Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım bebiş nasıl oldu inşallah iyidir
geçmiş olsun canım diş tedavisine başlamışsınız .
ne yaptırıyorsun dişlerine. önler mi arkalar mı .
Ben sulu yemeğini hiç yiyemem ben haşlar yerim üzerine yoğurtla eşim haşlanıp kızartırdır
ben yemeğin her türlüsünü yerim. sulu . susuz . haşlama. kızartma. geri çevirmem. mide benim mübarek her şeyi alıyor maşallah

Kızlar 500 ip atladım
50 squat
5 çilek yedim çocuklara verirken canım çekti
maşallah . çok iyi gidiyorsun .
vallahi imrenilecek sporlar
Sonunda çocuklar yoruldular odalarına çekildiler oyuncaklarıyla oynuyorlar ben de Kendime kocaman bir kupa tarçınlı yeşil çay yaptım şu anda onu içiyorum.
afiyet olsun.
canım ayrıntılı araştır. diş bu . iyi olmazsa sıkıntılar bitmez . geçmiş olsun
ben de protein ağırlıklı besleniyorum. çünkü bayılıyorum senin gibi.

Günaydın kızlar kendime nazar değdirdim sanırım her hafta sürekli veriyorum duraksamadım dedim ama tartıda fazla çıkıyorum eksiye geçemedim bir türlü
canım sen regl olmamaya rağmen verdin baya ben olmasam gr gitmez hatta alırım seninkinin şişlik olduğunu düşünüyorum ben canım

Günaydıınnnnnnn...
Bu sabah yağmur var Balıkesir'de...Hava kapalı baya... Ama herseye rağmen sabah sağlıkla uyanmak çoookkk büyük bir lütuf..
Sabah Ceviz suyumu içtim önce..Sonra nesfit+süt+ yarım tatlı kaşığı fıstık ezmesi..

Günaydın kızlar kendime nazar değdirdim sanırım her hafta sürekli veriyorum duraksamadım dedim ama tartıda fazla çıkıyorum eksiye geçemedim bir türlü
canım çok güzel veriyordun. yediklerini bi gözden geçir . bi yere yaz . buraya yaz . yazmazsan kaçamaklar çok olabilir

İnşallah canım karnım göçmüş aslında zayıflamış olmam lazım ama tartıya yansımıyor bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
canım sıkıntı yapma. çünkü baya verdin ve zaten iyi kilon. bebek küçük. neden dert ettin bu kadar . maşallah sana.
karnım göçmüş diyorsun üstelik.

canım çok güzel veriyordun. yediklerini bi gözden geçir . bi yere yaz . buraya yaz . yazmazsan kaçamaklar çok olabilir
Yediklerimde kaçamak yok bugünden itibaren toparlanmalıyım az ekmek yicem bi de peynir yerine lor yicem bugün bir de süt içemedim bu ara kalsiyum zayıflamada çok etkiliymiş özellikle gitmeyen inatçı kilolardaDiyetisyen Selahattin Dönmezden dinlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…