Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizin gule gule kullansin cnm sana da afiyet olsun disin icin az daha bekle bakalim.ins gecicek
Soğan duyuna devam az önce sıcak bi duş aldım regl olabilmek için
sogan auyu iyidir bnde hep kiraz sapi icerim cok iyi gelir bana

Güllerini gördükçe içim açılıyor hep babaannem aklıma geliyor onun bahçesi de tamamen güllerle kaplı bi arayayim onun da gülleri açmışmı
bende apartmanın bahçesinden topluyorum canım :) seviyorum çiçekleri görsellik açısından çok güzel oluyor :)

Ne güzel şeyler yapmışsın ellerine emeğine sağlık canım benim.
Kaynanamlarda ekerler her mevsimin sebzesinden o yönden şanslıyız hep gonderirler. çok nadir bazı şeyleri satın alırız.
teşekkür ederim canım benim
Soğan duyuna devam az önce sıcak bi duş aldım regl olabilmek için
aslında olman lazımdı canım sogan suyu kaç defa ictin bence olmasan bir doktora git kaç gündür cekiyorsun ben çok sinirli oluyorum o zaman hiç çekilir hal değil valla
Kızlar 500 atlamıştım simdi 200 daha atladım. Bugunü yeşilçayla kapatmak istiyorum
çok iyi gidiyorsun bu aralar hava soğuk ben spor işini biraz saldim

hepinize günaydın kızlar sabah acılı sos yaptım limon pul biber corekotu ve bir cay kaşığı zeytinyağı bir parça ekmek Zeytin ve peynirle kahvaltılı yaptım.
aksam eşim mantar toplamıştı etle pisirdim ama mantarin tadi daha güzeldi iki lokma ekmek yedim catalla biraz yemekten yedim.
bugün soğuk yine burası sabahtandir yağmur var daha doğrusu fırtına.bende biraz soğuk almışım oğlum da öyle alışamadım yıllardır buranın soguguna

maşallah öğün ama öğün yani
bunları yiyebildiysen ne mutlu sana.
ben sadece kabak ya da karnıbaharı yiyebilirdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…