Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

senin kız sizle mi yatıyor

Canım kaçamağın neydi merak ettimm:)
ah cnm ne sen sor ne ben soylim kurabiyeden tut cikolataya cigkofteye keke kadar hani hincini alamaz yersin ya ole biseydi bide benim cok kotu bi huyum bar aninda ertesi gun toplayamam seker dengemizi bozdgumuzdan midir nedir ertesi gun de cnm hep biseyler ister zar zor toolarim bikac gune

Herkese günaydın gününüz güzel geçsin fıstıklarım benim. :)

10 günlük maratonda 4 günü tamamladım dün hiç kaçamak yapmadım akşam yemeği fazlasıyla doyurdu. Bugün menümde kabak ve karnıbahar var kalori eksiği kalırsa yanına da yoğurt ekleyeceğim. Akşam 7 gibi yemeğimi yerim. Şimdi bol bol su ve yeşil çay zamanıı.

Günaydın şekerler burda saat 8:30
Henüz kahvaltı yapmadım yağsız sütle mısır gevreği yicem 230 kalori.
Dünkü barbeküden sonra kilo alırım zannettim ama aynı kilodayım. Ne vermişim ne almışım. Cuma'ya kadar değişir mi bilmiyorum. önceki tecrübelerime dayanarak bir süre yerimde sayarım gibi geliyor
Almadığım sürece sorun yok çünkü Ramazan'da iftarlarımı hafif yaparsam Türkiye'ye gitmeden önce 49 u görürüm diye düşünüyorum.

Özellikle emziren annelere bir tavsiyem var. Eğer emzirirken diyet yapıyorsanız mutlaka multivitamin ve extra kalsiyum + D vitamini takviyesi alın. Gerçi ben emzirmeyi 3 ay önce bıraktım ama diyet ve spor yaptığım için hala vitaminlerimi almaya devam ediyorum. Malum Ben oğlumu 3.5 yaşına kadar emzirdim. Sıpa bir türlü bırakmadı bende son çocuk nasılsa diye emzirmeye devam ettim. Pişman değilim tabiiki ama emzirirken iştahım çok açık oluyor özellikle tatlı ve unlu şeyler çürümek istiyorum halbuki normalde pek sevmem.

Ben de Solgar'ın D-1000 UI kullanıyorum çok faydalı kilo vermeye de etkisi olduğuna inanıyorum. Yeni bitti ilacım tekrar alacağım. :)

Bu ne vitamini canım

D vitamini canım kas ve kemikleri korumak için kilo verirken.

Kahvaltıya ilave 300 kalori daha aldım etti mi 600 kalori akşama hafif yicem zaten

Ben de sabah 5 tane minik çilek yedim sanırım 50 kalori falan etti. Akşama da 600 kalori alıcam toplamda 650 kalori ile kapatıcam bugünü.

Ben de Solgar'ın D-1000 UI kullanıyorum çok faydalı kilo vermeye de etkisi olduğuna inanıyorum. Yeni bitti ilacım tekrar alacağım. :)

Bunlar benim hergün aldığım vitaminler. (Arada unuttuğum oluyor)
Ben yaşım gereği D vitaminini yüksek dozda alıyorum.
Gummy olandan 1 adet alıyorum 1000 UI, yağ kapsülden 1 adet alıyorum 2000 UI toplam günlük 3000 UI
İçinde domuz jelatini olmayan gummy vitamin bulmak imkansız burda. Salaam marka olan helal sertifikalı internetten buldum. Hem çocuklara aldım hem kendime. Tadıda çok güzel şeker gibi yiyorum hergün.

Yaza incecik girmek isteyenlere süper öneriler:
Kalın kıyafetlerden kurtulup ince kıyafetlere merhaba dediğimiz şu günlerde yaza fit bir vücutla girmeye ne dersiniz hanımlar?

Kışın kasvetli ve sıkıcı havasının bıraktığı fazla kilolar şimdiden canınızı sıkmaya başlamış olabilir. Kıyafetlerin kalınlığı giderek inceliyor, yaz için mecburen bir şeyler yapmak gerekiyor diyorsanız yazımıza bir göz atmanızda fayda var.

https://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/yaza-fit-bir-vucutla-girmenin-yollari-130768.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…