Yediklerimde kaçamak yok bugünden itibaren toparlanmalıyım az ekmek yicem bi de peynir yerine lor yicem bugün bir de süt içemedim bu ara kalsiyum zayıflamada çok etkiliymiş özellikle gitmeyen inatçı kilolardaDiyetisyen Selahattin Dönmezden dinlemiştim
Bende artık her öğlen iş yerinin yemeklerini yemekten vazgeçtim.Izgara, haslama tarzı yemekler olursa yiyeccğim bundan sonra.. her öğünde o kadar dikkat etmeme rağmen, günlük 1200 kalori üstüne çıkmamama rağmen yok inmiyor tartı.. Demek ki öğlen yemeklerim bozuyor işi diye düşünüyorum..
Bende artık her öğlen iş yerinin yemeklerini yemekten vazgeçtim.Izgara, haslama tarzı yemekler olursa yiyeccğim bundan sonra.. her öğünde o kadar dikkat etmeme rağmen, günlük 1200 kalori üstüne çıkmamama rağmen yok inmiyor tartı.. Demek ki öğlen yemeklerim bozuyor işi diye düşünüyorum..
Yediklerimde kaçamak yok bugünden itibaren toparlanmalıyım az ekmek yicem bi de peynir yerine lor yicem bugün bir de süt içemedim bu ara kalsiyum zayıflamada çok etkiliymiş özellikle gitmeyen inatçı kilolardaDiyetisyen Selahattin Dönmezden dinlemiştim
akşamdan suya kayisi koymuştum sobanın üstüne koydum sabah kadar güzelce yumuşamış kayisilari yedim tam suyu içiyordum baktım suda kurt var sabah sabah ne kötü oldum aslında sonra düşündüm de protein de almışım sabah
günaydın kızlar sabah 7 de ayaktaydım
sütlü nesfit yedim
dişçi randevum saat 1 de bende gitmeden önce yicem gelince rahat edeyim
beşemal soslu karnıbahar yapıcam ilk kez denicem
akşamki menüm çorba olacak o yüzdeen beşamel sos fazla gelmez
kalorilerini daha sonra topluca yazarım
bu arada burada baya bi yağmur var hava soğuk kasvetli kızımda hiç okula gitmek istemedi tatile alıştı sanırım