Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım korkma iyileşeceğini getir aklına
Afiyet olsun tatlım
17 Nisan 10 günlük maraton 5. gün
Toplam kalori: 650
1.5 kg karnabahar > 400 kal
750 g kabak yemeği > 143 kal
90 gr yoğurt > kalan eksik kalori şuan hesap edemedim
5 adet çilek > 50 kal
1.5 lt su
0.5 lt yeşil çay
Bugün de full sebze gittim karnabahar mükemmel oldu limonla yarın gidip tekrar alacağım yine yapacağım bu hafta. Kabızlık çekmemek için sebzelerden gidiyordum ama yarın yumurta yiyeceğim en azından 1 yumurta ile olsa.
kuzum cok gecmis olsun bnde cok korkarim.disciden bi kez gittim sadece o da diseti temizligine allah mecbur birakmasinIyi akşamlar kızlar
Bugün gelemedim herkes iyidir inşallah
Sonunda diş tedavime başladım bugün ayyy hem heyecan hem korku bir arada yaşadım doktorum neyseki çok iyi biri onun sayesinde az da olsa korku mu yendim sayılır. Her gittiğimde kesin aynısı olacak resmen sıra bana gelmesin diye dua ettim bir an. Sonra çektiğim acıları ağrıları getirdim aklıma bir cesaret girdim odaya.
Malesef tedavi uzun sürecek napiym iyi olayimda gidip gelicez artık.
canim beni asla sebze doyurmuo ben hep proteinciyim sebze yiyince hep kaslarim erio protein hem tok tutuo hemde kas yapio o yuzden seviorum:) bende de yarin karnibahar var ama tabiki kiymali proteinle birlestircem illaki:)Ahaha her gün menülerime şok oluyorsun fıstığım sende.Kalorili şeyler yememek için sebzeden gidiyorum o da beni tok tutuyor gece boyunca.
kuzum cok gecmis olsun bnde cok korkarim.disciden bi kez gittim sadece o da diseti temizligine allah mecbur birakmasin
canim beni asla sebze doyurmuo ben hep proteinciyim sebze yiyince hep kaslarim erio protein hem tok tutuo hemde kas yapio o yuzden seviorum:) bende de yarin karnibahar var ama tabiki kiymali proteinle birlestircem illaki:)
Öğlen yemeğim somonlu poğaça ve 2 yk kısır 462 kalori.
Elhamdülillah Çok şükür bir sorun yok canım yeni bir tekne aldı eşim sürekli tekneyle çıktık. Denizin ortasında internet çalışmadığı için foruma uğrayamadım pek. Birde Burada biliyorsun paskalya bayramı çocuklar evdeler vakitlerinin çoğunu havuzda geçiriyorlar onlarla ilgileniyorum daha çok. Gerçi yüzme biliyorlar ama yine de başlarında duruyorum ne olur ne olmaz Allah korusun.Afiyet olsun bitanem bu aralar çok uğramıyorsun sorun yok değil mi evde vs ^^
Canım benim çok teşekkür ederimkuzum cok gecmis olsun bnde cok korkarim.disciden bi kez gittim sadece o da diseti temizligine allah mecbur birakmasin
canim beni asla sebze doyurmuo ben hep proteinciyim sebze yiyince hep kaslarim erio protein hem tok tutuo hemde kas yapio o yuzden seviorum:) bende de yarin karnibahar var ama tabiki kiymali proteinle birlestircem illaki:)
Dolgusu yüksek kalmıştır canım. Hemen düzeltirler onu sen ağzın uyuşukken yüksek kaldığını anlayamazsın sonradan ağrmaya başlar. Yani ciddi bir durum yoktur dolgudan sonra çok yaygın görülen bir durum. Hemen beş dakkada düzeltirler merak etmeslm arkadaşlar
2 gündür gelemedim
pazar günü anneme gittik doğum günüydü biraz kaçamak oldu
bugünde seçimden dolayı okul yok biliyorsunuz kızım gezmek istedi çarşıya gittik birza ciciler aldık dışarda yedik
yarın anca düzene giricem bu arada geçici dolgu yapılan dişim ağrı yapıyor neden bilemedim zaten yarın randevum var aynı dişle ilgili iyice bi sorucam kaplamayı öyle yapsın gelen gidende çok niye böyle olduki acemi mi yoksa birde aynı yerde kadın doktor vardı ona gideyim diyorum
şimdide çay içmece
geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkez öpüyorum hepinizi
Sonunda çocuklar yoruldular odalarına çekildiler oyuncaklarıyla oynuyorlar ben de Kendime kocaman bir kupa tarçınlı yeşil çay yaptım şu anda onu içiyorum.
Soğan duyuna devam az önce sıcak bi duş aldım regl olabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?