- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
hadi kolay gelsin insallah hedefine ulasirsin pek bişey de kalmamis
ah cnm ne sen sor ne ben soylim kurabiyeden tut cikolataya cigkofteye keke kadar hani hincini alamaz yersin ya ole biseydi bide benim cok kotu bi huyum bar aninda ertesi gun toplayamam seker dengemizi bozdgumuzdan midir nedir ertesi gun de cnm hep biseyler ister zar zor toolarim bikac gunesenin kız sizle mi yatıyor
Canım kaçamağın neydi merak ettimm:)
Özellikle emziren annelere bir tavsiyem var. Eğer emzirirken diyet yapıyorsanız mutlaka multivitamin ve extra kalsiyum + D vitamini takviyesi alın. Gerçi ben emzirmeyi 3 ay önce bıraktım ama diyet ve spor yaptığım için hala vitaminlerimi almaya devam ediyorum. Malum Ben oğlumu 3.5 yaşına kadar emzirdim. Sıpa bir türlü bırakmadı bende son çocuk nasılsa diye emzirmeye devam ettim. Pişman değilim tabiiki ama emzirirken iştahım çok açık oluyor özellikle tatlı ve unlu şeyler çürümek istiyorum halbuki normalde pek sevmem.
Regl ödem yapmıstır canm üzülme. Bitince verirsin:)
Haha
Bgun sabah aç karına 52.3. Dün cok yemiştim kılo almamısım
70 lerden düştüm dogumdan sonra almıstım kılolarıHedef 49
Bu ne vitamini canım
Kahvaltıya ilave 300 kalori daha aldım etti mi 600 kalori akşama hafif yicem zaten
Ben de Solgar'ın D-1000 UI kullanıyorum çok faydalı kilo vermeye de etkisi olduğuna inanıyorum. Yeni bitti ilacım tekrar alacağım. :)
1000 kalori altı sağlıklı değil canım dikkat et kendine.ben de bu saate kadar 550 kalori aldım.
akşama da 100 kalori alırsam . başka bi şeye saldırmazsam bu günü kapatırım böyle. inşallah
ben de bu saate kadar 550 kalori aldım.
akşama da 100 kalori alırsam . başka bi şeye saldırmazsam bu günü kapatırım böyle. inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?