Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım hangi diyeti yapıyorsun

Kalori sayma diyeti yapıyorum ben günlük 600 650 kalori ile. Her şeyi yemekte serbestim yani toplamda belirlediğim kaloriyi geçmeyecek şekilde. Genelde günde tek öğün yapıyorum öğlen 12de uyanıyorum zaten. ^^

Gunaydin kizlar bnde aabah oy killandim cok erken eve gel temizlik yap anca sabah
Kefit 6 badem 3 kayisi
2 dilim ekmek peynir azcik tereyag sozden imrendim 5 6 tane de zeytin:)
Sen ekmek ve tereyağ yer miydin iyi yapmışsın canım afiyet olsun

Bugun kımse yokmu sizin yüzünüzden az sonra kek yiyeğim :) beni strese soktunuz :)
yemeee yersen de azıcık ye tadımlık

Ben üç gün patates yoğurt diyetine devam edeceğim, sonra belki bende kalori saymaya başlarım

Ben üç gün patates yoğurt diyetine devam edeceğim, sonra belki bende kalori saymaya başlarım

Patates yoğurt diyeti de günlük 600 kalori olması lazımdı yani aynı gidiyoruz. Tek farkımız sen sadece patates ve yoğurda mahkumken ben kafama göre o an canım ne çekiyorsa yiyebiliyorum. Sonuçta ikimizde aynı kiloyu veriyoruz hemen hemen aynı kaloriyi alarak. Ama benim özgürlüğüm oluyor seninse 2 gıdaya mahkumiyetin. Bu süreçte kaybettiğin vitamin mineraller de cabası. Bu tür diyetleri ben senelerce yaptım çok da güzel kilolar verdim. Ama şimdi ki aklım olsa yapar mıydım hayır. Saçlarım hep döküldü kaslarım eridi. Kilo verdim ama yan etkisi çok çok oldu ilerleyen yıllarda.

Her şeyi özgürce ama sayarak yiyebileceğin bir sistemi hayat felsefesi yapabilirsin Ayça Kaya diyeti de deniyor sayarak kilo ver yöntemi.

Bunları sadece senin iyiliğin için diyorum canım benim çünkü ben inan senin 2-3 katın kadar diyet yapmışımdır 26 yaşını doldurdum 16 yaşından beri diyetlerle boğuşuyorum 10 yılım geçti. Son 1 yıldır ideal kilomdayım ve koruma işini de kalori sayma ile hallediyorum. Yani patates diyeti önermiyorum ama illa da yapacaksan 1 kere yap bitir sonra saymaya geç İnan sayarak çok daha keyifli kilo veriyorsun. :)

Sağol canım önerilerini dikkate alacağım... Bugün gitti kaldı iki gün. Çarşamba sabah senin gibi kalori saymaya geceyim o zaman

Kızlar sabah kahvaltıyı fazla kaçırdım, öğlen çarşıya gittim o yüzden bişey yiyemedim akşam yemeği ve öğlen yemeği Birleşmiş oldu ve koca bir dürüm yedim v az önce tartıldım 67 kiloyum. Bazen fazla kaçırıyorum ben pişmanım keşke az yeseydim ama sporu fazla yaparım bugün öyle dengeleyeyim en iyisi

Ne güzel şeyler yazmışsın canım. Sen çokmu kıloluydun çocukluktan

16 Nisan 10 günlük maraton 4. gün
Toplam kalori: 600

• 490 gram bamya
  • 80 gram patlıcan (imambayıldı yağsız tuzsuz)
  • 300 gram semizotu (çiğ ve limonlu ve yağsız)
  • 300 gram lor
  • 222 gram yoğurt

Kızlar bu yemekler en düşük kalorisi olan sebze yemekleri. Bakın ne kadar çok duruyor ama sadece 600 kalori anca ediyor. 100 gramında 20 kalori gibi komik bir rakam var özellikle bamyada. 1 kilo bamya yeseniz 200 kalori alıyorsunuz. 1 tane çikolata bar ise ortalama 150 200 kaloriye geliyor.

Aradaki farkı düşünün. 1 tane çikolata bar yiyip aç kalmak mı 1 kilo bamya yiyip tıka basa doymak mı. Bu örnek tabi ama demek istediğim sebze yoğurt lor peyniri süt et salata ağırlıklı beslenip tıka basa doyup kilo vermenin keyfinden daha keyifli ne olabilir??

Yazını okumadan resimlere bakıp çok yemıssın dıyecektm ben bunlarla hıc aç kalmam . hemen bamya alayım pazardan. Süpersin

Ne güzel şeyler yazmışsın canım. Sen çokmu kıloluydun çocukluktan

İlkokul ortaokul lise sınıfın en şişman kızıydım. Geçen seneye kadar hep aldım verdim. Geçen sene kadınlar kulübü sayesinde 55'leri gördüm. Yazın da devam ettim 50'ye kadar indim. Şimdi 50 civarında tutmaya çalışıyorum kilomu. Abarttıkça diyete girip geri veriyorum. Böyle böyle 1-2 yıla kilomu tamamen sabitleyeceğim inş. Çok ufak oynamalar olacak yani o saatten sonra. Kilonun oturması, metabolizmanın alışması lazım canım. :)

Yazını okumadan resimlere bakıp çok yemıssın dıyecektm ben bunlarla hıc aç kalmam . hemen bamya alayım pazardan. Süpersin

Aynen öyle şuan önümdeler koca bir tabak semizotu salatası ama kalorisi yok denecek kadar az. Demek istediğimi anladın dimi muhtemelen bitiremeyeceğim bile. Şu koca yemeğin yerine 1 paket cips alsam 700 kalori alırdım nerdeyse. Koca bir günü 1 paket cips ile geçirmiş olurdum yani. Muazzam bir fark var abur cuburlar konusunda ya.

Bamya şuan mevsiminde değil diye biliyorum ben dondurulmuş aldım oda pahalıya geliyor. Alternatif olarak bak bu sebzelerden yapabilrisin. Brokoli, lahana, pırasa, semizotu, kereviz, bakla hep düşük kalorili sebzeler canım benim. Taze fasulye de olabilir ama o da pahalı kilosu 8 lira bizim burada. 100 gramında 25 30 kalori civarı var.

Tamam öyle yapacağım sen neler yedın bugun aksam
Sabah 400 kalorilik bi kahvaltı yaptım sabah fazla çıktım regl olamadım bi de wc ye çok çıkamıyorum ondan mı ne moralim bozuldu akşam eşime karışık kızartma yaptım cacıkla ben bir kase cacık içtim şimdi de çay içicem

Canım sabah aç karnına tartıl gün içine tartılma su falan fazla çıkarır moralin bozulur gerek yok

Canım şu listeyi görünce yarınki patates diyetini bozsam mı ne yapsam, midem bulandı zaten bugün

Günlğk ölçülme ya bende dayanamıorum sabah kendmı tartıda buluyorum

Canım bravo basarmıssın suan cok mutlusundur kılolar basa bela . bütün enerjiyi alıyor. Hayran kaldm sana bende su verdıgın menulerden yapacagım sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…