyebiliorum hani diolar ya bazi insanlara kahvalti yaramio dir ben onlardanmiyim acaba diyetisyene sorcam ama bana cok kizcak boyle yaptim die ama isin garip tarafi da boyle yapinca kilo verdim hep

adaaaa bir de benmari eritilen karışım , yumurta karışımına soğutulup mu ekleniyor yoksa o sıcaklıkla mı

işin hayırlı olsun canım bundan sonraki adımda hayırlı bir evlilik olur umarım meslek ne senin masa başı mi olacak
Ben resmi bir kurumda inşaat teknikeriyim.. İnşallah evlilik olacak tabi de hayatımda yolun da gitmeyen şeyler oldu...evlilik işimiz ertelenmek zorunda kaldı..Aday var evet, artık bakalım ne zaman neler olur bi ayar çekeceğiz..:)

ben de 36 da atandım canım. zıraat teknikeriyim ben de.

ben de 36 da atandım canım. zıraat teknikeriyim ben de.

ooooo sende bendensin.. hayırlı olsun canım senin de..özel sektörde 8 yıllık bi çalışma hayatından sonra artık yeteerrrrr diye çileden çıkınca kendimi KPSS ye adadım...Allah ta nasip etti çok şükür.. Ama memleketime çok uzak yerdeyim.. Evlenip memlekete gitmek istiyorum.. en az 1,5-2 yılımı alır ama o da...

ins hayirlsiyla evlenorsin ah ah memlekt ozlenmez mi ben de ogretmenim esimim dogu gorevi nedeniyle dogudayiz izmirliyim cok ozluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…