Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar..geçmişi okuyamadım..evde iş güç..
dün akşamı şehriye çorbasıyla kapatayım dedim ama olmadı
4-5 konserve sardalya ve 1 bardak ayran içtim ilaveten

bu sabah

salçalı sucuklu omlet
1 dilim çavdar
lorlu maydanozlu domates salatası

regl 3. gün fena geliyor...yarına azalır umarım ..nöbet vaziyetlerii

Kızlar sabah aç karnına tartıldım ve 65.4 kg olmuşum. Regl oldum bugün 3. Gün acaba ondan dolayi mı böyle kilo vermek yoksa dikkat ettiğim için mi bilemiyorum( 12-13 gündür biraz aksamları az yiyorum ve 40 dk yürüyüş, öyle diyet yapıyorum bile denemez sadece biraz dikkat ediyorum yediklerime ve 12-13 günde 2.100 gr vermişim) şaşırdım açıkçası çünkü aman aman diyet yapıyorum denemez

Maşallah de kız
Benimde hızlı verdiğim zamanlar oldu normal canım birazda morelle alakalı

mesmeser sen neler yaptın görüşmeyeli
canım bahar zamanı biraz bahçe işleri maydanoz sogan sarmısak diktim tarlamiza ekmek için biber domates tohumu ektik diyetime elimden geldigince dikkat ettim canım ama haftasonu durum değişiyor bugün saat 12.30 da kahvalti yaptım şimdiye kadar da aşağıda sulama yaptım.

canım ilk zamanlar zaten fazla veriyorsun biraz zaman geçsin gr gider ayrıntısını fazla düşünme canım ne güzel zayifliyorsun iste
tünaydın kızlar.

sade türk kahvem ve naneli limonlu detoks suyum ile güneş başlıyorum inşallah
suyu nane limonlu kaynatarak mi hazırladı
Eki Görüntüle 1983383 Kim hurma diyeti yapıyordu kızlar bu diyet miydi
Kilo durunca şok diyet olarak 3 gün yapılabilir amma 7 gün fazlaymış yaa
yoksa yapmayı mi düşünüyorsun canım bence bir gıdaya bağlı şok diyetin kilo verme açısından hiçbir faydası yoktur yine de sen bilirsin

taze nane ve dilim limon attım içine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…