Yok olmadım 9 ay oldu Doğum yapalı kızda 8 aylıkken olmuştumDoğumdan sonra hiç olmadınmı
Yok olmadım 9 ay oldu Doğum yapalı kızda 8 aylıkken olmuştumtest yaptım geçen aylarda hamile değilim
Kizin gule gule kullansin cnm sana da afiyet olsun disin icin az daha bekle bakalim.ins gecicekslm arkadaşlar
2 gündür gelemedim
pazar günü anneme gittik doğum günüydü biraz kaçamak oldu
bugünde seçimden dolayı okul yok biliyorsunuz kızım gezmek istedi çarşıya gittik birza ciciler aldık dışarda yedik
yarın anca düzene giricem bu arada geçici dolgu yapılan dişim ağrı yapıyor neden bilemedim zaten yarın randevum var aynı dişle ilgili iyice bi sorucam kaplamayı öyle yapsın gelen gidende çok niye böyle olduki acemi mi yoksa birde aynı yerde kadın doktor vardı ona gideyim diyorum
şimdide çay içmece
geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkez öpüyorum hepinizi
sogan auyu iyidir bnde hep kiraz sapi icerim cok iyi gelir banaSoğan duyuna devam az önce sıcak bi duş aldım regl olabilmek için
9, 7, 3Afiyet olsun canım. Çocuklar yaşları kaç
Stres değilde belim bacaklarım ağrıyor olsam da rahatlasamBekle canım olur stres yapma benim daha yeni basladı swn düşün
Maşallahın var canım1 saatten fazla yürüyüş -250 kalori
bende apartmanın bahçesinden topluyorum canım :) seviyorum çiçekleri görsellik açısından çok güzel oluyor :)Güllerini gördükçe içim açılıyor hep babaannem aklıma geliyor onun bahçesi de tamamen güllerle kaplı bi arayayim onun da gülleri açmışmı
be your self akşam yemekten sonra bişeyler yedin mi
İyi geceler canmSoğan suyumu da içtim ben yatıyorum herkese iyi geceler
teşekkür ederim canım benimNe güzel şeyler yapmışsın ellerine emeğine sağlık canım benim.
Kaynanamlarda ekerler her mevsimin sebzesinden o yönden şanslıyız hep gonderirler. çok nadir bazı şeyleri satın alırız.
aslında olman lazımdı canım sogan suyu kaç defa ictinSoğan duyuna devam az önce sıcak bi duş aldım regl olabilmek için
Kızlar 500 atlamıştım simdi 200 daha atladım. Bugunü yeşilçayla kapatmak istiyorum
maşallah öğün ama öğün yani
17 Nisan 10 günlük maraton 5. gün
Toplam kalori: 650
1.5 kg karnabahar > 400 kal
750 g kabak yemeği > 143 kal
90 gr yoğurt > kalan eksik kalori şuan hesap edemedim
5 adet çilek > 50 kal
1.5 lt su
0.5 lt yeşil çay
Bugün de full sebze gittim karnabahar mükemmel oldu limonla yarın gidip tekrar alacağım yine yapacağım bu hafta. Kabızlık çekmemek için sebzelerden gidiyordum ama yarın yumurta yiyeceğim en azından 1 yumurta ile olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?