Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yok cnm siz zaten sonuna kadar haklisiniz hasta kaprisi zor ama iste mecbur kalioruz ins gecicek

ben biliorum.o yontemi bnde denedim bi arada ama aclik suresini uzun tutmustum cnku sabah 7 den aksama kadar baya zaman var bn de kendim icin en iyi yontem sabh kahvaltisi yapmamam kefir veya sutle gecistiriorum bide sabahki ara ogunumu kaldirmam iyi geldi ikindide sadece sut iciorum sivi oldgu icin o da iyi gelio:)

Mesajları anca okudum çok yorucu bir fün geçirmişim yaa
Menümü yazmayı unutmuşum
Kahvaltı: 53 gr ezine peyniri, 75 gr bazlama, 1 adet mandalina, 1 adet zeytin (toplamda 375 kalori)
Akşam: et şiş yağsız, soğanlı salata
Yürüme: en son 12 km yürüyüşle bugünü kapatmışım
Ama yarın pazar korkuyorum kendimden

Kızlar bende bugün hiç yazamadım, sabah kahvaltısında 2 tane zeytin, 1 tane haşlanmış patates çok az ekmek yedim, öğlen bir kase yoğurt'a kırmızı biber ve nane koyup 3 dilim etimek ile yedim, ara ara kuru üzüm yedim (bende kansızlık olduğu için ) akşam yeşil fasulye yemeği yedim pilav ve ekmek olmadan tabi. 2 saat kadar önce 40 dk tempolu yürüyüş yaptım ve bir de yeşil çay içtim . Bu arada bol bol su içiyorum : )

12 km mi? hergün bu kadar mı yürüyorsun? Ben koşu bandında 3 km 'yi görünce bitiriyorum ve 40 dk sürüyor 3 km, senin o zaman 1.5 -2 saat sürüyordur çok değil mi ,hergün bu kadar yürüyorsan çok yorulursun

çorbanın tarifini alabilir miyim :)
Tavuğun derisiz göğüs etinden kıyma yapıyorum. Biraz ekmek içi 1 yumurta ve istediğin baharatlarla güzelce yoğuruyorum. Minik köfteler yapıyorum. Tavada az bir yağda altını üstünü hafifçe kızartıp kenara alıyorum. İstediğin çeşit çorbayı yapıp kaynadıktan sonra köfteleri ekleyip 10 dk daha kaynatıyorum. Bu kadar. En çok terbiyeli erişteli çorbaya yakışıyor.

ben yeteri kadr su yada sıvı almayınca tansiyonum düşüyor başım ağrıyor. sanırım bir tek anormallik bende
Bende yeterince su içmezsem baş ağrısı korkunç oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…