Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kiz sen kendin diyetisyen olmuşsun .
kahvenin yok tuttugunu ben de düşünüyorum ac karnına ara ogunde icince öğlen daha hafif geçiyor bence sen kahvaltısı yine yap daha az yap acikinca kahve iç ac kalmak yağ yakmaz yine de sen bilirsin canısı

ben o yemeği daha önce yemistim üzerine sarmisakli yumurta pisirmislerdi ilk yedigimde bu ne ya dedim icimden ama tadina bayıldım sizinkide belki biraz farklıdır

tesekkir ederim cnm evet tok tutma ozelligi var da sabah icince daha guzel

hadi hayırlısı olsun bakalım insallah senin düğününü A aaadddaaa nin bebisini görmek kısmet olur
amin cnm ins:)

daha bu satte bu kadar yoğunluk nerde çalışıyorsun sen canım Allah kolaylık versin
ofisteyim canım. özel sektörde. pazarlama finans. yoğunluktan mahvoluyorum son bikaç aydır. artık yorgunluğu iliklerimde ruhumda hissediyorum. denizde kumsalda gözüm yok, evde bile oturacak olsam tatile ihtiyacım varrr

canım senin yorgunluğunu gören yok mu. bi yardım eden yok mu sana.

ben de masa başı çalışıyorum. masa başına geçtikten sonra kilo aldım.
dışarda yemek zorunda olmak işimizi zorlaştırıyor. sabah ve öğlen kalorini alıp, akşam düşük kalorili menü yapmışsın, bence gayet ideal.

Kızlar bir kaç gün önce 67.5 kilo olduğumu gördüm baskül de çok fazlam yok aslında ama dikkat etmek lazım ipin ucunu kaçırmayayım diye yürüyüş yapmaya başladım, perşembe gününden beri günde 40 dk yürüyorum yaklaşık 3. Km yürüyorum bunun yanında özel bir diyet falan yapmıyorum ve dün gece tartıldığımda 400 gr vermiştim ama bugün öğle arası eve geçtim yemegimi yedim ve bir daha tartılayım dedim bir de ne göreyim 67.5 kiloyum yine galiba yürüyüşün yanında diyette yapmak lazım yoksa veremiycem bu kiloları.

Yeni liste sıramız...

@sabahvesen :14 Nisan 2017

mesmeser :21 Nisan 2017

sersum:28 Nisan 2017

Seylanin Gunlugu :5 Mayıs 2017

Triplimelek Megi :12 Mayıs 2017

ficans :19 Mayıs 2017

filiztoprak :26 Mayıs 2017

A aaadddaaa :2 Haziran 2017

Z zeze_35 :9 Haziran 2017

izole :16 Haziran 2017

@Onclmelek :23 Haziran 2017

tezbitsin :30 Haziran 2017 (21 Nisan da listede)

Liste sırasını unutanlar için ilk sayfamızda yayınladım ve bir aksilik olmadığı sürece ben her perşembe sırayı hatırlatıyorum canlar.
.Yeni gelen ve listeye girmek isteyenler bana mesaj atsın ya da etiketlesin. Kural olarak 1 hafta düzenli menü bildiriminden sonra liste ye dahil olunur bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…