bence az değil . gayet güzelaaa boyuna göre 49 az değilmi canım yaa :/
geçmiş olsun canım diş tedavisine başlamışsınız .Canım bebiş nasıl oldu inşallah iyidir
ben yemeğin her türlüsünü yerim. sulu . susuz . haşlama. kızartma. geri çevirmem. mide benim mübarek her şeyi alıyor maşallahBen sulu yemeğini hiç yiyemem ben haşlar yerim üzerine yoğurtla eşim haşlanıp kızartırdır
şaka herhalde . 5 kilo pırasa diye bi menü olmaz yahuToplamda hepsi 650 kalori canım. Bi de beni 1000 kalori yerken falan düşünün. 3 kilo kabak 5 kilo pırasalı menüler gelecek
maşallah . çok iyi gidiyorsun .Kızlar 500 ip atladım
50 squat
5 çilek yedim çocuklara verirken canım çekti
afiyet olsun.Sonunda çocuklar yoruldular odalarına çekildiler oyuncaklarıyla oynuyorlar ben de Kendime kocaman bir kupa tarçınlı yeşil çay yaptım şu anda onu içiyorum.
canım ayrıntılı araştır. diş bu . iyi olmazsa sıkıntılar bitmez . geçmiş olsunslm arkadaşlar
2 gündür gelemedim
pazar günü anneme gittik doğum günüydü biraz kaçamak oldu
bugünde seçimden dolayı okul yok biliyorsunuz kızım gezmek istedi çarşıya gittik birza ciciler aldık dışarda yedik
yarın anca düzene giricem bu arada geçici dolgu yapılan dişim ağrı yapıyor neden bilemedim zaten yarın randevum var aynı dişle ilgili iyice bi sorucam kaplamayı öyle yapsın gelen gidende çok niye böyle olduki acemi mi yoksa birde aynı yerde kadın doktor vardı ona gideyim diyorum
şimdide çay içmece
geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkez öpüyorum hepinizi
ben de protein ağırlıklı besleniyorum. çünkü bayılıyorum senin gibi.Proteine bende bayılıyorum ama bu aralar gece 5lere kadar oturuyorum sebze şişiyor midede kaplıyor yer o yüzden doymak daha kolay oluyor gece de dayanabiliyorum. saf protein yersem eğer kesin gece diyeti bozarım 5 gündür uğraşıyorum boşa gitmesin bari :/
ama yarın bende yumurta yapacağım mutlaka zaten bugünden kalma kabak karnabahar var onların yanına eklerim.
ben şok üstüne daha atlamış ve yeşil çay içmişsinKızlar 500 atlamıştım simdi 200 daha atladım. Bugunü yeşilçayla kapatmak istiyorum
ben de akşam çok yorgun hissettim kendimi.1 saatten fazla yürüyüş -250 kalori
benim bi keresinde 10 ay sürmüştü.Yok olmadım 9 ay oldu Doğum yapalı kızda 8 aylıkken olmuştumtest yaptım geçen aylarda hamile değilim
hadi inşallah umduğun gibi gelir reglSoğan suyumu da içtim ben yatıyorum herkese iyi geceler
İnşallah olurum ama umudumu kaybetmeye başladım olmazsa dr gidicem bakalımhadi inşallah umduğun gibi gelir regl
sabah kahvaltım.
2 yumurtalı lorlu omlet= 230 kalori
dün sabahtan bu sabaha 400 gr gitmiş .
1 yıl adet olmama normal ama 1 yılı geçmiş ise sıkıntı var diyor doktorlar .İnşallah olurum ama umudumu kaybetmeye başladım olmazsa dr gidicem bakalım
9 ay oldu canım Doğum yapalı1 yıl adet olmama normal ama 1 yılı geçmiş ise sıkıntı var diyor doktorlar .
canım sen regl olmamaya rağmen verdin baya ben olmasam gr gitmez hatta alırım seninkinin şişlik olduğunu düşünüyorum ben canımGünaydın kızlar kendime nazar değdirdim sanırım her hafta sürekli veriyorum duraksamadım dedim ama tartıda fazla çıkıyorum eksiye geçemedim bir türlü
İnşallah canım karnım göçmüş aslında zayıflamış olmam lazım ama tartıya yansımıyor bakalım ilerleyen günler ne gösterecekcanım sen regl olmamaya rağmen verdin baya ben olmasam gr gitmez hatta alırım seninkinin şişlik olduğunu düşünüyorum ben canım
canım çok güzel veriyordun. yediklerini bi gözden geçir . bi yere yaz . buraya yaz . yazmazsan kaçamaklar çok olabilirGünaydın kızlar kendime nazar değdirdim sanırım her hafta sürekli veriyorum duraksamadım dedim ama tartıda fazla çıkıyorum eksiye geçemedim bir türlü
ben sıkıntı görmüyorum. acele etme. toparlanıp yeniden adet görme için 1 yıl sabret . hadi 11 ay sabret9 ay oldu canım Doğum yapalı
canım sıkıntı yapma. çünkü baya verdin ve zaten iyi kilon. bebek küçük. neden dert ettin bu kadar . maşallah sana.İnşallah canım karnım göçmüş aslında zayıflamış olmam lazım ama tartıya yansımıyor bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
Yediklerimde kaçamak yok bugünden itibaren toparlanmalıyım az ekmek yicem bi de peynir yerine lor yicem bugün bir de süt içemedim bu ara kalsiyum zayıflamada çok etkiliymiş özellikle gitmeyen inatçı kilolardaDiyetisyen Selahattin Dönmezden dinlemiştimcanım çok güzel veriyordun. yediklerini bi gözden geçir . bi yere yaz . buraya yaz . yazmazsan kaçamaklar çok olabilir
Aynen neyse stres yapmaya gerek yok dediğin gibi hedefe çok az kaldıcanım sıkıntı yapma. çünkü baya verdin ve zaten iyi kilon. bebek küçük. neden dert ettin bu kadar . maşallah sana.
karnım göçmüş diyorsun üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?