Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yok ya hava güzeldi, grçen hafta çıkamadım çok fazla. Açık havada yürüyüş benimki. Bebek arabasını iterek. Sizinkiler gibi çok anlamlı sportid bir yürüyüş değildir. Ama benim kilom için çok iyi. Bütün kış oturdum.

Gofretimi kıskandın tabi sanada veririm istersen

sonda yazdığın 'gün biter' lafını Bitter anladım yaaa

ahahah akıl çikolatada dimi

ben ekmek içi koymuyorum canım çok severim tavuk köftesini aynı mı yapıyoruz acaba diye sordum :) sarımsak tavuk gögsü yağsız soğan maydanoz tuz karabiber kimyon hepsini blendar a koyuyorum kıyma kıvamına gelince elimi ıslatarak şekillendiriyorum. azıcık da yağ damlatıyorum içine :) canım isterse azıcık da salça koyuyorum :) deneyeyim terbiyeli erişteli çorbada :) nasılsa didiklenmiş tavukla oluyor neden olmasın tavuk köftesi ile :)

gözümden kaçmış 2 kere yazmışım
olur canım düzelttim ben
Günaydın şekerler.
Kahvaltım
1 dilim yanmış ekmek
2 bardak ballı çay
3 yemek kaşığı lor
5 zeytin
272 kalori
kıyamadın ziyan olmasın dedin yedin di mi yanık ekmeği

zaten kızlar da eşler de evdeyse tüm düzenimiz değişiyor..afiyet olsun canımm

geçmiş olsun...

15 Nisan. 10 günlük maraton 3. gün

Toplam kalori: 600

200 gram tavuk göğüs derisiz
500 gram etli türlü
300 gram bamya
Bol su
Yeşil çay
Hıımmmmm çok güsel gözüküyor afiyet olsun

yok cnm siz zaten sonuna kadar haklisiniz hasta kaprisi zor ama iste mecbur kalioruz ins gecicek

)

Bu hafta bildirim yapacakmısım haftaya katılacakmısım ama haftaya kadar hedefe ulasırsam katılamadan gidecekmiyim

hedefin çok azsa listeye de girmek zorunda değilsin..paylaşımlarla aramızda kalırsın canım..çok kişi var öyle

günaydın güzeller....Oyumuzu kullandık geldik eşim nöbete gitti ben evde..
sabah oyu kullandıktan sonra az da yürüdük hava güzel...
kahvaltı

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
salçalı sucuklu omlet
peynir zeytin

sonrasında sade Türk kahvesi 2 kuş lokumu

selam kızlar bugün gelebildim burda yokken aynen diyete devam ettim çok alışmıştık sizlere hep bir boşluk vardı sabah oyumuzu kullandık geldik oglene misafirim var çiğköfte yapacam etsiz tabiki onu yerim ve aksama kadar sıvı giderim daha bişey yemem. bu arada sabah 68.8 çıktım geçen haftaki problem yüzünden bir türlü olmadı.
Günaydın kızlar :) Apartmanın bahçesinden topladığım güllerle geldim bu sabah size :)
canım ne kadar güzeller benim bahcwdekiler daha tomurcuk bile olmadı dört gözle bekliyorum açmalarını.

kayısı vs yesen canm fayda etmez mi yada kefir içsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…