Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım..üşütmüşsündür...

Z zeze_35 canım sağlık sıhhat diliyorum. allah dermansız dert vermesin. ne diyelim ki. binlerce kez şükür.

benim de tiroid üretimim sıkıntılı. bizim için kilo almak kadar kolay bişey yokken, vermek kadar da zor bişey yok işte. ben ilaç kullanmıyorum, tiroid bezlerim bir şekilde minimum miktarı üretebildiği için doktorlar ilaç vermek istemiyor. gittiği yere kadar böyle gidicek.

azimle iradeyle zayıflıyoruz çok şükür.

tünaydın kızlar. öğle yemeğimi ancak yiyorum.yemeğimi yiyeyim geçmişi okuyacağm :)

sabah 7.30 gibi

1 adet yumurta
3 yeşil zeytin
3 yk lor
1 adet domates

ara öğün

1 adet hurma
1 fincan sade türk kahvesi

öğlen

saolasın canım..genelde bu şekilde dengelemeye çalışıyorum..Gün içinde yemek sıkıntı..

aynı şekilde bende de var canım yıkıma geçmeden ilaç vermek istemiyor doktorlar. ama o kadr zorluyor ki insanı. huysuzluk saç dökülmesi halsizlik. kg verememe

chia tohumu aldım. yarım bardak süte 1.5 tatlı kaşığı chia tohumu bir çay kaşığı bal karıştırdım bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya
ben de kullanıyorum chia tohumunu . ılık süte koyuyorum. ya da yoğurda koyuyorum akaşamdan . sabah yiyorum. lezzeti yok . ama sağlıklı bi şeymiş

geçmedi kızlar geçmedi .

çok yoruldum artık dinlenmek istiyorum
Geçmiş olsun yaa acaba biraz izin alıp dinlensen mi?

Bir arkadaşım bütün gün sade neskafe içiyorsu, artık başı dönüyordu, ama çok acayip kilo vermişti. Ben sevmiyorum kahveyi ama işe yarıyormuş gerçekten de...

Geldim kızlar cuma dan beri hiç iyi değildim. Ne halim ne de keyfim vardı. Bugün güneş kendini gösterince biraz daha iyiyim. Çok fazla halsizlik var üstümde hiç birşey yapmak istemiyorum.
Acaba mevsim değişiminden mi havalar bir iyi bir kötü gidiyor, bugün ben de mal gibiyim...

Oov öğle yemeği yok mu

tesekkir ederim cnm evet tok tutma ozelligi var da sabah icince daha guzel

amin cnm ins:)
Ben de deniyim günde 1 tane en azından ya

öğle yemeğim .4 kaşık taze fasülye
1 paket eti forrm
roka 6-7 sap
1 avuç dolusu siyah çekirdekli üzüm.
1 adet 28 gr. cocoostarr
tatlı istedi canım bugün
Cocostarın tadını unutmuştum bak şimdi hatırladım...arada lazım :)

Selam hoşgeldin
Boyun çok uzun bence kilo çok dikkat çekmiyordur ama yaz geliyo tabi...:)
Diyetle spor çok hızlı verdiriyor
Bence haziranda bitmiş gitmiş olur

Ooo listeye girmişiiiim süpeer
Süper süpeeer süper
aynı şekilde bende de var canım yıkıma geçmeden ilaç vermek istemiyor doktorlar. ama o kadr zorluyor ki insanı. huysuzluk saç dökülmesi halsizlik. kg verememe
Benim de tiroidim düşük çıktı sonra bi daha baktırdım normal dedi mayısta tekrar gel ilaç kullanma dedi bakalım ne olacak

oy kaçamak .
benim de kaçamağım var bugün

Sen ne yedin?
kaçamak yaptım evet ama akşam yiyeceğim yemeğim belli...hesaplamalarıma göre günde 1200 kcal yi geçmiyorum..Günlük 1950 kcal almam gerekiyor benim kiloma yaşıma göre.. demek ki doğru yolda gidiyorum..herşeye rağmen..

ton balıklı salata mı yedin canım .afiyet olsun

sağol canım evet ton balıklı salata
ben de kullanıyorum chia tohumunu . ılık süte koyuyorum. ya da yoğurda koyuyorum akaşamdan . sabah yiyorum. lezzeti yok . ama sağlıklı bi şeymiş

bende süte koydum oda sıcaklığındaki süte. bal koydum 1 çay kaşığı çilek ile yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…