- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
Günaydııın herkese
Hafta sonu grup çok kalabalık olmuyor gerçi de olsun
Ara sıra canımızın istediği bir şeyi yemek lazım yoksa diyet devam etmiyor, nefis meselesi iiin içine giriyor, nefsi biraz olsun arada kandırmak lazım. Bir kitapta da okudum, çok canınız çektiyse 1 şeyden 3 ısırık alıp bırakın demiş, haklı bence.
O yüzdeeen arada kaçamak iyidir bence dee
Ooov süper süper ya tebrikler ela
Ah o kahvaltılar yok mu zaten özellikle pazar günleriii
Ayy ne güzel açık havada yürümek çiçekler ağaçlar kuşlar...yalnız açık hava beni acıktırır...
Alınmaaa burda herkes pozitif iyi niyetli. Bilmediğin doğru yeni geldiğin için, sersum hatırlatma yapıyor. Alınırsan motivasyonunu kaybedersin bize de küsersin bak sonra olmaaaz
Sanada günaydın canımGünaydııın herkese
Hafta sonu grup çok kalabalık olmuyor gerçi de olsun
Ara sıra canımızın istediği bir şeyi yemek lazım yoksa diyet devam etmiyor, nefis meselesi iiin içine giriyor, nefsi biraz olsun arada kandırmak lazım. Bir kitapta da okudum, çok canınız çektiyse 1 şeyden 3 ısırık alıp bırakın demiş, haklı bence.
O yüzdeeen arada kaçamak iyidir bence dee
Ooov süper süper ya tebrikler ela
Ah o kahvaltılar yok mu zaten özellikle pazar günleriii
Ayy ne güzel açık havada yürümek çiçekler ağaçlar kuşlar...yalnız açık hava beni acıktırır...
Alınmaaa burda herkes pozitif iyi niyetli. Bilmediğin doğru yeni geldiğin için, sersum hatırlatma yapıyor. Alınırsan motivasyonunu kaybedersin bize de küsersin bak sonra olmaaaz
gözümden kaçmış 2 kere yazmışımcanım ellerine sağlık ama tezbitsin haftaya listede dün paylaştığım listede kırmızıyla yazmıştım yani asıl 1.miz @ficans ...hepinizi kutluyorum biz böyle devam edersek her şeyi başarırız.
Bir kitap okudum, orda da bir davete dışarı yemeğe gitmeden önce sıkı bir kemer veya belinize ip bağlayın yazıyor bluzun altında kalsın siz farkedin ve yemeyi bırakın diyor
Ben hiç içmiyorum sevmiyorum kahveyi maalesef
Selam hoşgeldin
Ben grubun en şişkosuyum, tek şişko hatta
Geçen pazartesi 90.9 kg ile başladım. İsmim döne.
Hep kilo sorunum oldu hiç çok zayıf olmadım ama hep kendi kendime mücadele ettim bazen de saldım çayıra oldu tabiŞimdi doğum sonrası bana yapışıp kaderimmiş gibi sanılan kiloları vermeye çalışıyorum işte...
Sana da başarılar dilerim. Doğru yerdesin. Bu grubun motivasyonu süperdir :)
Süüpeer
Günaydınn :)
Kahvaltım
6 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek şekersiz çay
evde/işte su şişeni/sürahini daima yanına koy canım. gördükçe içersin.Suyı ben unutuyorum iki bardak anca içiyorum . nasıl alıskanlık yapabılırım ya gınde 2 litre su içmek istiyorum
geçmiş olsun canım. bugün nasıl oldun? stres yapmamaya çalış lütfen. stres benim de direkt mideme vuruyor.Tünaydın kızlar dün akşam midemim ağrısından öldüm öldüm dirildim adeta. ilaçlar zor fayda etti. gelemedim de topiğe
biraz önce
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor
3 yeşil zeytin
1 domates
Deniycem canım:)evde/işte su şişeni/sürahini daima yanına koy canım. gördükçe içersin.
Ha gayret:)Dün kaçamaksız bitti. Bugün 10 günlük maraton 3. gün. 2 günde şişliğimin indiğini hissettim bugün iyi oldu. :)
Bugün de yine devam diyete bozmak yook.
inan canım o sürahi önümde olmazsa ben bir bardak bile su içmeden günü bitiriyorum.Deniycem canım:)
yeni kalktım cnm şimdi. başım dönüyor gözlerimi açamıyordumgeçmiş olsun canım. bugün nasıl oldun? stres yapmamaya çalış lütfen. stres benim de direkt mideme vuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?