offfff dinlen sen dinlen. hiçbişeye canını sıkmamaya çalışyeni kalktım cnm şimdi. başım dönüyor gözlerimi açamıyordum
eylemlerim devam ediyorbu hafta moral bozukluğunun, depresifliğin tavan yaptığı zamanlar oldu. iş, özel, genel çeşitli sebepleri var. ne yapsam bir türlü düzelmiyor moralim
dün akşam ve bugün biraz moral yükseltmek adına, uzuuuun süredir istediğim şeyleri diyeti bozmadan yedim.
dün akşam: ıspanaklı börek ve kefir. ıspanağı bol, hamuru tam buğdaydandı. toplamda bir porsiyon ıspanak ve iki dilim tam buğday ekmeğine tekabül etti.
bu sabah: iki dilim wasa, üstünde zeytinyağı ve pul biber ile. kızarmış ekmek niyetine afiyetle yedim.
kahvaltı yapınca erken acıkıyorum maalesef. 11:00 gibi 10-12 yer fıstığı ve bir elma
uzuuun zamandır kavrulmuş karışık çerez istiyordu canım. tuzlu yemeyeyim, akşam akşam boşa kalori yüklenmeyeyim diye almıyordum. kavrulmuş fıstığı o niyetle yedim.
şimdi kahvemi hazırlamadan evvel 10-12 fıstık (final. oh be artık canım kavrulmuş çerez çekmiyor)
kahvemi sade+şekersiz sevsem de nadiren kremalı+şekersiz içerim. haftalardır canım çekiyodu, içmiyodum.
dev kupada white chocolate mocha'yı su+süt ile hazırladım. bunların şekersizini üretmiyolar maalesef. şeker kana yavaş karışsın diye yulaf kepeği ekledim, çok yakıştı, aroması da kıvamı da çok güzel oldu. afiyetle içiyorum şimdi.
izole diyeti bozmadan ufak çılgınlıklar yapmaya devam edecek
ya sen gülüyosun ama, ay ben çok severim yanık ekmekGünaydın şekerler.
Kahvaltım
1 dilim yanmış ekmek
2 bardak ballı çay
3 yemek kaşığı lor
5 zeytin
272 kalori
Takmamak olmuyor işte cnm tansiyonm düşükmus ölçüyorum normal çıkıyor meğerse pili bitmek üzereymis pil taktım düşük çıktı tuzlu ayran içtim uzanıyorum şimdi daha iyiyim ama şükürofffff dinlen sen dinlen. hiçbişeye canını sıkmamaya çalış
Takmamak olmuyor işte cnm tansiyonm düşükmus ölçüyorum normal çıkıyor meğerse pili bitmek üzereymis pil taktım düşük çıktı tuzlu ayran içtim uzanıyorum şimdi daha iyiyim ama şükür
sağol canım
Benim telefonum hatırlatıyor. Alarm kurabilirsin. Akıllı telin varsa water time diye bir uygulama var yükle sana su sesiyle hatırlatıyor.Suyı ben unutuyorum iki bardak anca içiyorum . nasıl alıskanlık yapabılırım ya gınde 2 litre su içmek istiyorum
Geçmiş olsun canım dinlen biraz.yeni kalktım cnm şimdi. başım dönüyor gözlerimi açamıyordum
Benimkiler baya bi yanıktı yalnız.ya sen gülüyosun ama, ay ben çok severim yanık ekmek
Aman dikkat et kendine sağlığımız hazinemiz.Takmamak olmuyor işte cnm tansiyonm düşükmus ölçüyorum normal çıkıyor meğerse pili bitmek üzereymis pil taktım düşük çıktı tuzlu ayran içtim uzanıyorum şimdi daha iyiyim ama şükür
Benim telefonum hatırlatıyor. Alarm kurabilirsin. Akıllı telin varsa water time diye bir uygulama var yükle sana su sesiyle hatırlatıyor.
Geçmiş olsun canım dinlen biraz.
Benimkiler baya bi yanıktı yalnız.
Aman dikkat et kendine sağlığımız hazinemiz.
çorbanın tarifini alabilir miyim :)5.5 km yürüdüm 249 kalori gitti.
Öğlen yemeğim light sütle 1 kase mısır gevreği 290 kalori.
Akşama bende zeytinyağlı fasulye, bol yeşillikle kısır ve tavuk köfteli çorba yapmayı planlıyorum.
Canım geçmiş olsunTakmamak olmuyor işte cnm tansiyonm düşükmus ölçüyorum normal çıkıyor meğerse pili bitmek üzereymis pil taktım düşük çıktı tuzlu ayran içtim uzanıyorum şimdi daha iyiyim ama şükür
Benim de başım ağrır 2 gün sürer geçmezben yeteri kadr su yada sıvı almayınca tansiyonum düşüyor başım ağrıyor. sanırım bir tek anormallik bende
Canım geçmiş olsun
stres üzüntü ister istemez cok etkiliyor dikkat et kendine
Benim de başım ağrır 2 gün sürer geçmez
Çok kez denedim bende suyu çok tükettiğim için galiba alışkanlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?