Ben ettim siz etmeyin diyorsun yani :)Kızlar bgun ben biraz fazla yedım ama bozmayalım lütfen bakın suan üzülüyorım yedıgım için. Yerken mutluluk duydum ama suan bin pişman oldum. Benim durumuma düşmeyin yarın daha az yyecegım stres sardı şimdiden
çok hafif oldu canım ama bence beşamel sos karnıbaharda iyi deyil makarnaya daha çok yakışıyor pek beğenmedim emeğine deymiyorcanım git gel dişçine. geçmiş olsun
başemal sos ağır olabilir ama sonuçta karnıbahar sebze ve kalorisi yüksek değildir diye düşünüyorum.
güzel olursa tarif atarsın bize.böyle mamalara çok özeniyorum. ama yiyen yok evde.
bi ben yerim. o nedenle de böyle zahmetsizce kapuska yapıyorum. salça soğan ile . öyle yiyorum. bol acı ve türşu ile.
kasvetli hava burda da var canım .aynı yağmır
geçmiş olsun canım topikçe dişçiye gidiyoruz ama seninki baya zormuş@demirleke canım ben 7 sene önce yaptırmıştım arka sağ ve sol arka taraf tamamen kaplama ve alt sol tarafta da 3 tane dolgum vardı.
Nasıl olduysa aynı anda hepsi yerinden çıktı arada boşluklar olmuş tabi ben hamilelikti bebekti derken kendime de pek bakamayinca hiç dikkat etmemişim.
En en en önemlisi de gerçekten doktor tercihi . o zamanlar mecburen o kişiye yaptırmıştım.
Şimdiki doktorum gayet iyi ve profesyonel cevremde hep tanıyanlar yaptıranlar var fazlaca memnunlar.
Dün bende tanıştım ilk gitmeme rağmen gayet memnun kaldım.
Bakalım hayırlısı daha yolum uzun gibi...
Dün kaplamanin altında 2 disim çürümüş onlari çekti ve kök kalmış onu temizledi çok zordu. Nasıl kök bırakarak kaplama yapmışlar sana dedi kötü tecrübe yasamişsin ne yazıkki bu da dış etlerinede zarar vermiş yandaki 1 dişini de çürütmüş dedi. Önce çekim işleri bitecek kurtarilacaklara bakacak canım
bende tb ekmeğinden 2 dilimden yapıyorum her zaman değil tabiBi ekmek mi maşallah ben en fazla iki dilim tam buğday ekmeği ile tost yaparım yaptığım zaman onu yapmayalım da baya oldu
geçmiş olsun sanada canımgeçmiş olsun... benimde yarın diç dr da randevum var...
bende çok severim mantarlı makarnayı afiyet olsun canımara ogun olarak bir tane elma yedim oglene mantar soslu spagetti yapmayı düşünüyorum yanına salata.
geçmiş olsun tekrardan canımTeşekkür ederim canım. Mecburen yavaş yavaş yemeye çalıştım çünkü antibiyotik ilacım var onu içtim. Pipetle ılık çay içtim 1 bardak zorla en sevmediğim soğuk çay
Malesef kötü canım. Sağ arka taraftan 2 diş çekti ve kök temizledi. Sol tarftanda 2 dolgum düştü çok ağrıyor önden yemeye çalışıyorum. Inşallah bitince hepsi geçecek
Teşekkür ederim tatlım. Git mutlaka ihmal etme bak ben ne hallere düştüm
Teşekkür ederim canım inşallah valla günler gecsinde bir an önce yapılsın bitsin istiyorum uzun sürecek tedavi bakalım buna da şükür. Bir hafta sonra tekrar gidicem.
26 yaşındayım canım evet kötü bir tecrübe oldu dedim ya yanlış doktor tercihi malesef. Hiç bir disimi kurtarmaya çalışmadı kaplamış bıraktı. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.
Dikkat edicem canım haklısın hergün almam lazım kalsiyum
aynen bende bi bulaştımmı gerisi geliyo en iyisi yememekAynen cnm ben kek yiyim butun gun diyet gdio surekli karbonhidrat yiyorum ve ertesi gun de ayni seyleri istiorum ve ertesi gun de o yuzden bu cok kotu bisey yeniden baslamak diyete cok zor onun icin hic bozmamak lazim
yediklerimi yazayım
sabah= sütlü nesfit
öğlen= beşemal soslu karnıbahar
akşam= sütlü meyveli nesfit
arada= türk kahvesi leblebi
çağla = 30gr
toplamda= 782 kalori
Benim acayip alışveriş yapasım var tüm gardırobu yenileyesim var
bende açım tatli krizi gitti ya ona sevuniyorumaBen doymuyorum bu aralar çok acıkıyorum mevsim geçişlerindn mıdir nedir çözemedim
Akşam
Salata
1 bardak ayran
8 gibi
5 adet çilek
1 sade Türk kahvesi
8.30 gibi
1 ufak fincan şekersiz çay
Ve hâlâ açım
yumurtayı nasıl pisirdin yağsız mi bende kahvaltıya düşünüyorum kaç gündür yemedimCanım çünkü yediğin şeylerin tok tutması mümkün değil sürekli aç hissederek de bir yerden sonra salarsın bozarsın diyetini. :/
İstersen şey yap bak akşamları yumurta lor veya et gibi birşeyler ekle menülerine. tokluk hissi için.
bende açım tatli krizi gitti ya ona sevuniyoruma
yumurtayı nasıl pisirdin yağsız mi bende kahvaltıya düşünüyorum kaç gündür yemedim
bende açım tatli krizi gitti ya ona sevuniyoruma
yumurtayı nasıl pisirdin yağsız mi bende kahvaltıya düşünüyorum kaç gündür yemedim
Ecezcim ellerine sağlık sabahı iple çekiyorum. Açlıktan değil de tam sevdığım kıvamda yapmışsın. Ben biraz yağ eklerim.çay kaşığı kadar. Peki sabah 3 tane yesem olur mu ki protein şoku geçirmem sanırımPeynir ile karıştırıp attım tavaya çok pişirmeden aldım canım teflona da atsan yapışıyor yağsız olunca. Ben yumurtayı alınca hemen suyun altına tutuyorum öylece kolay temizleniyor. Bide sürekli karıştırırsan çok az yapışıyor.
Ama çok az sıvıyağ gezdirebilirsin o kadardan birşey olmaz sen bana bakma ben yağ konusunda çok katıyım anneme yemeklere tuz yağ bile attırmıyorum yani.
Ecezcim ellerine sağlık sabahı iple çekiyorum. Açlıktan değil de tam sevdığım kıvamda yapmışsın. Ben biraz yağ eklerim.çay kaşığı kadar. Peki sabah 3 tane yesem olur mu ki protein şoku geçirmem sanırım
Kotlarım bol geliyor ama ondan değil gardırobumu elden geçirdim biraz ihtiyaç biraz can sıkıntısından sıkıldım çocuklarla sürekli evdeyim temizlik ev çocuklar yemek sıkıldım artık sanırımBol mu geliyorlar canm
Ben de 3 yumurtadan yaptım canım zaten haftada en az 3-4 yumurta yiyin diyorlar sağlık için. Üstüne de 180 gram kadar evde kalan loru attım. Sen yanına peynir ile kombin yapabilirsin zeytin vs domates salatalık biber güzel bi kahvaltı olur hem de tok tutar. Ekmek çok çekmezse canın hiç elleme böyle ideal bir başlangıç yaparsın.
Ekmek yemem alıştım
Ayda bir 800 kalorilik börek yada hamur işi yyorum ödül olarak. Tabi o gün başka bsey yemiyorum
Kotlarım bol geliyor ama ondan değil gardırobumu elden geçirdim biraz ihtiyaç biraz can sıkıntısından sıkıldım çocuklarla sürekli evdeyim temizlik ev çocuklar yemek sıkıldım artık sanırım
Aaa sende hemen yemeye bağlama olayı çık şu kafadan at kafandan ben ne diyorum sen yemek diyorsun kuzum ya ayıp amaaa:)Bende skıldım hergün aynı şeyler. Havalarda soğuk. Çocuklar da durmuyor helen uyanıklar.gelde yeme
Ben de genelde periyotlar halinde abur cubur yiyorum. Mesela 10 gün bitsin ödül. Sonra bi 5 gün daha özen gösteririm gibi gibi böyle gidiyorum yani. :)
Bunun daha koruma aşaması var o zman napcez
Ben hedef kiloma ulaşınca hersey serbest sanıyordum
O kısım daha zor sanırım
Aaa sende hemen yemeye bağlama olayı çık şu kafadan at kafandan ben ne diyorum sen yemek diyorsun kuzum ya ayıp amaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?