Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bunun daha koruma aşaması var o zman napcez

Ben hedef kiloma ulaşınca hersey serbest sanıyordum

O kısım daha zor sanırım
asil is korumada zaten cnku cogu kisi ne de olsa zayifladim die koyverio:)

regl oncesi bi donem muthis bi istah acilio bikac gun kala da inanilmaz kapanio garip bi is

afiyet olsun ve kolay gelsin cnm

hepinize günaydın canlarim bugün hava çok güzel umarım hepimiz için güzel bir gün olsun.kahvaltim
bir dilim ekmek
kozlenmis kırmızı acı biber
6 zeytin bir dilim peynir şekersiz cay.
afiyet olsun cnm bugun burda da hava guzel cok sukir ins yuruyus yapablirim die dusunuorum vucudum cok sis nefret edeiorum bu durumdan resmen

Türkiyenin yemekleri çok yağlı bol kalorili

Ben daha hedefe ulaşmadan kaçamak yapıom ama iradeli olmak lazım

Benim eritmem lazım halen karnım şiş sende maşallah dayanmssn bgun bravo
Valla nasıl oldu bilmiyorum ama dayandım.. Dün öğlen yemeğini kurum dışında yedik..biraz kalorili bi yemek oldu haliye.. onun için mümkün olduğunca hafif atlatmam gerekiyordu... başardım olduuuu...

kızlar bu topi peynirler diyete uygun mu sizce..? ben çok seviyorum ama kalorisini çok yüksek gösteriyor internette.. şaşırdım çünkü çok yağlı bi peynirmiş gibi gelmiyor bana

günaydın kızlar

bugün zor biter. çünkü moralim çok bozuk, kendimi çok depresif hissediyorum. işler üstüme üstüme birikiyor sanki.

özel gün için de beklemedeyim, onun depresifliği de var. dün olmalıydı. tartıda her gün 250 gr 250 gr artmaktayım. bu gidişle cumaya ödemli olurum. olsun, doğal sebeplerle moral bozmak yok

onun yerine iş yerindeki gerginliklere moral bozayım

@demirleke çok güzel görünüyorsun
canım benim . senin güzelliğin o. sağ ol

sabah kahvaltım.
2 yemek kaşığı lor ile 2 yumurta

öğlen için 3 yk. lor
1 haşlanmış yumurta
koca bi kavanoz salata. (marul , hıyar, domates ,mısır , az zeytin yağı)

hurma almayı unuttum . 1 paket etiformm yerim .

akşam eve gidince 3 kaşık yoğurt . 1 koca kase salata yedim .

biraz plates . spuat yaptım. ama bakıyorum artık hareketler hiç zorlamıyor yormuyor. ağrım olmuyor ertesi güne. kuş gibi yapıyorum .

sabah , haftasonu aldığım 1 kiloyu verdiğimi gördüm .tartıda. 4 kez çıktım inanamadım çünkü. 55.3 olmuşum yine.

gündüz abartmadan ne yersen ye . ama akşama dikkat et . yapman gereken bu sanıyorum . yoksa 2 günde 1 kilo nasıl gider. umarım bundan sonra da yaparım bu dediklerimi. şöyle 2-3 kilo versem fena olmaz bu ara. çirkinleşir miyim onu bilmiyorum yalnız .
daha önceki deneyimlerimden 52 -53 kiloda yüz göçkün görünürken 48 kilo olduğumda (ramazan sonu )yüzümün göçkün görünmediğini farkettim. daha diriydi yüzüm. ve sıkı. bunun nedeni ne olabilir ? bilemedim

Sakiinnn.... bu durumlar zaman zaman hepimizde olan şeyler malum.. birkaç gün sık dişini canım.. Bol bol sıvı tüketmeye çalış..en basta da su..
Günaydın bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…