EceZ hala böyle misin
Ben sagdaki fotonun kassız haliyim . ne kadar düzgün duruyo kasları mekik yapacagm yapablrsem bakalm
30 days mekik challenge yaz internete herkesin yaptığı 30günlük bir program var karın kasların net belli olur tam yaparsan canım.
18 Nisan 10 günlük maraton 6. gün.
Toplam kalori: 650
3 kuru kayısı > 50 kal
174 gram yoğurt > 108 kal
400 gram karnıbahar > 100 kal
3 orta boy yumurta > 231 kal
179 gram lor > 161 kal
Bugün ara öğün yaptım 1 sade türk kahvesi ve 3 kuru kayısı ile şimdi de yemeğimi yiyorum sonra da yürüyüşe gideceğim gece. :)
evet cnm bu resmi atmistin hatirliorum cidden harika gorunuosun bu ciddi bi azim 1.5 ayda mi ne vermistin ustelik o yuzden merak ettim bnde iradeni en iyisi bnde ac kalmadan protein agirlikli takilayim bravo sana ben sadece aklimdaki su ya hep ya hic fikrini degistirmeliyim :)Ben bu sitede kilo verdim ve burayı ne zaman bıraksam kilo aldım. Mesela bugün çok yaklaşmıştım bozmaya annem çıktı dışarı gidip abur cubur alıp yiyesim geldi gizli gizli. O ara foruma bakayım dedim bizden birisi yazmış eti cin hayal edip yemiyorum şuan diye. Dedim tek sen değilsin kızım bak millet de ağlıyor 5 gündür uğraşıyorsun 1 anlık gaflet ile 5 günü çöpe mi atacaksın yaptığın yemeklere harcadığın efora yazık en azından 5 gün daha dayan sonra ye...
Ve bozmadım saatte şuan 7 şimdi akşam yemeğini yiyip bugünü de bitireceğim.
Yani nasıl vermeye başladın dersen kadınlar kulübü ile başladım ve bak şimdi fotoğrafı atacağım aradaki farkı gör bel bölgesi neydi ne hale geldi. Hele bacaklarım. 42 bedenden 34 bedene düştüm ben çok büyük fark ediyor vücudun 1 sn ekliyorum resim.
evet cnm bu resmi atmistin hatirliorum cidden harika gorunuosun bu ciddi bi azim 1.5 ayda mi ne vermistin ustelik o yuzden merak ettim bnde iradeni en iyisi bnde ac kalmadan protein agirlikli takilayim bravo sana ben sadece aklimdaki su ya hep ya hic fikrini degistirmeliyim :)
Aynen cnm ben kek yiyim butun gun diyet gdio surekli karbonhidrat yiyorum ve ertesi gun de ayni seyleri istiorum ve ertesi gun de o yuzden bu cok kotu bisey yeniden baslamak diyete cok zor onun icin hic bozmamak lazimBende öyleyim mesela bi kek yesem yedım artk doyana kadar yiyeym dşe dsunuyorum. Ama yemezsem de az yerim diyete uyarım. Uyunca çok iyi bozunca çok kotu ya
Canım sabah ne yiyorsun
Afiyet olsun yumurta çok güzel görünüyor
evet cnm bu resmi atmistin hatirliorum cidden harika gorunuosun bu ciddi bi azim 1.5 ayda mi ne vermistin ustelik o yuzden merak ettim bnde iradeni en iyisi bnde ac kalmadan protein agirlikli takilayim bravo sana ben sadece aklimdaki su ya hep ya hic fikrini degistirmeliyim :)
Aynen öyle yumurta ile lorları karıştırdım yağsız tavada hızlıca pişirip çıkardım enfes oldu hem de nerdeyse saf protein. ^^
Ben de senin gibi düşünüyordum liste olmazsa yapamam diyenlerdendim. Sonra dedim bide kalori saymayı deniyim bakayım ne olacak. Bi baktım çok daha keyifli kilo veriyorum. Şimdi listeli diyet yapmak işkence gibi geliyor özgür olmak çok daha keyifli.
Sen paylaştıkça canım çekiyor ertesi gün yapıyorum bunuda sabah yaparım
Yok canım şükür bir sorun yokyazarhanim35 görünmüyor pek bir sorun yoktur umarım
İyi olmana sevindim genelde aktif girerdin topiğe girmeyince merak ettimYok canım şükür bir sorun yok
Ben doymuyorum bu aralar çok acıkıyorum mevsim geçişlerindn mıdir nedir çözemedim
Akşam
Salata
1 bardak ayran
8 gibi
5 adet çilek
1 sade Türk kahvesi
8.30 gibi
1 ufak fincan şekersiz çay
Ve hâlâ açım
bu aralar bnde doymuorum hic canm cok kotu ama sen hicbisey yemiosun bunkar cok az yani acikman normalBen doymuyorum bu aralar çok acıkıyorum mevsim geçişlerindn mıdir nedir çözemedim
Akşam
Salata
1 bardak ayran
8 gibi
5 adet çilek
1 sade Türk kahvesi
8.30 gibi
Ve hâlâ açım
Bsey yememişssnki canm fazlaBen doymuyorum bu aralar çok acıkıyorum mevsim geçişlerindn mıdir nedir çözemedim
Akşam
Salata
1 bardak ayran
8 gibi
5 adet çilek
1 sade Türk kahvesi
8.30 gibi
Ve hâlâ açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?