Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Parmak izli tv yüzünden dizini izleyememene üzüldüm :) ne izliyorsun

5 günde rahat verirsin ama şu abur cubura artık nokta koyman lazım koskoca takımda bunu yiyen tek sensin bide gelip gelip yazıyosun tutku yedim diye

Sende ye

Hahah saka saka sakın

Keşke yemeseydim bütün morel yerlerde

Artk yemiycem bu vicdan azabı beni 1ay götürür
Yediğimde yanıma kar kalsın
Bida ne zaman yerim kim bir

Ayyyy msjnada çook güldüm

Bende senle gün sayıyorum resmen senın sonucunu merak ediyorum

Bugün tuhaf bir gün oldu. Tam regl öncesi sanırım iştahım kapalı. Uğraştım ama 1000 kaloriye ulaşamadım. Neyseki vitaminlerimi aldım. Öğlen 2 yk makarna 2 küçük parça ızgara tavuk yedim.akşam ise buzdolabında dünden ve önceki günden kalan az zeytinyağlı sebze yemeğinin üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm yedim. Canım başka bişey istemedi. Midem davul gibi şişti.

Sondakini ben yapmadm telefon yaptı canm
Anladım zaten çok güldüm.
Bende geçin hafta 700 gr verince kendimi ödüllendirmek için çikolata yicektim. Bi baktım minnoşlar benden önce davranmışlar. Sonra çok sevdiğim bir hamburgerci vardı. Hamburgeri aynı ekmek arası köfte gibi yapıyorlar. Eşim oraya götürdü. Kuzu köfte yokmuş inek köfte çok sevmiyorum yine yiyemedim. Kisacası hala kendimi ödüllendirmedim.

bu havada aksama en iyi çorba gider yanına biber közlerim bide yogurtlu ıspanak da olabilir
Oh menü süper.
kızlar ikindi gibi eşim baklava almış iki dilim yedim maalesef kriz bastı sabahtandir yoksa yemezdim dayanamadım.
aksam yemegim bir kase çorba bir tane kozlenmis acı biber
Boşver arada olur böyle takma.
Bişey yememişsinki zaten. Ben olsam yerlerdeydim. Bi yumurta falan yeseydin bari.
Bunun daha koruma aşaması var o zman napcez

Ben hedef kiloma ulaşınca hersey serbest sanıyordum

O kısım daha zor sanırım
Benim için fazla sorun olmaz. Hem hergün spor yapmak gibi bir alışkanlığım var, hemde hiç abur cubur yemeyi sevmiyorum. Sadece Türkiyedeyken kilo alıyorum zaten. Eh o kadar olsun artık.

Nerlerdesn canm biz zayıflıoz bilgin olsun

Hahahaha süper!

Nerlerdesn canm biz zayıflıoz bilgin olsun
oh oh ne güzel..gelicem şekerim nöbet işleri bu hafta da yoğunum perşembe gene nöbet..

Burda saat 19:30
Çocuklar hayvanlar alemini izliyorlar.bense öyle börtü böcek izlemeyi sevmiyorum. Rüyama giriyorlar. Türk kanallarında da izlemeye değer bişey bulamadım canım sıkıldı.
kanallar bommm boşşşşş..ben de sinema kanallarından medet umuyorum bu aralar...

kızlar nöbete devam..

öğlen yemeğim

domates çorbası
fırında tavuk
elmalı tart

akşam

domates çorbası
tavuk
yarım lahmacun

az sonra da 1 elma yemeyi düşünüyorum...saat 5 oldu kaldı 3 saat...aslında hastane sakin ama bende uyku kaçtı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…