- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
be your self tutamadın yine kendini yedin abur cuburu evdeki abur cuburları ye bitir de bi daha alma eve son çözüm bu :)
Afiyet olsun menü süperAkşam yemeği yarım çupra fileto yanında da yağsız limonlu yeşil salata ( roka marul maydanoz tere )toplam 200 kalori
Bugün 700 kaloriyi geçmeden kapattık ilerleyen saatlerde bol bol çay içicem
aynen cnm bmde senim gbi aslinda bunlari adim gbi biliorum heosuni en cok proteinle kilo veriorum bunu da biliorum hatta meuve yemedgim bikac gun aninda bel ve cevrem incelio:) ben de sut konusunu merak etmistim.iyi oldu soyledgin cnku cogu protein diyetinde gercekten de sut yok ve ben bunu cidden merak ediordum
Benim sorunum su aslinda diyetisyene de gdiorum ama ben ya hep hep hic doyeti yaparim ya listelere bagli kalcam ya da bozcam bu cok sinir bozucu defalarca kendime dedim kendi listeni olustur die ama yok illaki biyerlere bagli kalcam tabiki insaniz robot degil bagli olamioruz ki biyerlere kajvalti iyi gelmio mesela bana ama su da bi gercek bikac gun sonra da kahvalti ariorum 3 gun kahvalti yapmayinca 4. Gun cok acikiorum bide sunu sorim sana sen de baya kiloluylen cok zayifladin peki buna kesin nasi karar verdin ve nasi o kadar irade gosterdin
cok guzel menu cuprayi ozlemisim yaaa yazin tatilde hep cupra yerim degismez:)
Hahah üzülme kız bende kaçırdm bugün biraz yarın telafi edelmkızlar ikindi gibi eşim baklava almışiki dilim yedim maalesef kriz bastı sabahtandir yoksa yemezdim dayanamadım.
aksam yemegim bir kase çorba bir tane kozlenmis acı biber
Ecez bı sen misin ??Ben bu sitede kilo verdim ve burayı ne zaman bıraksam kilo aldım. Mesela bugün çok yaklaşmıştım bozmaya annem çıktı dışarı gidip abur cubur alıp yiyesim geldi gizli gizli. O ara foruma bakayım dedim bizden birisi yazmış eti cin hayal edip yemiyorum şuan diye. Dedim tek sen değilsin kızım bak millet de ağlıyor 5 gündür uğraşıyorsun 1 anlık gaflet ile 5 günü çöpe mi atacaksın yaptığın yemeklere harcadığın efora yazık en azından 5 gün daha dayan sonra ye...
Ve bozmadım saatte şuan 7 şimdi akşam yemeğini yiyip bugünü de bitireceğim.
Yani nasıl vermeye başladın dersen kadınlar kulübü ile başladım ve bak şimdi fotoğrafı atacağım aradaki farkı gör bel bölgesi neydi ne hale geldi. Hele bacaklarım. 42 bedenden 34 bedene düştüm ben çok büyük fark ediyor vücudun 1 sn ekliyorum resim.
Ben bu sitede kilo verdim ve burayı ne zaman bıraksam kilo aldım. Mesela bugün çok yaklaşmıştım bozmaya annem çıktı dışarı gidip abur cubur alıp yiyesim geldi gizli gizli. O ara foruma bakayım dedim bizden birisi yazmış eti cin hayal edip yemiyorum şuan diye. Dedim tek sen değilsin kızım bak millet de ağlıyor 5 gündür uğraşıyorsun 1 anlık gaflet ile 5 günü çöpe mi atacaksın yaptığın yemeklere harcadığın efora yazık en azından 5 gün daha dayan sonra ye...
Yani nasıl vermeye başladın dersen kadınlar kulübü ile başladım ve bak şimdi fotoğrafı atacağım aradaki farkı gör bel bölgesi neydi ne hale geldi. Hele bacaklarım. 42 bedenden 34 bedene düştüm ben çok büyük fark ediyor vücudun 1 sn ekliyorum resim.
Solda kaç kg sagda kaç kg dın kız kas yapmışsın spor yapıyormuydun ben şok
Sol 65 sağ 50 civarı canım. 53 kiloya sıfır sporla indim çok sarktım. Sonra yazın spora başladım 2 ayda o gördüğün hale geldi karnım belim.
Sağol canımAfiyet olsun menü süper
Solda 42 beden gibi durmuyorsun bana mı öyle geliyor çok güzel incelip sıkılaşmışsın bravo sanaBen bu sitede kilo verdim ve burayı ne zaman bıraksam kilo aldım. Mesela bugün çok yaklaşmıştım bozmaya annem çıktı dışarı gidip abur cubur alıp yiyesim geldi gizli gizli. O ara foruma bakayım dedim bizden birisi yazmış eti cin hayal edip yemiyorum şuan diye. Dedim tek sen değilsin kızım bak millet de ağlıyor 5 gündür uğraşıyorsun 1 anlık gaflet ile 5 günü çöpe mi atacaksın yaptığın yemeklere harcadığın efora yazık en azından 5 gün daha dayan sonra ye...
Senin hangısı gıbı gobek varmı sendeSağol canım
Solda 42 beden gibi durmuyorsun bana mı öyle geliyor çok güzel incelip sıkılaşmışsın bravo sana
Sağol canım
Solda 42 beden gibi durmuyorsun bana mı öyle geliyor çok güzel incelip sıkılaşmışsın bravo sana
Çok iyi ya bende istiyom kas
İp atlayarak olurmu ki
Spora gidemem
Başarına hayran kaldım onuda ilave ediyim şuraya
Hahah
Kendmden utandım
Hahah evet kız doğum yaptık ya ondan sordum demekki doğum yapmak bahane karnımız istedigmzde dümdüz olurGöbeğimi merak ettin has Yok denecek kadar az :)
Ben sagdaki fotonun kassız haliyim . ne kadar düzgün duruyo kasları mekik yapacagm yapablrsem bakalmEceZ hala böyle misin
@sabahvesen görünmüyor pek bir sorun yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?