Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

17 Nisan 10 günlük maraton 5. gün
Toplam kalori: 650

1.5 kg karnabahar > 400 kal
750 g kabak yemeği > 143 kal
90 gr yoğurt > kalan eksik kalori şuan hesap edemedim
5 adet çilek > 50 kal
1.5 lt su
0.5 lt yeşil çay

Bugün de full sebze gittim karnabahar mükemmel oldu limonla yarın gidip tekrar alacağım yine yapacağım bu hafta. Kabızlık çekmemek için sebzelerden gidiyordum ama yarın yumurta yiyeceğim en azından 1 yumurta ile olsa.

Iyi akşamlar kızlar
Bugün gelemedim herkes iyidir inşallah
Sonunda diş tedavime başladım bugün ayyy hem heyecan hem korku bir arada yaşadım doktorum neyseki çok iyi biri onun sayesinde az da olsa korku mu yendim sayılır. Her gittiğimde kesin aynısı olacak resmen sıra bana gelmesin diye dua ettim bir an. Sonra çektiğim acıları ağrıları getirdim aklıma bir cesaret girdim odaya.
Malesef tedavi uzun sürecek napiym iyi olayimda gidip gelicez artık.

Nasıl yedin bunları 2.250 gr sebze yok artık

Ne güzel şeyler yapmışsın ellerine emeğine sağlık canım benim.
Kaynanamlarda ekerler her mevsimin sebzesinden o yönden şanslıyız hep gonderirler. çok nadir bazı şeyleri satın alırız.

Geçmiş olsun canım korkma iyileşeceğini getir aklına

Afiyet olsun canım menü süper
Karnıbaharı sadece haşladın mı
Evde var yarında onu yapayım normalde sulu yemeğini yapıyordum

Kalorisi çok düşük dimi valla akıllı kız ben de iyiki tanıdım onu .hem doymuyordum düne kadar hemde kalori yuksek yıyordum

Toplamda hepsi 650 kalori canım. Bi de beni 1000 kalori yerken falan düşünün. 3 kilo kabak 5 kilo pırasalı menüler gelecek

ara öğün

bardağın yarısı kadr sade şekersiz nescafe
1 çay bardağı erik.(1 çay bardağı erik 47 kalori) 1 hurma kadr kalorisi varmış.

Güllerini gördükçe içim açılıyor hep babaannem aklıma geliyor onun bahçesi de tamamen güllerle kaplı bi arayayim onun da gülleri açmışmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…