geçmiş olsun canım..üşütmüşsündür...hepinize günaydın kızlar dün biraz ayağım islanmisti oğlanı dışarıda gezdirirken hemen degistirmedim aksamdandir karnında deyip bir agri ve şişkinlik var. sabah ac karnına bir kaşık aloevera jelinden yedim bir bardak ılık su ictim bakalım ise yarayacak mı.
Z zeze_35 canım sağlık sıhhat diliyorum. allah dermansız dert vermesin. ne diyelim ki. binlerce kez şükür.Aynen canım ben bi de haşimato tiroid hastasıyım bu kadar anca gidiyor ayrıca sağlıklı olsun azar azar gitsin gayet sağlıklı besleniyorum proteini tahılı karbonhidratı kalsiyumu hepsini alıyorum şok diyet yapsam çorba salata beslensem hemen gider ama sağlıklı değil geri almaya hiç niyetim yokk
ben de masa başı çalışıyorum. masa başına geçtikten sonra kilo aldım.
dışarda yemek zorunda olmak işimizi zorlaştırıyor. sabah ve öğlen kalorini alıp, akşam düşük kalorili menü yapmışsın, bence gayet ideal.
Z zeze_35 canım sağlık sıhhat diliyorum. allah dermansız dert vermesin. ne diyelim ki. binlerce kez şükür.
benim de tiroid üretimim sıkıntılı. bizim için kilo almak kadar kolay bişey yokken, vermek kadar da zor bişey yok işte. ben ilaç kullanmıyorum, tiroid bezlerim bir şekilde minimum miktarı üretebildiği için doktorlar ilaç vermek istemiyor. gittiği yere kadar böyle gidicek.
azimle iradeyle zayıflıyoruz çok şükür.
hoş geldin . tanıtsan ya kendini. ben de 170 im ama senden 12 kilo eksiğim.Bu arada boyum 1.70 kilom 67.5
ton balıklı salata mı yedin canım .afiyet olsunaynı şekilde bende de var canım yıkıma geçmeden ilaç vermek istemiyor doktorlar. ama o kadr zorluyor ki insanı. huysuzluk saç dökülmesi halsizlik. kg verememe
ben de kullanıyorum chia tohumunu . ılık süte koyuyorum. ya da yoğurda koyuyorum akaşamdan . sabah yiyorum. lezzeti yok . ama sağlıklı bi şeymişchia tohumu aldım. yarım bardak süte 1.5 tatlı kaşığı chia tohumu bir çay kaşığı bal karıştırdım bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya
oy kaçamak .Öğlen:
Şehriye Çorbası
Patates püreli tas kebabı (suyunu yemedim.)
cacık
Ama utanarak söylüyorum yemekten 1 saat sonra kağıt helva yedim..
Geçmiş olsun yaa acaba biraz izin alıp dinlensen mi?geçmedi kızlar geçmedi.
çok yoruldum artık dinlenmek istiyorum
Bir arkadaşım bütün gün sade neskafe içiyorsu, artık başı dönüyordu, ama çok acayip kilo vermişti. Ben sevmiyorum kahveyi ama işe yarıyormuş gerçekten de...Kizlar ya kendimde bisey farkettim ben ne zaman kahvalti yapsam hep oglene dogru cok acikiorum bu hep boyle oldu ama ne zaman turk kahvesi icip ciksam cok rahat oglene kadar bekleyebiliorum hani diolar ya bazi insanlara kahvalti yaramio dir ben onlardanmiyim acaba diyetisyene sorcam ama bana cok kizcak boyle yaptim die ama isin garip tarafi da boyle yapinca kilo verdim hep
Acaba mevsim değişiminden mi havalar bir iyi bir kötü gidiyor, bugün ben de mal gibiyim...Geldim kızlar cuma dan beri hiç iyi değildim. Ne halim ne de keyfim vardı. Bugün güneş kendini gösterince biraz daha iyiyim. Çok fazla halsizlik var üstümde hiç birşey yapmak istemiyorum.
Oov öğle yemeği yok muDünden beri karbonatlı limonlu su içiyorum birde böyle deniyim bakalım ne olacak.
Kahvaltı 2 yumurta, zeytin, salatalık ve süzme peynir.
Akşama yarmali ve bulgurlu sarma yanında limonlu kırmızı biberli yoğurt.
Ben de deniyim günde 1 tane en azından yatesekkir ederim cnm evet tok tutma ozelligi var da sabah icince daha guzel
amin cnm ins:)
Cocostarın tadını unutmuştum bak şimdi hatırladım...arada lazım :)öğle yemeğim .4 kaşık taze fasülye
1 paket eti forrm
roka 6-7 sap
1 avuç dolusu siyah çekirdekli üzüm.
1 adet 28 gr. cocoostarr
tatlı istedi canım bugün
Selam hoşgeldinKızlar bir kaç gün önce 67.5 kilo olduğumu gördüm baskül deçok fazlam yok aslında ama dikkat etmek lazım ipin ucunu kaçırmayayım diye yürüyüş yapmaya başladım, perşembe gününden beri günde 40 dk yürüyorum yaklaşık 3. Km yürüyorum bunun yanında özel bir diyet falan yapmıyorum ve dün gece tartıldığımda 400 gr vermiştim ama bugün öğle arası eve geçtim yemegimi yedim ve bir daha tartılayım dedim bir de ne göreyim 67.5 kiloyum yine galiba yürüyüşün yanında diyette yapmak lazım yoksa veremiycem bu kiloları.
Ooo listeye girmişiiiim süpeer
Yeni liste sıramız...
yazarhanim35 :14 Nisan 2017
@mesmeser :21 Nisan 2017
sersum:28 Nisan 2017
@Seylanin Gunlugu :5 Mayıs 2017
@ozlemm1990 :12 Mayıs 2017
@ficans :19 Mayıs 2017
@filiztoprak :26 Mayıs 2017
@aaadddaaa :2 Haziran 2017
Z zeze_35 :9 Haziran 2017
izole :16 Haziran 2017
@Onclmelek :23 Haziran 2017
tezbitsin :30 Haziran 2017 (21 Nisan da listede)
Liste sırasını unutanlar için ilk sayfamızda yayınladım ve bir aksilik olmadığı sürece ben her perşembe sırayı hatırlatıyorum canlar.
.Yeni gelen ve listeye girmek isteyenler bana mesaj atsın ya da etiketlesin. Kural olarak 1 hafta düzenli menü bildiriminden sonra liste ye dahil olunur bilginize..
Süper süpeeer süpertünaydın kızlar. öğle yemeğimi ancak yiyorum.yemeğimi yiyeyim geçmişi okuyacağm :)
sabah 7.30 gibi
1 adet yumurta
3 yeşil zeytin
3 yk lor
1 adet domates
ara öğün
1 adet hurma
1 fincan sade türk kahvesi
öğlen
Benim de tiroidim düşük çıktı sonra bi daha baktırdım normal dedi mayısta tekrar gel ilaç kullanma dedi bakalım ne olacakaynı şekilde bende de var canım yıkıma geçmeden ilaç vermek istemiyor doktorlar. ama o kadr zorluyor ki insanı. huysuzluk saç dökülmesi halsizlik. kg verememe
oy kaçamak .
benim de kaçamağım var bugün
ton balıklı salata mı yedin canım .afiyet olsun
ben de kullanıyorum chia tohumunu . ılık süte koyuyorum. ya da yoğurda koyuyorum akaşamdan . sabah yiyorum. lezzeti yok . ama sağlıklı bi şeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?