Selam kızlar gunaydin
Yaaa yüzüm şişmiş dombul yanak olmuşumağzımin içi de çok kötü
Suyu bile zorla içiyorum offf kahvaltı nasıl yapıcam bilmiyorum yavaş yavaş birşeyler yemeye çalışacam artık
tesekkir ederim cnmAfiyet olsun canım
bence az değil . gayet güzel
Yok canm hedefim o sonra alırsam 1 kg alırım belki:)
Evi taşıdık canım annemlerin yan dairede kalıyoruz eşimin işi pek yakın değil 40 dk gidiyor arabayla napalım artıkEvi mi taşıdınız yanında mı kalıyorsunız canm eşin in işi yakınmı evlerine
Aynen canım bırak anneye o seve seve bakarZezecim bende annem baksin istiorum aslinda burdaki gorevimiz 1.5 yil kaldi esim dio ki bitince izmire gdelim ailenin yanina oraya tayin isticez ins bi uere gitceksin birak annene ne guzel dmi
Teşekkür ederim canım. Mecburen yavaş yavaş yemeye çalıştım çünkü antibiyotik ilacım var onu içtim. Pipetle ılık çay içtim 1 bardak zorla en sevmediğim soğuk çayÇok geçmiş olsun sulu şeyler falan ye pipetle falan iç acıtmasın seni
Malesef kötü canım. Sağ arka taraftan 2 diş çekti ve kök temizledi. Sol tarftanda 2 dolgum düştü çok ağrıyor önden yemeye çalışıyorum. Inşallah bitince hepsi geçecekcanım geçmiş olsun . o kadar kötü mü.
Teşekkür ederim tatlım. Git mutlaka ihmal etme bak ben ne hallere düştümgeçmiş olsun... benimde yarın diç dr da randevum var...
Teşekkür ederim canım inşallah valla günler gecsinde bir an önce yapılsın bitsin istiyorum uzun sürecek tedavi bakalım buna da şükür. Bir hafta sonra tekrar gidicem.geçmiş olsun canım insallah çabuk geçer yoksa yemek yiskence oluyor
bir ekmek mi anammmaşallah valla erkekler yiyince normal geliyor da bayan yiyince sasiriyorum
26 yaşındayım canım evet kötü bir tecrübe oldu dedim ya yanlış doktor tercihi malesef. Hiç bir disimi kurtarmaya çalışmadı kaplamış bıraktı. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.oy oy . baya baya kötüdür ağzın o zaman canım .
yaşın daha küçüktü diye hatırlıyorum. çok erken yaşta kaplamalarla tanışmışsın .
ekstra calsiyum alman gerekir mi bu dönemde.
gerçe 7 yaşına kadar alınan kalsiyüm önemliymiş gelecek açısından ama artık günlük almaya bak s en de.
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar 10 günlük maratonda 6. güne geçmiş bulunuyorum. Akşam 1 saat yürüdüm. Sıfır kaçamak ile bitirdim günü.
Bugün akşama lor peynirli yumurta yanına karnabahar ve kabak yiyeceğim. Menümü şimdiden belirledim akşamı bekliyorum. 6 7 8 9 10. günlerde hep et yumurta kısacası protein ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum mesela bugün 3 yumurtadan lor peynirli omlet gibi.
o zaman benim daha çok vermem gerek :/ 1.62 boyum
Afiyet olsun canım
Sabah tartılıyormusun? Sabahkıyle aksamkı aynı ckmıyor normal dimi
Birkaç günde bir tartılıyorum ama benim kilom zaten sabit 50 51 arası gidip geliyorum canım. 49'a inmeye çalışıyorum da olmuyor spora başlamak lazım tam randımanlı. Ona da vaktim yok. Şu 10 günlük maraton bitimi başlayacağım ama. Spor salonuna yazılacağım 4 aylık.
Akşam yediklerin içtiklerin yüzünden +1 fazla çıkarsın muhtemelen ona takılma sabahları aç karnına ve üstünde aynı giysiler ile tartıl. :)
Tamam canım sabahtan sabaha tartılayım bari ay öyle deyınce beni de korkuttun son 1 kılo nasl verılecek benim daha 3 kaldı
Bu arada hedefimiz aynı hahah sen açık arayla boydan öndesin
Aynen balım boyum 170 civarı benim üstü de olabilir şuanda da zayıfım o yüzden gitmiyor kilo 1-2 kilo vermek bile işkence çoğu zaman. Ondan 5 gündür sebze sebze biraz da proteine geçeyim artık. :)
Aynen balım boyum 170 civarı benim üstü de olabilir şuanda da zayıfım o yüzden gitmiyor kilo 1-2 kilo vermek bile işkence çoğu zaman. Ondan 5 gündür sebze sebze biraz da proteine geçeyim artık. :)
bir kase yedim canım bide salata aksama da sadece salata yemeyi düşünüyorum. bugün canım tatli istiyor yaBence makarnayı yeme
canım dokuz ay hamilelik bide izin zaten geçiyor siz daha bir buçuk yıl sonra mi düşünüyorsunuzZezecim bende annem baksin istiorum aslinda burdaki gorevimiz 1.5 yil kaldi esim dio ki bitince izmire gdelim ailenin yanina oraya tayin isticez ins bi uere gitceksin birak annene ne guzel dmi
Kilo verdin mi canım tartıldın mıGünaydın kızlar 10 günlük maratonda 6. güne geçmiş bulunuyorum. Akşam 1 saat yürüdüm. Sıfır kaçamak ile bitirdim günü.
Bugün akşama lor peynirli yumurta yanına karnabahar ve kabak yiyeceğim. Menümü şimdiden belirledim akşamı bekliyorum. 6 7 8 9 10. günlerde hep et yumurta kısacası protein ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum mesela bugün 3 yumurtadan lor peynirli omlet gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?