Sabah ve akşam öğünlerim çok rahat ama işte öğlen yemeği alternatifleri kısıtlı olunca yapacak bişey olmuyor maalesef...bende senin gibi öğlen yiyorum canım kalorili yiyecekleri daha hafifi oluyor
kaç kiloydun canım
Bende artık her öğlen iş yerinin yemeklerini yemekten vazgeçtim.Izgara, haslama tarzı yemekler olursa yiyeccğim bundan sonra.. her öğünde o kadar dikkat etmeme rağmen, günlük 1200 kalori üstüne çıkmamama rağmen yok inmiyor tartı.. Demek ki öğlen yemeklerim bozuyor işi diye düşünüyorum..
canım git gel dişçine. geçmiş olsungünaydın kızlar sabah 7 de ayaktaydım
sütlü nesfit yedim
dişçi randevum saat 1 de bende gitmeden önce yicem gelince rahat edeyim
beşemal soslu karnıbahar yapıcam ilk kez denicem
akşamki menüm çorba olacak o yüzdeen beşamel sos fazla gelmez
kalorilerini daha sonra topluca yazarım
bu arada burada baya bi yağmur var hava soğuk kasvetli kızımda hiç okula gitmek istemedi tatile alıştı sanırım
tamam canım... öyle yaparım...Öğlen bi kase yoğurt ve salatayla bi kasede çorba iç en azından kalorisi dusuk tok tutar hem tamammı canım
Çok geçmiş olsun sulu şeyler falan ye pipetle falan iç acıtmasın seni@demirleke canım ben 7 sene önce yaptırmıştım arka sağ ve sol arka taraf tamamen kaplama ve alt sol tarafta da 3 tane dolgum vardı.
Nasıl olduysa aynı anda hepsi yerinden çıktı arada boşluklar olmuş tabi ben hamilelikti bebekti derken kendime de pek bakamayinca hiç dikkat etmemişim.
En en en önemlisi de gerçekten doktor tercihi . o zamanlar mecburen o kişiye yaptırmıştım.
Şimdiki doktorum gayet iyi ve profesyonel cevremde hep tanıyanlar yaptıranlar var fazlaca memnunlar.
Dün bende tanıştım ilk gitmeme rağmen gayet memnun kaldım.
Bakalım hayırlısı daha yolum uzun gibi...
Dün kaplamanin altında 2 disim çürümüş onlari çekti ve kök kalmış onu temizledi çok zordu. Nasıl kök bırakarak kaplama yapmışlar sana dedi kötü tecrübe yasamişsin ne yazıkki bu da dış etlerinede zarar vermiş yandaki 1 dişini de çürütmüş dedi. Önce çekim işleri bitecek kurtarilacaklara bakacak canım
Kahvaltım 260 kalori:) ekmek yemeseydim 190 kalori yapardı ama bir dilim olsun yemeliyim sanki tam buğday beyaz ekmek yemiyoruz ekmeği hayatımdan tamamen çıkaramayacağımı düşündüğüm için az da olsa yiyorum
Bi ekmek mi maşallah ben en fazla iki dilim tam buğday ekmeği ile tost yaparım yaptığım zaman onu yapmayalım da baya olduEkmek beni acıktırıyor nedense. Çok nadir bı parça yerim .önceden bi ekemeği tost yapıp yediğimi biliyorum
Selam kızlar gunaydin
Yaaa yüzüm şişmiş dombul yanak olmuşumağzımin içi de çok kötü
Suyu bile zorla içiyorum offf kahvaltı nasıl yapıcam bilmiyorum yavaş yavaş birşeyler yemeye çalışacam artık
geçmiş olsun... benimde yarın diç dr da randevum var...@demirleke canım ben 7 sene önce yaptırmıştım arka sağ ve sol arka taraf tamamen kaplama ve alt sol tarafta da 3 tane dolgum vardı.
Nasıl olduysa aynı anda hepsi yerinden çıktı arada boşluklar olmuş tabi ben hamilelikti bebekti derken kendime de pek bakamayinca hiç dikkat etmemişim.
En en en önemlisi de gerçekten doktor tercihi . o zamanlar mecburen o kişiye yaptırmıştım.
Şimdiki doktorum gayet iyi ve profesyonel cevremde hep tanıyanlar yaptıranlar var fazlaca memnunlar.
Dün kaplamanin altında 2 disim çürümüş onlari çekti ve kök kalmış onu temizledi çok zordu. Nasıl kök bırakarak kaplama yapmışlar sana dedi kötü tecrübe yasamişsin ne yazıkki bu da dış etlerinede zarar vermiş yandaki 1 dişini de çürütmüş dedi. Önce çekim işleri bitecek kurtarilacaklara bakacak canım
geçmiş olsun canım insallah çabuk geçer yoksa yemek yiskence oluyorSelam kızlar gunaydin
Yaaa yüzüm şişmiş dombul yanak olmuşumağzımin içi de çok kötü
Suyu bile zorla içiyorum offf kahvaltı nasıl yapıcam bilmiyorum yavaş yavaş birşeyler yemeye çalışacam artık
bir ekmek mi anammEkmek beni acıktırıyor nedense. Çok nadir bı parça yerim .önceden bi ekemeği tost yapıp yediğimi biliyorum
oy oy . baya baya kötüdür ağzın o zaman canım .@demirleke canım ben 7 sene önce yaptırmıştım arka sağ ve sol arka taraf tamamen kaplama ve alt sol tarafta da 3 tane dolgum vardı.
afiyet olsunara ogun olarak bir tane elma yedim oglene mantar soslu spagetti yapmayı düşünüyorum yanına salata.
canım emzirirken çok düşünme. kaç kez emziriyorsun gün içinde. ve suyu , sütü çok tüket. mümkünse sağım makinan varsa sağ koy dolaba. gelecekte kullanırsın bebeğe.Kahvaltım 260 kalori:) ekmek yemeseydim 190 kalori yapardı ama bir dilim olsun yemeliyim sanki tam buğday beyaz ekmek yemiyoruz ekmeği hayatımdan tamamen çıkaramayacağımı düşündüğüm için az da olsa yiyorum
geçmiş olsun canım insallah çabuk geçer yoksa yemek yiskence oluyor
bir ekmek mi anammmaşallah valla erkekler yiyince normal geliyor da bayan yiyince sasiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?