Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kız doğru söylüyorsun açsaknhepimiz açız. Bşeyler yiyipde bize haksızkık etme

kahvaltı yapmadın demi.
bi akşam yemeği yiyceksin anladığım kadarıyla.
Yok balım bende kahvaltı kültürü yok hiç olmadı bizim aile de etmez kahvaltı çok nadirdir herkesin işi gücü oluyor sabahları evden fırlıyoruz.

bu yaptığın diyetin bi adı var mı. neye göre yapıyorsun canım

Yaptığım diyet kalori sayma diyeti. Her şey serbest. Normalde et ağırlıklı beslenirdim ama bu sıralar çok defa 5'e kadar oturuyorum gece. Ben de en çok gece bozarım diyetleri. O yüzden sebzeye abanıyorum açıkçası midemde şişip beni tok tutsun diye. Yoksa 8 kaşık sebze 1 kase yoğurt şu kadar salata falan filan bunlarla ben gece diyet miyet kalmaz gider ne varsa yerim mutfakta. :)

Benim önce gözümü doyurmam sonra midemi doyurmam lazım o yüzden de kalorisi düşük diye bol bol sebze tüketiyorum canım. Bi de tek öğün yiyorum genelde. Açlık hormonu salgılatıp yağ yakımı için. Bunu da karatayda öğrendim. Vücut 5-6 saat hiçbir şey yemeyip sakız bile çiğnemediğinde açlık hormonu salgılamaya başlıyormuş yağlardan yemeye başlıyormuş.

Aynı şekilde vücuda karbonhidrat çok az girdiğinde de yine hızlı kilo kaybı oluyormuş. Bu yüzden zaten protein diyetleri hep hızlı kilo verdirir.

Menüm
Sabah
Soğanlı lor kavurması
Yarım salatalık
3 şekersiz çay

Ara
Sade kahve
Yeşilçay
Bi kaşık lor peyniri

Akşamı hazrlıyorum canım cektı karnıbahar köftesi yapacağım 5 de yerim.

Emziriyordun dimi canım karnıbahar yanına yoğurt da tüket. Her öğüne 1 süt ürünü koymaya çalış hem kasların erimez hem sütün olur. Dün de dedim yoğurtla kilo alamazsı. almak için böyle oturup kilolarca yoğurt yemen lazım yani. :)

ben olsam günde beş defa tartilurdim

O bende de hastalık her sabah tartılma olayı. Ama bazen diyet yapmana rağmen kilo alıyorsuın bir önceki güne göre. O da moral bozuyor. Sonra da nasılsa kilo veremedim gidip de yiyim psikolojisine giriyorsun. O yüzden 10 günü baz aldım 10 günde verilen kilo net olur çünkü oturur yerli yerine. :)

yalnız seni tebrik ederim ben olsam bu kadar dayanamazdim helal olsun aslında bekar olmanın avantajı da çok

yalnız seni tebrik ederim ben olsam bu kadar dayanamazdim helal olsun aslında bekar olmanın avantajı da çok

Bekar olmak + anne yanında olmak. İstediğimiz yemeği yapıyoruz o da diyet yapıyor çünkü. Geçen gün gittik 100 liralık sebze aldık dolap tıklım tıklım onlardan eritiyoruz işte. Ben de isterdim 2 öğün yemek yemeyi ama öyle yaparsam gece bırakıyorum diyeti herkesin yaşam şekli farkı işte.

Günde 2 öğün yemek için benim akşam 12de uyumam lazım. Bense en erken 5'te yatıyorum. Yani o yüzden mecburen akşama tek öğünde tüm kaloriyi alıyorum o yüzden zaten menülerim hep öyle dolu dolu büyük porsiyonlar oluyor. Başka türlü kilo veremem ne yazık ki çözüm şu an için bu. :/

Üzerine dökeceğim pişsin önce

Netten baktım bulamadm senn fikrin vardr belki.
1 kg karnıbahar
2 küçük soğan
Yarım demet maydanoz
1 yumurta
4 kaşık un
2 kaşık lor peyniri
Nane
Kekik
Az tuz
Pulbiber
Bunları karıstırıp kofte halınde fırına attm

Toplamı kaç kaloridir tahmınen

Yağ 0

ara ogun olarak uyumak istiyorum ama bu veletler izin vermiyor hele oğlanı bırakmaya korkuyorum bir yerden kendini atacak diye.
ben de yeni uyandm cnm hastayim cok bide yagmurlu hava yoksa yerimde duramam da

Canım benim Allah gönlünüze göre versin
tesekkurlee kuzum

Yok balım 10. günde tartılıcam öyle bi karar verdim 5 günüm kaldı. Ama şişliğim indi fazlasıyla şimdi proteine geçince daha da hızlı gider. ^^
benim esim de tartinin pilini cikardi oyle istedim

aslinda bende soyle 10 gunljk diyet yapmak istiorum zayif olmak istiorum ama bi kere bozdum haftasonu toplayamiorum bir gunu atlatsam bnde dayancam da senin iradeni cok seviorum cnm smdi sen de bana 10 gunluk bi protein diyeti var yapmam icin beni ikna eder misin :)

Ay ne güzel anneli kız dayanışması

Bunu direk karnabahar köftesi kalori diye internette arat canım tarif aşağı yukarı aynı her yerde. Karnıbahar köftesi kalori diye de aratabilirsin. Belki karnabahar değil de karnıbahar yazıyordur. Adet olarak bak kalorisine of valla nefis duruyor canımı çektirdin.

10 gün uzun bi süre ben neden gaza geldim de 10 gün yaptım bilmiyorum 5 gün ile başlayabilirsin mesela canım görüyorsun menülerimi az çok. bol bol sebze protein yumurta lor peyniri et süt ağırlıklı gidiyorum.

Protein ile hızlı verirsin bak ben daha önce 5 gün protein yapıp çok daha kısa sürede incelmiştim. Ama şuan sebze ile o kadar hızlı incelmedim. Sebze de karbonhidrat çünkü. Protein için yumurta lor peyniri et süt yoğurt gitmek lazım. Sabahları lor peynirli dereotlu maydonozlu omletler, haşlanmış yumurtalar, normal peynirler, lor peynirleri.. vs vs..

Öğlen akşam uygun fiyattan tavuk göğsü belki a101'de satılan tavuk dönerler. Herkes kilosu 40 liradan kuş başı yiyemiyor haliyle. diyet de olsa ekonomik çözümler getirmemiz lazım ben de genelde tavuk yapıyorum o yüzden. :) Yanına yoğurt belki salata vs. Bende salata kültürü yok genelde yoğurt ile kombinliyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…