Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok hafif oldu canım ama bence beşamel sos karnıbaharda iyi deyil makarnaya daha çok yakışıyor pek beğenmedim emeğine deymiyor

geçmiş olsun canım topikçe dişçiye gidiyoruz ama seninki baya zormuş
kaplama yapılması iyi değilmiymiş dişmi çürüyormuş anlamadım banada kaplama yapılacakta kırıldı dolgu tutmuyormuş merak ettimde

Bi ekmek mi maşallah ben en fazla iki dilim tam buğday ekmeği ile tost yaparım yaptığım zaman onu yapmayalım da baya oldu
bende tb ekmeğinden 2 dilimden yapıyorum her zaman değil tabi

geçmiş olsun... benimde yarın diç dr da randevum var...
geçmiş olsun sanada canım

ara ogun olarak bir tane elma yedim oglene mantar soslu spagetti yapmayı düşünüyorum yanına salata.
bende çok severim mantarlı makarnayı afiyet olsun canım

geçmiş olsun tekrardan canım

Aynen cnm ben kek yiyim butun gun diyet gdio surekli karbonhidrat yiyorum ve ertesi gun de ayni seyleri istiorum ve ertesi gun de o yuzden bu cok kotu bisey yeniden baslamak diyete cok zor onun icin hic bozmamak lazim
aynen bende bi bulaştımmı gerisi geliyo en iyisi yememek

yediklerimi yazayım
sabah= sütlü nesfit
öğlen= beşemal soslu karnıbahar
akşam= sütlü meyveli nesfit
arada= türk kahvesi leblebi
çağla = 30gr
toplamda= 782 kalori

Afiyet olsun canım benim bende 650 kalori almıştım gayet yakın olmuş bizim bugün birbirine. ^^

bende açım tatli krizi gitti ya ona sevuniyoruma

yumurtayı nasıl pisirdin yağsız mi bende kahvaltıya düşünüyorum kaç gündür yemedim

yumurtayı nasıl pisirdin yağsız mi bende kahvaltıya düşünüyorum kaç gündür yemedim

Peynir ile karıştırıp attım tavaya çok pişirmeden aldım canım teflona da atsan yapışıyor yağsız olunca. Ben yumurtayı alınca hemen suyun altına tutuyorum öylece kolay temizleniyor. Bide sürekli karıştırırsan çok az yapışıyor.

Ama çok az sıvıyağ gezdirebilirsin o kadardan birşey olmaz sen bana bakma ben yağ konusunda çok katıyım anneme yemeklere tuz yağ bile attırmıyorum yani.

Ben de kaç gündür yememiştim iyi geldi farklı oldu. Yarın kuru fasulye yapacağız tek onu yiyeceğim belki yanında yoğurt alırım biraz.

Öbür gün içinde yine yoğurtla pırasa yemeği düşünüyorum. Son gün belki tekrardan yumurta yaparım.

Ecezcim ellerine sağlık sabahı iple çekiyorum. Açlıktan değil de tam sevdığım kıvamda yapmışsın. Ben biraz yağ eklerim.çay kaşığı kadar. Peki sabah 3 tane yesem olur mu ki protein şoku geçirmem sanırım

Ben de 3 yumurtadan yaptım canım zaten haftada en az 3-4 yumurta yiyin diyorlar sağlık için. Üstüne de 180 gram kadar evde kalan loru attım. Sen yanına peynir ile kombin yapabilirsin zeytin vs domates salatalık biber güzel bi kahvaltı olur hem de tok tutar. Ekmek çok çekmezse canın hiç elleme böyle ideal bir başlangıç yaparsın.

Ekmek yemem alıştım
Ayda bir 800 kalorilik börek yada hamur işi yyorum ödül olarak. Tabi o gün başka bsey yemiyorum

Ekmek yemem alıştım
Ayda bir 800 kalorilik börek yada hamur işi yyorum ödül olarak. Tabi o gün başka bsey yemiyorum

Ben de genelde periyotlar halinde abur cubur yiyorum. Mesela 10 gün bitsin ödül. Sonra bi 5 gün daha özen gösteririm gibi gibi böyle gidiyorum yani. :)

Kotlarım bol geliyor ama ondan değil gardırobumu elden geçirdim biraz ihtiyaç biraz can sıkıntısından sıkıldım çocuklarla sürekli evdeyim temizlik ev çocuklar yemek sıkıldım artık sanırım

Bende skıldım hergün aynı şeyler. Havalarda soğuk. Çocuklar da durmuyor helen uyanıklar.gelde yeme

Aaa sende hemen yemeye bağlama olayı çık şu kafadan at kafandan ben ne diyorum sen yemek diyorsun kuzum ya ayıp amaaa:)

Şuan zorlasan zaten yiyemem aksam 1 kılo karnıbahar yedım cocuklara baska yemek yaptım sevmıyorlar da . . senn gunun nasl gecıyor canm ?
Ben sabah kahvaltı bulask ev süpür tekrar süpür ondan sonra vilada

Yemekten sonra bidaha süpürdüm

Çocuklar meyveleri duvarlarda suyunu çkartıyorlar
Tv parmak izinden dizimi göremiıom

Çamasr dürülecek daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…