Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun tatlım

kuzum cok gecmis olsun bnde cok korkarim.disciden bi kez gittim sadece o da diseti temizligine allah mecbur birakmasin

Ahaha her gün menülerime şok oluyorsun fıstığım sende. Kalorili şeyler yememek için sebzeden gidiyorum o da beni tok tutuyor gece boyunca.
canim beni asla sebze doyurmuo ben hep proteinciyim sebze yiyince hep kaslarim erio protein hem tok tutuo hemde kas yapio o yuzden seviorum:) bende de yarin karnibahar var ama tabiki kiymali proteinle birlestircem illaki:)

Proteine bende bayılıyorum ama bu aralar gece 5lere kadar oturuyorum sebze şişiyor midede kaplıyor yer o yüzden doymak daha kolay oluyor gece de dayanabiliyorum. saf protein yersem eğer kesin gece diyeti bozarım 5 gündür uğraşıyorum boşa gitmesin bari :/

ama yarın bende yumurta yapacağım mutlaka zaten bugünden kalma kabak karnabahar var onların yanına eklerim.

slm arkadaşlar
2 gündür gelemedim
pazar günü anneme gittik doğum günüydü biraz kaçamak oldu
bugünde seçimden dolayı okul yok biliyorsunuz kızım gezmek istedi çarşıya gittik birza ciciler aldık dışarda yedik
yarın anca düzene giricem bu arada geçici dolgu yapılan dişim ağrı yapıyor neden bilemedim zaten yarın randevum var aynı dişle ilgili iyice bi sorucam kaplamayı öyle yapsın gelen gidende çok niye böyle olduki acemi mi yoksa birde aynı yerde kadın doktor vardı ona gideyim diyorum
şimdide çay içmece
geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkez öpüyorum hepinizi

Afiyet olsun bitanem bu aralar çok uğramıyorsun sorun yok değil mi evde vs ^^
Elhamdülillah Çok şükür bir sorun yok canım yeni bir tekne aldı eşim sürekli tekneyle çıktık. Denizin ortasında internet çalışmadığı için foruma uğrayamadım pek. Birde Burada biliyorsun paskalya bayramı çocuklar evdeler vakitlerinin çoğunu havuzda geçiriyorlar onlarla ilgileniyorum daha çok. Gerçi yüzme biliyorlar ama yine de başlarında duruyorum ne olur ne olmaz Allah korusun.

Canım benim çok teşekkür ederim
Aminn

Dolgusu yüksek kalmıştır canım. Hemen düzeltirler onu sen ağzın uyuşukken yüksek kaldığını anlayamazsın sonradan ağrmaya başlar. Yani ciddi bir durum yoktur dolgudan sonra çok yaygın görülen bir durum. Hemen beş dakkada düzeltirler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…