Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun sulu şeyler falan ye pipetle falan iç acıtmasın seni
Teşekkür ederim canım. Mecburen yavaş yavaş yemeye çalıştım çünkü antibiyotik ilacım var onu içtim. Pipetle ılık çay içtim 1 bardak zorla en sevmediğim soğuk çay

canım geçmiş olsun . o kadar kötü mü.
Malesef kötü canım. Sağ arka taraftan 2 diş çekti ve kök temizledi. Sol tarftanda 2 dolgum düştü çok ağrıyor önden yemeye çalışıyorum. Inşallah bitince hepsi geçecek

geçmiş olsun... benimde yarın diç dr da randevum var...
Teşekkür ederim tatlım. Git mutlaka ihmal etme bak ben ne hallere düştüm

geçmiş olsun canım insallah çabuk geçer yoksa yemek yiskence oluyor

bir ekmek mi anamm maşallah valla erkekler yiyince normal geliyor da bayan yiyince sasiriyorum
Teşekkür ederim canım inşallah valla günler gecsinde bir an önce yapılsın bitsin istiyorum uzun sürecek tedavi bakalım buna da şükür. Bir hafta sonra tekrar gidicem.

26 yaşındayım canım evet kötü bir tecrübe oldu dedim ya yanlış doktor tercihi malesef. Hiç bir disimi kurtarmaya çalışmadı kaplamış bıraktı. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.
Dikkat edicem canım haklısın hergün almam lazım kalsiyum

Günaydın kızlar 10 günlük maratonda 6. güne geçmiş bulunuyorum. Akşam 1 saat yürüdüm. Sıfır kaçamak ile bitirdim günü.

Bugün akşama lor peynirli yumurta yanına karnabahar ve kabak yiyeceğim. Menümü şimdiden belirledim akşamı bekliyorum. 6 7 8 9 10. günlerde hep et yumurta kısacası protein ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum mesela bugün 3 yumurtadan lor peynirli omlet gibi.

Afiyet olsun canım

Sabah tartılıyormusun? Sabahkıyle aksamkı aynı ckmıyor normal dimi

Afiyet olsun canım

Sabah tartılıyormusun? Sabahkıyle aksamkı aynı ckmıyor normal dimi

Birkaç günde bir tartılıyorum ama benim kilom zaten sabit 50 51 arası gidip geliyorum canım. 49'a inmeye çalışıyorum da olmuyor spora başlamak lazım tam randımanlı. Ona da vaktim yok. Şu 10 günlük maraton bitimi başlayacağım ama. Spor salonuna yazılacağım 4 aylık.

Akşam yediklerin içtiklerin yüzünden +1 fazla çıkarsın muhtemelen ona takılma sabahları aç karnına ve üstünde aynı giysiler ile tartıl. :)

Tamam canım sabahtan sabaha tartılayım bari ay öyle deyınce beni de korkuttun son 1 kılo nasl verılecek benim daha 3 kaldı

Bu arada hedefimiz aynı hahah sen açık arayla boydan öndesin

Tamam canım sabahtan sabaha tartılayım bari ay öyle deyınce beni de korkuttun son 1 kılo nasl verılecek benim daha 3 kaldı

Bu arada hedefimiz aynı hahah sen açık arayla boydan öndesin

Aynen balım boyum 170 civarı benim üstü de olabilir şuanda da zayıfım o yüzden gitmiyor kilo 1-2 kilo vermek bile işkence çoğu zaman. Ondan 5 gündür sebze sebze biraz da proteine geçeyim artık. :)

Aynen balım boyum 170 civarı benim üstü de olabilir şuanda da zayıfım o yüzden gitmiyor kilo 1-2 kilo vermek bile işkence çoğu zaman. Ondan 5 gündür sebze sebze biraz da proteine geçeyim artık. :)

Haha Belki yağ kalmamıştır verilecek yoktur yani zorlama

Bence makarnayı yeme
bir kase yedim canım bide salata aksama da sadece salata yemeyi düşünüyorum. bugün canım tatli istiyor ya
Zezecim bende annem baksin istiorum aslinda burdaki gorevimiz 1.5 yil kaldi esim dio ki bitince izmire gdelim ailenin yanina oraya tayin isticez ins bi uere gitceksin birak annene ne guzel dmi
canım dokuz ay hamilelik bide izin zaten geçiyor siz daha bir buçuk yıl sonra mi düşünüyorsunuz

Kilo verdin mi canım tartıldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…