Gunaydin kizlar bnde aabah oy killandim cok erken eve gel temizlik yap anca sabah
Kefit 6 badem 3 kayisi
2 dilim ekmek peynir azcik tereyag sozden imrendim 5 6 tane de zeytin:)
16:30'da:
15 tane tam olgunlaşmamış hafif yeşil çilek (şekerli meyve sevmiyorum).
2 ev yapımı ıspanaklı poğaça. hamuru toplamda bir ince dilim ekmek kadar.
marul.
bol kırmızı biber.
şuanda sakızlı türk kahvemi içiyorum
artık günü kaparım, bişey yemem, çayımı kahvemi içerim. dışarı çıkarsam bişeyler yerim (gene bozmadan tabii ki)
Bende sabahtan beri iki kase yoğurt yedim, bol su içtim bir saat yürüyüş yaptım, Yaklaşık 20 gündür 73 tr takılı kaldım kafayı yiyeceğim. İnşallah yarın 72 yi görürüm
Herkese kolay gelsiiiiiiiiiiiin. 10 günlük maratonda 3 günü bitirdim ve 3 gündeki tek kaçamaklarım gece vakti yediğim 1 ceviz içi oldu. Bozmamak için mecbur yedim ama zaten ortalama 30 kalori. Onun da kilo yapacağını sanmıyorum. :/
Bugün akşama bamya imambayıldı semizotu gibi efsane yemeklerim var. 600 kalorilik bir kombin yapacağım. bol bol sebze ile her türlü vitamini almaya devam.
Bende sabahtan beri iki kase yoğurt yedim, bol su içtim bir saat yürüyüş yaptım, Yaklaşık 20 gündür 73 tr takılı kaldım kafayı yiyeceğim. İnşallah yarın 72 yi görürüm
Şu saatlerde de ufak birşeyler atıştırırsan gece diyeti bozmazsın canım aldığın kalori 200 bile değil günde 200 kalori almak demek kaslarının yanması demek yani çok hızlı geri gelir bu kilolar. En azından 1-2 kase daha tüketebilirsin^^
Duraklama sönemindesin sanırım.
Bünyeden bünyeye değişir ama ben bı kaç gun cok yıyorum sonra normal dıyete devam ettim fazlasıyla gitti kılolar. Vucut şaşırdı. Tabı bunu denemeden once 1 ay kılo veremedm dıyete uyuyordum en son sınırden yedım sonrada pısman oldum devam ettm öyle anladım verdiğimi
Herkese kolay gelsiiiiiiiiiiiin. 10 günlük maratonda 3 günü bitirdim ve 3 gündeki tek kaçamaklarım gece vakti yediğim 1 ceviz içi oldu. Bozmamak için mecbur yedim ama zaten ortalama 30 kalori. Onun da kilo yapacağını sanmıyorum. :/
Bugün akşama bamya imambayıldı semizotu gibi efsane yemeklerim var. 600 kalorilik bir kombin yapacağım. bol bol sebze ile her türlü vitamini almaya devam.