Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım emzirirken çok düşünme. kaç kez emziriyorsun gün içinde. ve suyu , sütü çok tüket. mümkünse sağım makinan varsa sağ koy dolaba. gelecekte kullanırsın bebeğe.
Canım bu ara diş çıkardığı için sürekli emiyor oğlum sağıyor gerek kalmıyor makineye :) gün içinde saymıyorum ama baya emiyor

canım emzirirken çok düşünme. kaç kez emziriyorsun gün içinde. ve suyu , sütü çok tüket. mümkünse sağım makinan varsa sağ koy dolaba. gelecekte kullanırsın bebeğe.

Ben çok yerken de sütüm azdı simdide az . 70 kıloyken cok yerdım o zamankıyle aynı süt oranım. Çoğalsa biraz keşke

Diyette sütünde azalma oldumu. Ben çok yesemde az yesemde süt oranım çağalmıyor.
Kalori saymadan önce bi ara azaldı bi ara bıraktım kızlar bilir hatta bırak diyet yapma erken demişti kızlar kalori sayınca baktım azalmadı suyu çok içiyorum süt bi de marul roka falan yiyorum kalori saymada benim yaptığım tek fark ekmeği balı tereyağı azaltmak oldu o da baya fark etti bende yemeklerimi yiyorum pilav makarna yemiyorum abur cubur da yok böyle olunca süte bi etkisi de pek olmadı sütüm azalsa bırakırım zaten oğluşum daha önemli canım senin çocuk biraz daha büyük az emdiği için sütün azalmıştır süt ne kadar sağılırsa o kadar yerine gelir zaten iki yaşını doldurunca sütten kesmek lazım

Anladım sanırım sık emdiği için kalmıyor. Sagol tavsıyelerin için canım. Benim sütüm azalsa bende diyeti bırakırım ama degısıklık olmadıgı ıcın bırakmadım. Yaşına 8 ay var yemeklere ağırlık veriyorum ma yemiyorr

Ekmek bal makarna pilav bunlar kalorisi cok yuksek iyi yapmıssın birakmakla. Arada canın isterse az mıktarda yersın. Süt kaç bardak içiyorsun cannım bide su kaç litre içiyorsun

Canım bebeğine bi beslenme düzeni oluştur geç kalmadan kahvaltısından tut öğle akşam yemeğine kadar arlarda seni emer cevizli yoğurt yedir ona küçük cam şilelerde ayrı mayala cevizi robdadan geçir aralarda da meyve ver gece yatmadan da muhallebi yap onu yedir gece de seni emer

1 yaşına kadar ne versek kusuyordu bı kaç aydır düzeldi bi sorun da yokmus doktorada gittik. Simdi sabah bi yumurta beyazı yedrdım. Bırazdanda yoğurtlu meyve yaparm

Ekmek bal makarna pilav bunlar kalorisi cok yuksek iyi yapmıssın birakmakla. Arada canın isterse az mıktarda yersın. Süt kaç bardak içiyorsun cannım bide su kaç litre içiyorsun
Suyu 2.5 3 lt içiyorumdur sütü 1 bardak öğlen veya ikindilerin içiyorum akşam da bazen yoğurt cacık yiyorum sabah kesin peynir yiyorum zaten eşim kefir içiyor bu ara biraz da ondan içiyorum çeşitlendirmek lazım

Ben fazla su tüketmiyordum 2 gündür düzenli 2 litre içiyorum çaoğaltaym bari biraz daha. Masallah sen iyi içiyorsun. Çalosmıyorsun dimi

Sohbet cok hos kizlar masallah cocuk olunca ben pek katilamiorum ama smdidem tuyo aliorum sizden:) benim de sabah kahvaltim
5 badem
1 kayisi
1 bardak kefir
Oglen
Tavuk doner salata ayran bide tatli niyetine 1 kayisinin icine bir badem koyup yedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…