Teşekkür ederim gecikmeli olarak:)Afiyet olsun
Afiyet olsun canmara öğün
yarım türk kahvesi fincanı leblebi
1 hurma
1 kupa nane limonlu yeşilçay
ve gün biter
sağol canım :)Afiyet olsun canm
İyi iyi neresi kötü
Kilo verince hava atarsın şu kilodan indim diye
Merhaba bu arada[/QUOTE
Merhaba canım, bugün diyetime çok sıkı uydum. Sadece akşam tuzsuz yağsız patlamış mısır yedim biraz. Ya acilen kilo vermem lazım iki hafta içinde ne versem kar.... Bu grupla inşallah iyice motive Oluru m
yok cnm siz zaten sonuna kadar haklisiniz hasta kaprisi zor ama iste mecbur kalioruz ins gecicekCanım tabii alttan alıyoruz ona belli etmiyoruz sadece sizinle dertleşmek adına yazdım. ..ölümlerden döndü ve şikayet ettiği şeyler hep olması gereken normal şeyler. .Dr da dedi ..ama biz de strese giriyoruz psikolojimiz bozuluyor haliyle..
ben biliorum.o yontemi bnde denedim bi arada ama aclik suresini uzun tutmustum cnku sabah 7 den aksama kadar baya zaman var bn de kendim icin en iyi yontem sabh kahvaltisi yapmamam kefir veya sutle gecistiriorum bide sabahki ara ogunumu kaldirmam iyi geldi ikindide sadece sut iciorum sivi oldgu icin o da iyi gelio:)Ben intermittent fasting yöntemi yapıyorum canım. Karatay'ında dediği açlık hormonu leptini salgılayıp yağ yakabilmek için günde 1 ya da en fazla 2 öğün yiyorum. Zaten öğlen 12de kalkıyorum akşam 7 gibi de yemek işini yapıyorum. Gün içerisinde acıkırsam ara öğün bol su yeşil çay.
Başta zordu şimdi alıştım baya hızlı kilo atıyorum böyle yapınca.
4 gofret mi abooo 1 tane kesmedi mi :) 200 kaloriden 4 tanesi 800 kalori ederKızlar akşam menüm ü 4 de yedim isim vermeyeyim ama 400 kalori aldım onu bilin yeter
Bide 4 gofret
1 saat yürüyüş
4 gofret mi abooo 1 tane kesmedi mi :) 200 kaloriden 4 tanesi 800 kalori eder
sonda yazdığın 'gün biter' lafını Bitter anladım yaaaara öğün
yarım türk kahvesi fincanı leblebi
1 hurma
1 kupa nane limonlu yeşilçay
ve gün biter
Yok kız 5 den önce yedim baktım 1 tanesi 100 kalori
Olsun akşam bişey yemedim. Aç aç oturuyorum
12 km mi?Mesajları anca okudum çok yorucu bir fün geçirmişim yaa
Menümü yazmayı unutmuşum
Kahvaltı: 53 gr ezine peyniri, 75 gr bazlama, 1 adet mandalina, 1 adet zeytin (toplamda 375 kalori)
Akşam: et şiş yağsız, soğanlı salata
Yürüme: en son 12 km yürüyüşle bugünü kapatmışım
Ama yarın pazar korkuyorum kendimden
sonda yazdığın 'gün biter' lafını Bitter anladım yaaa
Tavuğun derisiz göğüs etinden kıyma yapıyorum. Biraz ekmek içi 1 yumurta ve istediğin baharatlarla güzelce yoğuruyorum. Minik köfteler yapıyorum. Tavada az bir yağda altını üstünü hafifçe kızartıp kenara alıyorum. İstediğin çeşit çorbayı yapıp kaynadıktan sonra köfteleri ekleyip 10 dk daha kaynatıyorum. Bu kadar. En çok terbiyeli erişteli çorbaya yakışıyor.çorbanın tarifini alabilir miyim :)
Bende yeterince su içmezsem baş ağrısı korkunç oluyor.ben yeteri kadr su yada sıvı almayınca tansiyonum düşüyor başım ağrıyor. sanırım bir tek anormallik bende
yoo gitmek olur muBu hafta bildirim yapacakmısım haftaya katılacakmısım ama haftaya kadar hedefe ulasırsam katılamadan gidecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?