Yok ya hava güzeldi, grçen hafta çıkamadım çok fazla. Açık havada yürüyüş benimki. Bebek arabasını iterek. Sizinkiler gibi çok anlamlı sportid bir yürüyüş değildir. Ama benim kilom için çok iyi. Bütün kış oturdum.12 km mi?hergün bu kadar mı yürüyorsun? Ben koşu bandında 3 km 'yi görünce bitiriyorum ve 40 dk sürüyor 3 km, senin o zaman 1.5 -2 saat sürüyordur çok değil mi ,hergün bu kadar yürüyorsan çok yorulursun
Gofretimi kıskandın tabi sanada veririm istersen
sonda yazdığın 'gün biter' lafını Bitter anladım yaaa
Tavuğun derisiz göğüs etinden kıyma yapıyorum. Biraz ekmek içi 1 yumurta ve istediğin baharatlarla güzelce yoğuruyorum. Minik köfteler yapıyorum. Tavada az bir yağda altını üstünü hafifçe kızartıp kenara alıyorum. İstediğin çeşit çorbayı yapıp kaynadıktan sonra köfteleri ekleyip 10 dk daha kaynatıyorum. Bu kadar. En çok terbiyeli erişteli çorbaya yakışıyor.
Bende yeterince su içmezsem baş ağrısı korkunç oluyor.
olur canım düzelttim bengözümden kaçmış 2 kere yazmışım
kıyamadın ziyan olmasın dedin yedin di mi yanık ekmeğiGünaydın şekerler.
Kahvaltım
1 dilim yanmış ekmek
2 bardak ballı çay
3 yemek kaşığı lor
5 zeytin
272 kalori
zaten kızlar da eşler de evdeyse tüm düzenimiz değişiyor..slm arkadaşlar
bugün 10 da kalktım kahvaltı yaptım kızımla kızım evde olunca yeme saatlerim değişiyo
1 dilim ekmek +1 yumurta +peynir +1 galeta çay
saat 4 te 2 lahmacun yedik kızımla dışarda
akşam çayla 1 avuç leblebi
meyve az az çağla çilek yerim
geçmiş olsun...sağol canım
Hıımmmmm çok güsel gözüküyor afiyet olsun
15 Nisan. 10 günlük maraton 3. gün
Toplam kalori: 600
200 gram tavuk göğüs derisiz
500 gram etli türlü
300 gram bamya
Bol su
Yeşil çay
yok cnm siz zaten sonuna kadar haklisiniz hasta kaprisi zor ama iste mecbur kalioruz ins gecicek
)
hedefin çok azsa listeye de girmek zorunda değilsin..paylaşımlarla aramızda kalırsın canım..çok kişi var öyleBu hafta bildirim yapacakmısım haftaya katılacakmısım ama haftaya kadar hedefe ulasırsam katılamadan gidecekmiyim
günaydın güzeller....Oyumuzu kullandık geldik eşim nöbete gitti ben evde..
sabah oyu kullandıktan sonra az da yürüdük hava güzel...
kahvaltı
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
salçalı sucuklu omlet
peynir zeytin
sonrasında sade Türk kahvesi 2 kuş lokumu
Bide o vardı dimi:)yoo gitmek olur mu
bu kez de kilosunu korumaya geçenlerle birlikte bizimle olursun
Günaydın kızlar :) Apartmanın bahçesinden topladığım güllerle geldim bu sabah size :)
canım ne kadar güzeller benim bahcwdekiler daha tomurcuk bile olmadı dört gözle bekliyorum açmalarını.
kayısı vs yesen canm fayda etmez mi yada kefir içsenselam kızlar bugün gelebildim burda yokken aynen diyete devam ettim çok alışmıştık sizlere hep bir boşluk vardısabah oyumuzu kullandık geldik oglene misafirim var çiğköfte yapacam etsiz tabiki onu yerim ve aksama kadar sıvı giderim daha bişey yemem. bu arada sabah 68.8 çıktım geçen haftaki problem yüzünden bir türlü olmadı.
canım zaten normalde sabah akşamdan suya koyduğum gün kurusu kayisilari yiyordum ac karnına bazen oluyor böyle bana resmen tikaniyorum ne yapsam olmuyor bu dönem geçene kadar da sabr etmek gerekiyor atlattım çok sukurkayısı vs yesen canm fayda etmez mi yada kefir içsen
bu aralar atmadım canım resim :) tartıda halen 59'um gerçi dün sabah öyleydim bu sabah tartılmadm ama inceldiğimi hissediyorum nedense tartıda fark etmiyoryazarhanim35 canım ben yokken after before yaptın mi nasıl durumlar
Başladığımdan beri mi iki kilo verdin ne kadar süredeKizlarrrrrrrrrrrsabah tartıldım ve 65.6 ( 67.5'dim) kiloyum. Biraz kahvaltıyı fazla kaçırdım sanırım ama öğle yemeğini biraz azaltarak onu dengeliycem
benim gibi olmuşsun canım insallah çabuk geçerBugün tartıda fazla çıktım canım sıkıldı kaçamak da yaptığım yok ama yine her yerim ağrıyor ayaklarım belim regl olamadım hala bi de wc ye çıkamıyorum offf
tşklr
Afiyet olsunnn
şişmişsindir canım normalBugün tartıda fazla çıktım canım sıkıldı kaçamak da yaptığım yok ama yine her yerim ağrıyor ayaklarım belim regl olamadım hala bi de wc ye çıkamıyorum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?