asil is korumada zaten cnku cogu kisi ne de olsa zayifladim die koyverio:)Bunun daha koruma aşaması var o zman napcez
Ben hedef kiloma ulaşınca hersey serbest sanıyordum
O kısım daha zor sanırım
regl oncesi bi donem muthis bi istah acilio bikac gun kala da inanilmaz kapanio garip bi isEki Görüntüle 1984249
Bugün tuhaf bir gün oldu. Tam regl öncesi sanırım iştahım kapalı. Uğraştım ama 1000 kaloriye ulaşamadım. Neyseki vitaminlerimi aldım. Öğlen 2 yk makarna 2 küçük parça ızgara tavuk yedim.akşam ise buzdolabında dünden ve önceki günden kalan az zeytinyağlı sebze yemeğinin üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm yedim. Canım başka bişey istemedi. Midem davul gibi şişti.
afiyet olsun ve kolay gelsin cnmkızlar nöbete devam..
öğlen yemeğim
domates çorbası
fırında tavuk
elmalı tart
akşam
domates çorbası
tavuk
yarım lahmacun
az sonra da 1 elma yemeyi düşünüyorum...saat 5 oldu kaldı 3 saat...aslında hastane sakin ama bende uyku kaçtı..
afiyet olsun cnm bugun burda da hava guzel cok sukir ins yuruyus yapablirim die dusunuorum vucudum cok sis nefret edeiorum bu durumdan resmenhepinize günaydın canlarim bugün hava çok güzel umarım hepimiz için güzel bir gün olsun.kahvaltim
bir dilim ekmek
kozlenmis kırmızı acı biber
6 zeytin bir dilim peynir şekersiz cay.
Anladım zaten çok güldüm.
Bende geçin hafta 700 gr verince kendimi ödüllendirmek için çikolata yicektim. Bi baktım minnoşlar benden önce davranmışlar. Sonra çok sevdiğim bir hamburgerci vardı. Hamburgeri aynı ekmek arası köfte gibi yapıyorlar. Eşim oraya götürdü. Kuzu köfte yokmuş inek köfte çok sevmiyorum yine yiyemedim. Kisacası hala kendimi ödüllendirmedim.
Oh menü süper.
Boşver arada olur böyle takma.
Bişey yememişsinki zaten. Ben olsam yerlerdeydim. Bi yumurta falan yeseydin bari.
Benim için fazla sorun olmaz. Hem hergün spor yapmak gibi bir alışkanlığım var, hemde hiç abur cubur yemeyi sevmiyorum. Sadece Türkiyedeyken kilo alıyorum zaten. Eh o kadar olsun artık.
Hahahaha süper!
bende başlarım tekrar yürüyüşe ev soğuk sıcak suda olmasa zor oluyor insallah bundan sonra düzenli devam ederimafiyet olsun cnm bugun burda da hava guzel cok sukir ins yuruyus yapablirim die dusunuorum vucudum cok sis nefret edeiorum bu durumdan resmen
asil is korumada zaten cnku cogu kisi ne de olsa zayifladim die koyverio:)
regl oncesi bi donem muthis bi istah acilio bikac gun kala da inanilmaz kapanio garip bi is
afiyet olsun ve kolay gelsin cnm
afiyet olsun cnm bugun burda da hava guzel cok sukir ins yuruyus yapablirim die dusunuorum vucudum cok sis nefret edeiorum bu durumdan resmen
Valla nasıl oldu bilmiyorum ama dayandım.. Dün öğlen yemeğini kurum dışında yedik..biraz kalorili bi yemek oldu haliye.. onun için mümkün olduğunca hafif atlatmam gerekiyordu... başardım olduuuu...Benim eritmem lazım halen karnım şiş sende maşallah dayanmssn bgun bravo
bende başlarım tekrar yürüyüşe ev soğuk sıcak suda olmasa zor oluyor insallah bundan sonra düzenli devam ederim
Valla nasıl oldu bilmiyorum ama dayandım.. Dün öğlen yemeğini kurum dışında yedik..biraz kalorili bi yemek oldu haliye.. onun için mümkün olduğunca hafif atlatmam gerekiyordu... başardım olduuuu...
Yok kız bozar mıyım... o kadar dikkat ediyorum.. yürümeye çalışıyorum ama gram gram gidiyor halaaa...Bravo. Bugun bozma olur mı
kızlar bu topi peynirler diyete uygun mu sizce..? ben çok seviyorum ama kalorisini çok yüksek gösteriyor internette.. şaşırdım çünkü çok yağlı bi peynirmiş gibi gelmiyor bana
günlük 7 km çok iyi canım maşallah sanaGünaydın kızlar
Gelemiyorum bu aralar hafta sonu doluyduk 2 gündür de hastane işlerim var
Çok dikkat edemiyorum yediklerime ama yürüyüşümü aksatmıyorum günlük 7 km yürüyorum en az
Hepiniz iyisinizdir inşallah
canım bende öyle düşünüyorum ama nette 1 tanesi 25 kalori yazıyor.. nasıl yanii oldum.. hep yağ olsa yine 0 kadar olmaz yani..Bence çok kalorili değil hatta yağsız gibi yenebilir
canım benim . senin güzelliğin o. sağ ol@demirleke çok güzel görünüyorsun
Sakiinnn.... bu durumlar zaman zaman hepimizde olan şeyler malum.. birkaç gün sık dişini canım..günaydın kızlar
bugün zor biter. çünkü moralim çok bozuk, kendimi çok depresif hissediyorum. işler üstüme üstüme birikiyor sanki.
özel gün için de beklemedeyim, onun depresifliği de var. dün olmalıydı. tartıda her gün 250 gr 250 gr artmaktayım. bu gidişle cumaya ödemli olurum. olsun, doğal sebeplerle moral bozmak yok
onun yerine iş yerindeki gerginliklere moral bozayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?