Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğlen bi kase yoğurt ve salatayla bi kasede çorba iç en azından kalorisi dusuk tok tutar hem tamammı canım

canım git gel dişçine. geçmiş olsun
başemal sos ağır olabilir ama sonuçta karnıbahar sebze ve kalorisi yüksek değildir diye düşünüyorum.
güzel olursa tarif atarsın bize.böyle mamalara çok özeniyorum. ama yiyen yok evde.
bi ben yerim. o nedenle de böyle zahmetsizce kapuska yapıyorum. salça soğan ile . öyle yiyorum. bol acı ve türşu ile.

kasvetli hava burda da var canım .aynı yağmır

@demirleke canım ben 7 sene önce yaptırmıştım arka sağ ve sol arka taraf tamamen kaplama ve alt sol tarafta da 3 tane dolgum vardı.
Nasıl olduysa aynı anda hepsi yerinden çıktı arada boşluklar olmuş tabi ben hamilelikti bebekti derken kendime de pek bakamayinca hiç dikkat etmemişim.
En en en önemlisi de gerçekten doktor tercihi . o zamanlar mecburen o kişiye yaptırmıştım.
Şimdiki doktorum gayet iyi ve profesyonel cevremde hep tanıyanlar yaptıranlar var fazlaca memnunlar.
Dün bende tanıştım ilk gitmeme rağmen gayet memnun kaldım.
Bakalım hayırlısı daha yolum uzun gibi...
Dün kaplamanin altında 2 disim çürümüş onlari çekti ve kök kalmış onu temizledi çok zordu. Nasıl kök bırakarak kaplama yapmışlar sana dedi kötü tecrübe yasamişsin ne yazıkki bu da dış etlerinede zarar vermiş yandaki 1 dişini de çürütmüş dedi. Önce çekim işleri bitecek kurtarilacaklara bakacak canım

Çok geçmiş olsun sulu şeyler falan ye pipetle falan iç acıtmasın seni

Ekmek beni acıktırıyor nedense. Çok nadir bı parça yerim .önceden bi ekemeği tost yapıp yediğimi biliyorum

canım geçmiş olsun . o kadar kötü mü.

geçmiş olsun... benimde yarın diç dr da randevum var...

geçmiş olsun canım insallah çabuk geçer yoksa yemek yiskence oluyor

Ekmek beni acıktırıyor nedense. Çok nadir bı parça yerim .önceden bi ekemeği tost yapıp yediğimi biliyorum
bir ekmek mi anamm maşallah valla erkekler yiyince normal geliyor da bayan yiyince sasiriyorum

oy oy . baya baya kötüdür ağzın o zaman canım .
yaşın daha küçüktü diye hatırlıyorum. çok erken yaşta kaplamalarla tanışmışsın .
ekstra calsiyum alman gerekir mi bu dönemde.
gerçe 7 yaşına kadar alınan kalsiyüm önemliymiş gelecek açısından ama artık günlük almaya bak s en de.

ara ogun olarak bir tane elma yedim oglene mantar soslu spagetti yapmayı düşünüyorum yanına salata.
afiyet olsun

ben ara öğün yapmadım.
klasik kahve içiyorum. içinde süt yok . kalmamış . bi tek kahve kalmış . su ile yaptım .1 küp şeker attım .çok keskindi tadı. yine bile tatlanmadı acı.

canım emzirirken çok düşünme. kaç kez emziriyorsun gün içinde. ve suyu , sütü çok tüket. mümkünse sağım makinan varsa sağ koy dolaba. gelecekte kullanırsın bebeğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…