Nasıl yedin bunları 2.250 gr sebze yok artık
17 Nisan 10 günlük maraton 5. gün
Toplam kalori: 650
1.5 kg karnabahar > 400 kal
750 g kabak yemeği > 143 kal
90 gr yoğurt > kalan eksik kalori şuan hesap edemedim
5 adet çilek > 50 kal
1.5 lt su
0.5 lt yeşil çay
Bugün de full sebze gittim karnabahar mükemmel oldu limonla yarın gidip tekrar alacağım yine yapacağım bu hafta. Kabızlık çekmemek için sebzelerden gidiyordum ama yarın yumurta yiyeceğim en azından 1 yumurta ile olsa.
Ne güzel şeyler yapmışsın ellerine emeğine sağlık canım benim.canım bahar zamanı biraz bahçe işleri maydanoz sogan sarmısak diktim tarlamiza ekmek için biber domates tohumu ektik diyetime elimden geldigince dikkat ettim canım ama haftasonu durum değişiyor bugün saat 12.30 da kahvalti yaptım şimdiye kadar da aşağıda sulama yaptım.
Geçmiş olsun canım korkma iyileşeceğini getir aklınaIyi akşamlar kızlar
Bugün gelemedim herkes iyidir inşallah
Sonunda diş tedavime başladım bugün ayyy hem heyecan hem korku bir arada yaşadım doktorum neyseki çok iyi biri onun sayesinde az da olsa korku mu yendim sayılır. Her gittiğimde kesin aynısı olacak resmen sıra bana gelmesin diye dua ettim bir an. Sonra çektiğim acıları ağrıları getirdim aklıma bir cesaret girdim odaya.
Malesef tedavi uzun sürecek napiym iyi olayimda gidip gelicez artık.
Afiyet olsun canım menü süper
17 Nisan 10 günlük maraton 5. gün
Toplam kalori: 650
1.5 kg karnabahar > 400 kal
750 g kabak yemeği > 143 kal
90 gr yoğurt > kalan eksik kalori şuan hesap edemedim
5 adet çilek > 50 kal
1.5 lt su
0.5 lt yeşil çay
Bugün de full sebze gittim karnabahar mükemmel oldu limonla yarın gidip tekrar alacağım yine yapacağım bu hafta. Kabızlık çekmemek için sebzelerden gidiyordum ama yarın yumurta yiyeceğim en azından 1 yumurta ile olsa.
Sabah ne yedn canmAfiyet olsun canım menü süper
Karnıbaharı sadece haşladın mı
Evde var yarında onu yapayım normalde sulu yemeğini yapıyordum
Canım bebiş nasıl oldu inşallah iyidirKahvaltıya ilave 300 kalori daha aldım etti mi 600 kalori akşama hafif yicem zaten
EceZ bizim evin 1 haftalık sebze ihtiyacını bir öğünde yemişsin resmen :)
Ben sulu yemeğini hiç yiyemem ben haşlar yerim üzerine yoğurtla eşim haşlanıp kızartırdırAfiyet olsun canım menü süper
Nasıl yedin bunları 2.250 gr sebze yok artık
Sadece haşlayıp limon ve baharat. Tuz sıfır yağ sıfır. diyet için MÜKEMMEL.Afiyet olsun canım menü süper
EceZ bizim evin 1 haftalık sebze ihtiyacını bir öğünde yemişsin resmen :)
Canım ben de akşam yarım kilodan taze fasülye yaptım 6 kaşık yedim yanında da 1 kepçe cacık kilo kilo yiyemem :)Kalorisi çok düşük dimi valla akıllı kız ben de iyiki tanıdım onu .hem doymuyordum düne kadar hemde kalori yuksek yıyordum
Kalorisi çok düşük dimi valla akıllı kız ben de iyiki tanıdım onu .hem doymuyordum düne kadar hemde kalori yuksek yıyordum
Ben sulu yemeğini hiç yiyemem ben haşlar yerim üzerine yoğurtla eşim haşlanıp kızartırdır
Güllerini gördükçe içim açılıyor hep babaannem aklıma geliyor onun bahçesi de tamamen güllerle kaplı bi arayayim onun da gülleri açmışmıara öğün
bardağın yarısı kadr sade şekersiz nescafe
1 çay bardağı erik.(1 çay bardağı erik 47 kalori) 1 hurma kadr kalorisi varmış.
Beni şok ettiğin kesin ben de kalorisiz sebzelerden yiyorum özellikle akşam ama o kadar yiyememAhaha her gün menülerime şok oluyorsun fıstığım sende.Kalorili şeyler yememek için sebzeden gidiyorum o da beni tok tutuyor gece boyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?