- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
Aynen öyle böylesi daha kötü işkence. D:
Parmak izli tv yüzünden dizini izleyememene üzüldüm :) ne izliyorsunŞuan zorlasan zaten yiyemem aksam 1 kılo karnıbahar yedım cocuklara baska yemek yaptım sevmıyorlar da . . senn gunun nasl gecıyor canm ?
Ben sabah kahvaltı bulask ev süpür tekrar süpür ondan sonra vilada
Yemekten sonra bidaha süpürdüm
Çocuklar meyveleri duvarlarda suyunu çkartıyorlar
Tv parmak izinden dizimi göremiıom
Çamasr dürülecek daha
Parmak izli tv yüzünden dizini izleyememene üzüldüm :) ne izliyorsun
Bende de durum çok farklı değil ev işi işte yapıyorsun arkanı dönmeden kirleniyor
Bende yarn 5 günlük marotan yapacagm . 1 kg versem sevincem .
Ben yemedimmmm çorba içtim akşam yemeğinde... 1 saat sonra felan 2-3 ceviz ile 8-10 fındık yedim. Yeşil çay içtim ve artık uyku vakti..Ben abur cubur yedim 200 kalorilik
5 günde rahat verirsin ama şu abur cubura artık nokta koyman lazım koskoca takımda bunu yiyen tek sensin bide gelip gelip yazıyosun tutku yedim diye
Ben yemedimmmm çorba içtim akşam yemeğinde... 1 saat sonra felan 2-3 ceviz ile 8-10 fındık yedim. Yeşil çay içtim ve artık uyku vakti..
Nerlerdesn canm biz zayıflıoz bilgin olsunkızlar ne yazmışınız gene maşallah..nöbetteyim geçmişe gidemedim..herkes iyidir umarım..
sabah
2 dilim çavdar ekmeğinden sandviç
peynir zeytin
Ben de kaç gündür yememiştim iyi geldi farklı oldu. Yarın kuru fasulye yapacağız tek onu yiyeceğim belki yanında yoğurt alırım biraz.
Öbür gün içinde yine yoğurtla pırasa yemeği düşünüyorum. Son gün belki tekrardan yumurta yaparım.
Anladım zaten çok güldüm.Sondakini ben yapmadm telefon yaptı canm
Bende geçin hafta 700 gr verince kendimi ödüllendirmek için çikolata yicektim. Bi baktım minnoşlar benden önce davranmışlar. Sonra çok sevdiğim bir hamburgerci vardı. Hamburgeri aynı ekmek arası köfte gibi yapıyorlar. Eşim oraya götürdü. Kuzu köfte yokmuş inek köfte çok sevmiyorum yine yiyemedim. Kisacası hala kendimi ödüllendirmedim.Karbonhidrat çekiyorsa vücudun ya da ihtiyacın varsa sebze meyveye yönel canım benim elma ye mesela 1-2 tane. Veya güzel bir sebze yemeği. Odamda 2 kutu abur cubur duruyor ve 5 gündür duruyor. Yemedim yemicem. 10 günü kesintisiz geçersem 10. günün sonunda ödül olarak yemeye karar verdim. :)
Oh menü süper.bu havada aksama en iyi çorba gider yanına biber közlerim bide yogurtlu ıspanak da olabilir
Boşver arada olur böyle takma.kızlar ikindi gibi eşim baklava almışiki dilim yedim maalesef kriz bastı sabahtandir yoksa yemezdim dayanamadım.
aksam yemegim bir kase çorba bir tane kozlenmis acı biber
Bişey yememişsinki zaten. Ben olsam yerlerdeydim. Bi yumurta falan yeseydin bari.Ben doymuyorum bu aralar çok acıkıyorum mevsim geçişlerindn mıdir nedir çözemedim
Akşam
Salata
1 bardak ayran
8 gibi
5 adet çilek
1 sade Türk kahvesi
8.30 gibi
1 ufak fincan şekersiz çay
Ve hâlâ açım
Benim için fazla sorun olmaz. Hem hergün spor yapmak gibi bir alışkanlığım var, hemde hiç abur cubur yemeyi sevmiyorum. Sadece Türkiyedeyken kilo alıyorum zaten. Eh o kadar olsun artık.Bunun daha koruma aşaması var o zman napcez
Ben hedef kiloma ulaşınca hersey serbest sanıyordum
O kısım daha zor sanırım
Nerlerdesn canm biz zayıflıoz bilgin olsun
oh oh ne güzel..Nerlerdesn canm biz zayıflıoz bilgin olsun
kanallar bommm boşşşşş..ben de sinema kanallarından medet umuyorum bu aralar...Burda saat 19:30
Çocuklar hayvanlar alemini izliyorlar.bense öyle börtü böcek izlemeyi sevmiyorum. Rüyama giriyorlar. Türk kanallarında da izlemeye değer bişey bulamadım canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?