Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet kızlar benim regl de dün geldi tartının fazla gelmesi ondanmış...bugün belim fena..salı nöbetçiyim inşallah nöbete kadar azalır
öğle yemeği

1 şinitzel (actifryda)
1 kaşık pilav
semizotu salatası
yoğurt

markete gittim sebze falan aldım bahaneyle yürüdüm..belim fena olduğundan koşu bandı regl bitene kadar hayal

Gecmis olsun canm regl bitsin topluca iner zaten

"diyeti bozmadan" haftalardır yemediğim şeylerle hem değişiklik hem de keyif yapmaya devam

dün akşam, 17:00'de dediğim gibi, o saatten sonra başka bişey yemedim.

bugün
10:00'da:
3 yumurta sahanda, bol kırmızı biberli
tam buğday unu çörek (1 dilim ekmek kadar)
2,5 lifli wasa
domates

15:00'de:
bir bardak kefir
bir kase yoğurtta 3 kaşık şekersiz sade mısır gevreği
5 kuru kayısı

aralarda çay, bitki çayı, sade türk kahvesi

Bende sabahtan beri iki kase yoğurt yedim, bol su içtim bir saat yürüyüş yaptım, Yaklaşık 20 gündür 73 tr takılı kaldım kafayı yiyeceğim. İnşallah yarın 72 yi görürüm

Herkese kolay gelsiiiiiiiiiiiin. 10 günlük maratonda 3 günü bitirdim ve 3 gündeki tek kaçamaklarım gece vakti yediğim 1 ceviz içi oldu. Bozmamak için mecbur yedim ama zaten ortalama 30 kalori. Onun da kilo yapacağını sanmıyorum. :/

Bugün akşama bamya imambayıldı semizotu gibi efsane yemeklerim var. 600 kalorilik bir kombin yapacağım. bol bol sebze ile her türlü vitamini almaya devam.

Bende sabahtan beri iki kase yoğurt yedim, bol su içtim bir saat yürüyüş yaptım, Yaklaşık 20 gündür 73 tr takılı kaldım kafayı yiyeceğim. İnşallah yarın 72 yi görürüm

Şu saatlerde de ufak birşeyler atıştırırsan gece diyeti bozmazsın canım aldığın kalori 200 bile değil günde 200 kalori almak demek kaslarının yanması demek yani çok hızlı geri gelir bu kilolar. En azından 1-2 kase daha tüketebilirsin^^

Duraklama sönemindesin sanırım.
Bünyeden bünyeye değişir ama ben bı kaç gun cok yıyorum sonra normal dıyete devam ettim fazlasıyla gitti kılolar. Vucut şaşırdı. Tabı bunu denemeden once 1 ay kılo veremedm dıyete uyuyordum en son sınırden yedım sonrada pısman oldum devam ettm öyle anladım verdiğimi

Canım hangi diyeti yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…