Melisa içince uykun gelebilirmelisa çayı içiyorum.
çok abarttım çünkü bugün
akşama ne yiycem bilmiyorum.
düşük kalori ile kapatırım umarım
Annem dışarı gidiyor genelde evde tek kalınca kendimi bozup diyeti de bozan bi insanım ama 5 gün direndim 5 gün daha direnicem abur cubur yemicem evet bunu yapabilirim bu kadar da iradem OLSUN ARTIK.
Eti cin yemeyi hayal edip ağlayan takım arkadaşlarımı görünce de iyice gaza geldim açsak hep birlikte açız DİYETİ BOZMAK YOK çünkü daha DAHA GÜÇLÜYÜZ.
O yüzden yeşil çay suya devam. Biraz sonra da lor peynirli yumurta yer tutarım kendimi.
Yok balım bende kahvaltı kültürü yok hiç olmadı bizim aile de etmez kahvaltı çok nadirdir herkesin işi gücü oluyor sabahları evden fırlıyoruz.kahvaltı yapmadın demi.
bi akşam yemeği yiyceksin anladığım kadarıyla.
bu yaptığın diyetin bi adı var mı. neye göre yapıyorsun canım
ben olsam günde beş defa tartilurdimYok balım 10. günde tartılıcam öyle bi karar verdim 5 günüm kaldı. Ama şişliğim indi fazlasıyla şimdi proteine geçince daha da hızlı gider. ^^
Menüm
Sabah
Soğanlı lor kavurması
Yarım salatalık
3 şekersiz çay
Ara
Sade kahve
Yeşilçay
Bi kaşık lor peyniri
Akşamı hazrlıyorum canım cektı karnıbahar köftesi yapacağım 5 de yerim.
ben olsam günde beş defa tartilurdim
yalnız seni tebrik ederim ben olsam bu kadar dayanamazdim helal olsun aslında bekar olmanın avantajı da çokO bende de hastalık her sabah tartılma olayı. Ama bazen diyet yapmana rağmen kilo alıyorsuın bir önceki güne göre. O da moral bozuyor. Sonra da nasılsa kilo veremedim gidip de yiyim psikolojisine giriyorsun. O yüzden 10 günü baz aldım 10 günde verilen kilo net olur çünkü oturur yerli yerine. :)
yalnız seni tebrik ederim ben olsam bu kadar dayanamazdim helal olsun aslında bekar olmanın avantajı da çok
Emziriyordun dimi canım karnıbahar yanına yoğurt da tüket. Her öğüne 1 süt ürünü koymaya çalış hem kasların erimez hem sütün olur. Dün de dedim yoğurtla kilo alamazsı. almak için böyle oturup kilolarca yoğurt yemen lazım yani. :)
ben de yeni uyandm cnm hastayim cok bide yagmurlu hava yoksa yerimde duramam daara ogun olarak uyumak istiyorumama bu veletler izin vermiyor hele oğlanı bırakmaya korkuyorum bir yerden kendini atacak diye.
tesekkurlee kuzumCanım benim Allah gönlünüze göre versin
benim esim de tartinin pilini cikardi oyle istedimYok balım 10. günde tartılıcam öyle bi karar verdim 5 günüm kaldı. Ama şişliğim indi fazlasıyla şimdi proteine geçince daha da hızlı gider. ^^
aslinda bende soyle 10 gunljk diyet yapmak istiorum zayif olmak istiorum ama bi kere bozdum haftasonu toplayamiorum bir gunu atlatsam bnde dayancam da senin iradeni cok seviorum cnm smdi sen de bana 10 gunluk bi protein diyeti var yapmam icin beni ikna eder misin :)O bende de hastalık her sabah tartılma olayı. Ama bazen diyet yapmana rağmen kilo alıyorsuın bir önceki güne göre. O da moral bozuyor. Sonra da nasılsa kilo veremedim gidip de yiyim psikolojisine giriyorsun. O yüzden 10 günü baz aldım 10 günde verilen kilo net olur çünkü oturur yerli yerine. :)
Ay ne güzel anneli kız dayanışmasıBekar olmak + anne yanında olmak. İstediğimiz yemeği yapıyoruz o da diyet yapıyor çünkü. Geçen gün gittik 100 liralık sebze aldık dolap tıklım tıklım onlardan eritiyoruz işte. Ben de isterdim 2 öğün yemek yemeyi ama öyle yaparsam gece bırakıyorum diyeti herkesin yaşam şekli farkı işte.
Günde 2 öğün yemek için benim akşam 12de uyumam lazım. Bense en erken 5'te yatıyorum. Yani o yüzden mecburen akşama tek öğünde tüm kaloriyi alıyorum o yüzden zaten menülerim hep öyle dolu dolu büyük porsiyonlar oluyor. Başka türlü kilo veremem ne yazık ki çözüm şu an için bu. :/
Hahah kolay gelsin senin için gün yeni başlıyor sanırım bşz akşam yemeklerimizi yiyip dizimizi izleyiz yatacağızBugun burda hava kapali. tatil bitti ofisteyim yesil cayimi yudumluyorum.
Sondakini ben yapmadm telefon yaptı canmBugun burda hava kapali. tatil bitti ofisteyim yesil cayimi yudumluyorum.
Üzerine dökeceğim pişsin önce
Netten baktım bulamadm senn fikrin vardr belki.
1 kg karnıbahar
2 küçük soğan
Yarım demet maydanoz
1 yumurta
4 kaşık un
2 kaşık lor peyniri
Nane
Kekik
Az tuz
Pulbiber
Bunları karıstırıp kofte halınde fırına attm
Toplamı kaç kaloridir tahmınen
Yağ 0
ben de yeni uyandm cnm hastayim cok bide yagmurlu hava yoksa yerimde duramam da
tesekkurlee kuzum
benim esim de tartinin pilini cikardi oyle istedim
aslinda bende soyle 10 gunljk diyet yapmak istiorum zayif olmak istiorum ama bi kere bozdum haftasonu toplayamiorum bir gunu atlatsam bnde dayancam da senin iradeni cok seviorum cnm smdi sen de bana 10 gunluk bi protein diyeti var yapmam icin beni ikna eder misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?