Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

D vitamini canım kas ve kemikleri korumak için kilo verirken.

Ben de sabah 5 tane minik çilek yedim sanırım 50 kalori falan etti. Akşama da 600 kalori alıcam toplamda 650 kalori ile kapatıcam bugünü.
Sağlık ocagı yazarmı canm yarın alsam

D vitamini canım kas ve kemikleri korumak için kilo verirken.

Ben de sabah 5 tane minik çilek yedim sanırım 50 kalori falan etti. Akşama da 600 kalori alıcam toplamda 650 kalori ile kapatıcam bugünü.

Dediğin gibi yaptm
Sabah
2 yumurta bi kaşık lor peyniri dommtes salatakk

Akşam 2 çorba kasesi sebze yemegi
1 kase yoğurt
Toplam 650 kolori sanırm hesap dogru yaptysam.

Ama cok doydum
Tabi bi kase daha yoğurt yıyecegm emziriyorum

Sağlık ocagı yazarmı canm yarın alsam

Sanırım kan tahlili yaptırıp D vitaminin eksik çıkarsa yazdırabiliyorsun direk girip yazdırmak istersen yazarlar mı bilmiyorum istersen uğrayıp bir sor canım. Ben direk eczaneye gidip aldım solgarınki 60 70 lira birşey daha uygun fiyatlıları da var ama. :/

2 kase yoğurt hatta 3 kase de yiyebilirsin aç hissetme kendini hem çocuğuna da süt olsun canım benim. Yoğurt yiyerek kilo almazsın merak etme :*

Sağol canım evet aksam acıkırsam yoğurt kaşıklarım aç degilim suyuda cogaltınca açlok hissetmiyorum. Ben 2 bardak içerdim bazen hiç içmezdim

Geldim eve 150 kalori içerenyemeğimiyedim
Şimdi 300 ml süt içiyorum
Maşallah götürdüm 350 kaloriyi
Egzersiz yaparım
Yemezsem egzersize mecal kalmıyor çünkü

Afiyet olsun canım benim bende hazırlamaya geçiyorum şimdi biraz sonra foto atarım :*

Bnde aksam salata yaptim yanina da tavuk haslamitim bide ayran ictm birazdan sut icebilirim hastayim ama cnm cok dondurma istio kuzenimle bigun alacatida ve cunda adasindaki dondurmalardan bahsettik durduk ondandir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…