kiz sen kendin diyetisyen olmuşsunKizlar ya kendimde bisey farkettim ben ne zaman kahvalti yapsam hep oglene dogru cok acikiorum bu hep boyle oldu ama ne zaman turk kahvesi icip ciksam cok rahat oglene kadar bekleyebiliorum hani diolar ya bazi insanlara kahvalti yaramio dir ben onlardanmiyim acaba diyetisyene sorcam ama bana cok kizcak boyle yaptim die ama isin garip tarafi da boyle yapinca kilo verdim hep
ben o yemeği daha önce yemistim üzerine sarmisakli yumurta pisirmislerdi ilk yedigimde bu ne ya dedim icimden ama tadina bayıldım sizinkide belki biraz farklıdırDünden beri karbonatlı limonlu su içiyorum birde böyle deniyim bakalım ne olacak.
Kahvaltı 2 yumurta, zeytin, salatalık ve süzme peynir.
Akşama yarmali ve bulgurlu sarma yanında limonlu kırmızı biberli yoğurt.
Canım memleket neresiDünden beri karbonatlı limonlu su içiyorum birde böyle deniyim bakalım ne olacak.
Kahvaltı 2 yumurta, zeytin, salatalık ve süzme peynir.
Akşama yarmali ve bulgurlu sarma yanında limonlu kırmızı biberli yoğurt.
tesekkir ederim cnm evet tok tutma ozelligi var da sabah icince daha guzelkiz sen kendin diyetisyen olmuşsun.
kahvenin yok tuttugunu ben de düşünüyorum ac karnına ara ogunde icince öğlen daha hafif geçiyor bence sen kahvaltısı yine yap daha az yap acikinca kahve iç ac kalmak yağ yakmaz yine de sen bilirsin canısı
amin cnm ins:)
ofisteyim canım. özel sektörde. pazarlama finans. yoğunluktan mahvoluyorum son bikaç aydır. artık yorgunluğu iliklerimde ruhumda hissediyorum. denizde kumsalda gözüm yok, evde bile oturacak olsam tatile ihtiyacım varrrdaha bu satte bu kadar yoğunluk nerde çalışıyorsun sen canım Allah kolaylık versin
sağol canım. senin sayende. sizlerin sayesinde. bu moral motivasyon olmasa mutsuzluktan yarım kilo veremezdim ben.maşallah sana ya. süpersin. harikasın. çok sevindim. çok hızlı veriyorsun hem
canım senin yorgunluğunu gören yok mu. bi yardım eden yok mu sana.ofisteyim canım. özel sektörde. pazarlama finans. yoğunluktan mahvoluyorum son bikaç aydır. artık yorgunluğu iliklerimde ruhumda hissediyorum. denizde kumsalda gözüm yok, evde bile oturacak olsam tatile ihtiyacım varrr
Trabzon canım.Canım memleket neresi
Geçmiş olsun canım aman dikkat et nane kekik yap iyi gelirevet usuttum ggaliba geçmedi daha süt kalmadı içsel iyi olurdu biraz nane kaynatayim en iyisi şimdi geldi aklima
ben de masa başı çalışıyorum. masa başına geçtikten sonra kilo aldım.Canım öyle kolay olmuyor maalesef.. ben çok zor kilo veriyorum.. görüntüde 12 kilo vermek istiyorum ama nerdeyse 1,5 aydır dikkat ediyorum 72,5 dan bu kiloya indim..gerçi yürüyüşlere yeni başladım ve maalesef masa başı çalışıyorum.. benm sıkıntım bu..hareketsiz kalıyorum.. Senin kilo ne kadar canım? yaş kaç?
dışarda yemek zorunda olmak işimizi zorlaştırıyor. sabah ve öğlen kalorini alıp, akşam düşük kalorili menü yapmışsın, bence gayet ideal.bende 375 kalorilik bi kahvaltıyla geçirdim sabahı..:) Öğlen de yaklaşık 600 kalorilik bir öğün beni bekliyor.. ama yapacak bişey yok.. Yemekhane yemeklerine talim..Akşam yemeğim de belli şimdiden... zeytinyağlı kabak ve bol yeşil salata...
tipe göre değişir tabi ama... 162'ye 52 güzel canım ya. 53-54'te artık kalça göbek bölgesi belirginleşmeye başlıyor.Boyum 162 cm ideal kilom 52 demişti bi diyetisyen nette 54 diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?