3 gündür burdayım yeni sayılmam
Hahah
Evet canm .
Tanısalmmı
Kaç kilosun boy hedef kaç canım ? Ben hedef 49 inşallah:)hahaha tanışalım canım ben melek 1.5 ay olacak bende burda olalı hoşgeldin sende canım :)
9 aylık canım
günaydın diyetdaşım. ben de bugün yarın falan olucam. birlikte atarız ödemleri, cumaya ödemleri atamazsak da moral bozmayız
tünaydın kızlar.
sade türk kahvem ve naneli limonlu detoks suyum ile güneş başlıyorum inşallah
Kaç kilosun boy hedef kaç canım ? Ben hedef 49 inşallah:)
Kaç kilosun boy hedef kaç canım ? Ben hedef 49 inşallah:)
en son yani regl dan önce 58.8 kg ydum şuan 60 gözüküyorumboyum 1.62cm canım hedefim 55 kiloda sabit kalmak tabi 55den sonra aşka gelirsem veririrm daha :))))
Hahasen kaç kilosun şuan bayağı vermek istiyorsun sen 49 nedir :)
Maşallah de kızKızlar sabah aç karnına tartıldım ve 65.4 kg olmuşum. Regl oldum bugün 3. Gün acaba ondan dolayi mı böyle kilo vermek yoksa dikkat ettiğim için mi bilemiyorum( 12-13 gündür biraz aksamları az yiyorum ve 40 dk yürüyüş, öyle diyet yapıyorum bile denemez sadece biraz dikkat ediyorum yediklerime ve 12-13 günde 2.100 gr vermişim) şaşırdım açıkçası çünkü aman aman diyet yapıyorum denemez
sağol canımAfiyet olsun canım
canım bahar zamanı biraz bahçe işleri maydanoz sogan sarmısak diktim tarlamiza ekmek için biber domates tohumu ektik diyetime elimden geldigince dikkat ettim canım ama haftasonu durum değişiyor bugün saat 12.30 da kahvalti yaptım şimdiye kadar da aşağıda sulama yaptım.mesmeser sen neler yaptın görüşmeyeli
bu konuda haklısın canım anneye bağımlı etmemek lazım çocuğu bazen mesafeyi de bilmeleri lazimCanım öyle alıştırdığınız için seni arıyor yanına sevdiği bir oyuncağı bebeği falan ver belki onunla uyur
canım ilk zamanlar zaten fazla veriyorsun biraz zaman geçsin gr gider ayrıntısını fazla düşünme canım ne güzel zayifliyorsun isteKızlar sabah aç karnına tartıldım ve 65.4 kg olmuşum. Regl oldum bugün 3. Gün acaba ondan dolayi mı böyle kilo vermek yoksa dikkat ettiğim için mi bilemiyorum( 12-13 gündür biraz aksamları az yiyorum ve 40 dk yürüyüş, öyle diyet yapıyorum bile denemez sadece biraz dikkat ediyorum yediklerime ve 12-13 günde 2.100 gr vermişim) şaşırdım açıkçası çünkü aman aman diyet yapıyorum denemez
suyu nane limonlu kaynatarak mi hazırladıtünaydın kızlar.
sade türk kahvem ve naneli limonlu detoks suyum ile güneş başlıyorum inşallah
yoksa yapmayı mi düşünüyorsun canım bence bir gıdaya bağlı şok diyetin kilo verme açısından hiçbir faydası yoktur yine de sen bilirsinEki Görüntüle 1983383 Kim hurma diyeti yapıyordu kızlar bu diyet miydi
Kilo durunca şok diyet olarak 3 gün yapılabilir amma 7 gün fazlaymış yaa
hadi kolay gelsin insallah hedefine ulasirsin pek bişey de kalmamisHaha
Bgun sabah aç karına 52.3. Dün cok yemiştim kılo almamısım
70 lerden düştüm dogumdan sonra almıstım kılolarıHedef 49
taze nane ve dilim limon attım içine cnmcanım ilk zamanlar zaten fazla veriyorsun biraz zaman geçsin gr gider ayrıntısını fazla düşünme canım ne güzel zayifliyorsun iste
suyu nane limonlu kaynatarak mi hazırladı
yoksa yapmayı mi düşünüyorsun canım bence bir gıdaya bağlı şok diyetin kilo verme açısından hiçbir faydası yoktur yine de sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?