Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende yeniyim hiç de alınmadım sonuçta kilo vermeye geldim

Sanada günaydın canım

Teşekkür ederim hos bulduk :) inşallah hep beraber tüm fazla kilolarımızı veririz ve sağlıklı bireyler oluruz :))))))))))))
Grubun motivasyon sağlayacagına eminim, sizin de istediginiz kiloya ineceginize inancım tam :))))

Tünaydın kızlar dün akşam midemim ağrısından öldüm öldüm dirildim adeta. ilaçlar zor fayda etti. gelemedim de topiğe

biraz önce

1 haşlanmış yumurta
3 yk lor
3 yeşil zeytin
1 domates
geçmiş olsun canım. bugün nasıl oldun? stres yapmamaya çalış lütfen. stres benim de direkt mideme vuruyor.

bu hafta moral bozukluğunun, depresifliğin tavan yaptığı zamanlar oldu. iş, özel, genel çeşitli sebepleri var. ne yapsam bir türlü düzelmiyor moralim

dün akşam ve bugün biraz moral yükseltmek adına, uzuuuun süredir istediğim şeyleri diyeti bozmadan yedim.

dün akşam: ıspanaklı börek ve kefir. ıspanağı bol, hamuru tam buğdaydandı. toplamda bir porsiyon ıspanak ve iki dilim tam buğday ekmeğine tekabül etti.

bu sabah: iki dilim wasa, üstünde zeytinyağı ve pul biber ile. kızarmış ekmek niyetine afiyetle yedim.

kahvaltı yapınca erken acıkıyorum maalesef. 11:00 gibi 10-12 yer fıstığı ve bir elma

uzuuun zamandır kavrulmuş karışık çerez istiyordu canım. tuzlu yemeyeyim, akşam akşam boşa kalori yüklenmeyeyim diye almıyordum. kavrulmuş fıstığı o niyetle yedim.

şimdi kahvemi hazırlamadan evvel 10-12 fıstık (final. oh be artık canım kavrulmuş çerez çekmiyor)

kahvemi sade+şekersiz sevsem de nadiren kremalı+şekersiz içerim. haftalardır canım çekiyodu, içmiyodum.

dev kupada white chocolate mocha'yı su+süt ile hazırladım. bunların şekersizini üretmiyolar maalesef. şeker kana yavaş karışsın diye yulaf kepeği ekledim, çok yakıştı, aroması da kıvamı da çok güzel oldu. afiyetle içiyorum şimdi.

izole diyeti bozmadan ufak çılgınlıklar yapmaya devam edecek

Ben de daha birşey yemedim ama bugün karnım acıktı o yüzden 2 öğün yapayım bakınıcam şimdi mutfağa hesap kitap yapıp yiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…