aaaaaa güzel olmadı diyorsun .çok hafif oldu canım ama bence beşamel sos karnıbaharda iyi deyil makarnaya daha çok yakışıyor pek beğenmedim emeğine deymiyor
geçmiş olsun canım topikçe dişçiye gidiyoruz ama seninki baya zormuş
kaplama yapılması iyi değilmiymiş dişmi çürüyormuş anlamadım banada kaplama yapılacakta kırıldı dolgu tutmuyormuş merak ettimde
bende tb ekmeğinden 2 dilimden yapıyorum her zaman değil tabi
geçmiş olsun sanada canım
bende çok severim mantarlı makarnayı afiyet olsun canım
geçmiş olsun tekrardan canım
aynen bende bi bulaştımmı gerisi geliyo en iyisi yememek
canım bi kahve de insanı tıkıyor . mumkünse 1 bardak kahve iç. yavaş yavaş iç canımgünaydın kızlar
bugün zor biter. çünkü moralim çok bozuk, kendimi çok depresif hissediyorum. işler üstüme üstüme birikiyor sanki.
özel gün için de beklemedeyim, onun depresifliği de var. dün olmalıydı. tartıda her gün 250 gr 250 gr artmaktayım. bu gidişle cumaya ödemli olurum. olsun, doğal sebeplerle moral bozmak yok
onun yerine iş yerindeki gerginliklere moral bozayım
canım zamanla cilt kendini toparlıyor. o yüzden 48'e gelene kadar toparlanmıştırcanım benim . senin güzelliğin o. sağ ol
sabah kahvaltım.
2 yemek kaşığı lor ile 2 yumurta
öğlen için 3 yk. lor
1 haşlanmış yumurta
koca bi kavanoz salata. (marul , hıyar, domates ,mısır , az zeytin yağı)
hurma almayı unuttum . 1 paket etiformm yerim .
akşam eve gidince 3 kaşık yoğurt . 1 koca kase salata yedim .
biraz plates . spuat yaptım. ama bakıyorum artık hareketler hiç zorlamıyor yormuyor. ağrım olmuyor ertesi güne. kuş gibi yapıyorum .
sabah , haftasonu aldığım 1 kiloyu verdiğimi gördüm .tartıda. 4 kez çıktım inanamadım çünkü. 55.3 olmuşum yine.
gündüz abartmadan ne yersen ye . ama akşama dikkat et . yapman gereken bu sanıyorum . yoksa 2 günde 1 kilo nasıl gider. umarım bundan sonra da yaparım bu dediklerimi. şöyle 2-3 kilo versem fena olmaz bu ara. çirkinleşir miyim onu bilmiyorum yalnız .
daha önceki deneyimlerimden 52 -53 kiloda yüz göçkün görünürken 48 kilo olduğumda (ramazan sonu )yüzümün göçkün görünmediğini farkettim. daha diriydi yüzüm. ve sıkı. bunun nedeni ne olabilir ? bilemedim
yaaaaaa ama bu yapılmaz ki şimdiaaaaaa güzel olmadı diyorsun .
ben de zaten o kuvvet yok . yapamazdım sanıyorum . emeklerine yazık olmasın canım benim .
ben makarnalı börek yapıyordum bi ara s ık . bu ara yapayım yine. aylar oldu yapmadım. 5-6 ay oldu galiba. çocuklar yiyordu.
ben artan makarnayı değerlendiririm . sosis . salam. s ucuk . bol kaşar ,yumurta. ile. tavada börek yaparım . denedin mi hiç
günaydın kızlar
bugün zor biter. çünkü moralim çok bozuk, kendimi çok depresif hissediyorum. işler üstüme üstüme birikiyor sanki.
özel gün için de beklemedeyim, onun depresifliği de var. dün olmalıydı. tartıda her gün 250 gr 250 gr artmaktayım. bu gidişle cumaya ödemli olurum. olsun, doğal sebeplerle moral bozmak yok
onun yerine iş yerindeki gerginliklere moral bozayım
ben de yaparım ama tadına bakarım 1 çatal. çocuklar ve eşim yer . makarna yemem yıllardır . ama geçtiğimiz hafta s onu 1 tabak yedim . yılların üstüne.yaaaaaa ama bu yapılmaz ki şimdiBende çok severim... yumurta peynir maydonozlu müthiş olur... bende yemedim uzun zamandır..
Valla bende dışardan spor yapabildiğim söylenemez telefondaki adım sayardan evde yapıyorum olduğum yerde koşuyorum.ne güzell yürüyosunuz koşuyosunuz spor yapıyorsunuzzzz ben yapamıyorum yaaaa
aslında peynirin çok çeşidini daha önceki diyetlerde yedim. karatay yaparken . özellikle yağlı peynir yeddim .ve kilo da verdim .önemli olan öğleni akşamı porsiyon olarak küçültmekkızlar bu topi peynirler diyete uygun mu sizce..? ben çok seviyorum ama kalorisini çok yüksek gösteriyor internette.. şaşırdım çünkü çok yağlı bi peynirmiş gibi gelmiyor bana
ben de zoraki başladım . ama zamanla keyflendim yaparken . ilk başlarda başlayana kadar zor gelir. ama b aşlamalısın.ne güzell yürüyosunuz koşuyosunuz spor yapıyorsunuzzzz ben yapamıyorum yaaaa
trabzon . anamın memleketi. of lu kendisiBugün Trabzon da yağmur yağıyor hava çok kapalı ancak evde vakit geçirilir.
maalesef makarnanın her halini seven biriyim.. ama 2 aydır doğru düzgün yemedim haliyle.. neyse onunda zamanı gelecek elbet..ben de yaparım ama tadına bakarım 1 çatal. çocuklar ve eşim yer . makarna yemem yıllardır . ama geçtiğimiz hafta s onu 1 tabak yedim . yılların üstüne.
ooooo komşum benim yaaa....Bugün Trabzon da yağmur yağıyor hava çok kapalı ancak evde vakit geçirilir.
canım haklısın. zamanı gelir . 10 günde bi az yenilir . tam tahıllı olandan da olur .maalesef makarnanın her halini seven biriyim.. ama 2 aydır doğru düzgün yemedim haliyle.. neyse onunda zamanı gelecek elbet..
maaşallah.. irade işte.. süpersin valla ne diyeyim..canım haklısın. zamanı gelir . 10 günde bi az yenilir . tam tahıllı olandan da olur .
ben de 15 yıldır sayılı yedim.
4-5 kez falan sanırım. belki 5-6 kez .
Canım aynen öyle yapmaya çalışıyorum.. akşam çorba+cacık veya sebze yemeği+salata veya yoğurt gibi öğünler hazırlıyorum.. 1-2 saat sonrada yeşil çay veya bitki çaylarımdan içiyorum. Günü kapatıyorum. Akşam olayında hiç sıkıntım yok çok şükür.. ama her sabah tartılma gibi bi huyum var.. birkaç gün önce 70,7 felan çıkıyordum en düşük.. bu sabah 70,2 çıktım.. dedimya gram gram gidiyor ama o bile mutlu etmeye yetiyor. Artık 60 ları görmek istiyorum. Ben hayatımda 70 üstüne çıkmamıştım.. ne olduysa son 3-4 ayda oldu.. :/aslında peynirin çok çeşidini daha önceki diyetlerde yedim. karatay yaparken . özellikle yağlı peynir yeddim .ve kilo da verdim .önemli olan öğleni akşamı porsiyon olarak küçültmek
öğlen orta porsiyon yiorsan. akşam küçük porsiyon yemeli. bebek porsiyon gibi.
cacık yap . bu akşam ben cacık yerim . semiz otu çıktı hani al öyle yap.
Sakiinnn.... bu durumlar zaman zaman hepimizde olan şeyler malum.. birkaç gün sık dişini canım..Bol bol sıvı tüketmeye çalış..en basta da su..
Günaydın bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?