Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben bu sitede kilo verdim ve burayı ne zaman bıraksam kilo aldım. Mesela bugün çok yaklaşmıştım bozmaya annem çıktı dışarı gidip abur cubur alıp yiyesim geldi gizli gizli. O ara foruma bakayım dedim bizden birisi yazmış eti cin hayal edip yemiyorum şuan diye. Dedim tek sen değilsin kızım bak millet de ağlıyor 5 gündür uğraşıyorsun 1 anlık gaflet ile 5 günü çöpe mi atacaksın yaptığın yemeklere harcadığın efora yazık en azından 5 gün daha dayan sonra ye...

Ve bozmadım saatte şuan 7 şimdi akşam yemeğini yiyip bugünü de bitireceğim.

Yani nasıl vermeye başladın dersen kadınlar kulübü ile başladım ve bak şimdi fotoğrafı atacağım aradaki farkı gör bel bölgesi neydi ne hale geldi. Hele bacaklarım. 42 bedenden 34 bedene düştüm ben çok büyük fark ediyor vücudun 1 sn ekliyorum resim.

Ecez bı sen misin ??

Solda kaç kg sagda kaç kg dın kız kas yapmışsın spor yapıyormuydun ben şok

Sol 65 sağ 50 civarı canım. 53 kiloya sıfır sporla indim çok sarktım. Sonra yazın spora başladım 2 ayda o gördüğün hale geldi karnım belim.

Çok iyi ya bende istiyom kas

İp atlayarak olurmu ki
Spora gidemem

Başarına hayran kaldım onuda ilave ediyim şuraya

Hahah

Kendmden utandım

Afiyet olsun menü süper
Sağol canım

Solda 42 beden gibi durmuyorsun bana mı öyle geliyor çok güzel incelip sıkılaşmışsın bravo sana

Sağol canım

Solda 42 beden gibi durmuyorsun bana mı öyle geliyor çok güzel incelip sıkılaşmışsın bravo sana

Basenlerim yandan çok genişti canım kotlarda 42den aşağısı olmazdı kesinlikle üst beden de M falandı o kiloda iken. Çok teşekkür ederim spor yapmadan olmuyor ama sıkılaşma işi mutlaka aletli spor şart.

Çok iyi ya bende istiyom kas

İp atlayarak olurmu ki
Spora gidemem

Başarına hayran kaldım onuda ilave ediyim şuraya

Hahah

Kendmden utandım

İp atlayarak bel inceltip karın kası yapamazsın. Direk karna yönelik mekik gibi egzersizler çok önemli. ben spor salonunda haftanın 7 günü 2 ay çalıştım anca o hale gelebildi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…