Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aaaaaa güzel olmadı diyorsun .
ben de zaten o kuvvet yok . yapamazdım sanıyorum . emeklerine yazık olmasın canım benim .
ben makarnalı börek yapıyordum bi ara s ık . bu ara yapayım yine. aylar oldu yapmadım. 5-6 ay oldu galiba. çocuklar yiyordu.

ben artan makarnayı değerlendiririm . sosis . salam. s ucuk . bol kaşar ,yumurta. ile. tavada börek yaparım . denedin mi hiç

canım bi kahve de insanı tıkıyor . mumkünse 1 bardak kahve iç. yavaş yavaş iç canım

canım zamanla cilt kendini toparlıyor. o yüzden 48'e gelene kadar toparlanmıştır. mesele insanlar ilk kilo veerdiğinde de vücudu sarkık gibi gelir, sonra 6 aya, 1 yıla vücut derisi kendini toparlar, o sarkıklık geçer.

yaaaaaa ama bu yapılmaz ki şimdi Bende çok severim... yumurta peynir maydonozlu müthiş olur...bende yemedim uzun zamandır..

Günaydın kızlar :)
Dün 6 km yaptım bol yoğurt yedim ama akşama doğru migrenim tuttu ve saat 20.30 da yattım ve bu sabah 07. De kalktim. Kalktım kalkalı uğraşıyorum evi topluyorum nereye 1 km yaptım bile.
Kahvaltı 1 dilim tahıllı ekmek 3 yumurta haşlayın 2 sini yedim 3. Öğlede yiyemiyorum. Salatalık ve süzme peynir.

canısıı bozma moralini geçiyor bende geçen hafta öyleydimm şimdi iniyorum moralimde düzeliyor :)

işyerindeki sıkıntılarada daralıyorsan artık tatil vaktin gelmiş demektir :)

yaaaaaa ama bu yapılmaz ki şimdi Bende çok severim... yumurta peynir maydonozlu müthiş olur...bende yemedim uzun zamandır..
ben de yaparım ama tadına bakarım 1 çatal. çocuklar ve eşim yer . makarna yemem yıllardır . ama geçtiğimiz hafta s onu 1 tabak yedim . yılların üstüne.

kızlar bu topi peynirler diyete uygun mu sizce..? ben çok seviyorum ama kalorisini çok yüksek gösteriyor internette.. şaşırdım çünkü çok yağlı bi peynirmiş gibi gelmiyor bana
aslında peynirin çok çeşidini daha önceki diyetlerde yedim. karatay yaparken . özellikle yağlı peynir yeddim .ve kilo da verdim .önemli olan öğleni akşamı porsiyon olarak küçültmek
öğlen orta porsiyon yiorsan. akşam küçük porsiyon yemeli. bebek porsiyon gibi.
cacık yap . bu akşam ben cacık yerim . semiz otu çıktı hani al öyle yap.

ben de yaparım ama tadına bakarım 1 çatal. çocuklar ve eşim yer . makarna yemem yıllardır . ama geçtiğimiz hafta s onu 1 tabak yedim . yılların üstüne.
maalesef makarnanın her halini seven biriyim.. ama 2 aydır doğru düzgün yemedim haliyle.. neyse onunda zamanı gelecek elbet..

maalesef makarnanın her halini seven biriyim.. ama 2 aydır doğru düzgün yemedim haliyle.. neyse onunda zamanı gelecek elbet..
canım haklısın. zamanı gelir . 10 günde bi az yenilir . tam tahıllı olandan da olur .

ben de 15 yıldır sayılı yedim.
4-5 kez falan sanırım. belki 5-6 kez .

Canım aynen öyle yapmaya çalışıyorum.. akşam çorba+cacık veya sebze yemeği+salata veya yoğurt gibi öğünler hazırlıyorum.. 1-2 saat sonrada yeşil çay veya bitki çaylarımdan içiyorum. Günü kapatıyorum. Akşam olayında hiç sıkıntım yok çok şükür.. ama her sabah tartılma gibi bi huyum var.. birkaç gün önce 70,7 felan çıkıyordum en düşük.. bu sabah 70,2 çıktım.. dedimya gram gram gidiyor ama o bile mutlu etmeye yetiyor. Artık 60 ları görmek istiyorum. Ben hayatımda 70 üstüne çıkmamıştım.. ne olduysa son 3-4 ayda oldu.. :/

Sakiinnn.... bu durumlar zaman zaman hepimizde olan şeyler malum.. birkaç gün sık dişini canım.. Bol bol sıvı tüketmeye çalış..en basta da su..
Günaydın bu arada..
ah canım adet olayına takmıyorum ki. o daha gecikmiş bile sayılmaz. ama bana depresiflik yapıyor. bazılarına sinir yapar ya hani. bana halsizlik ve depresiflik yapıyor. oturup ağlayasım geliyor.

benim asıl canımı sıkan iş yerindeki terbiyesiz insanlarla birlikte çalışmak zorunda kalmak. iş yerindeki bu bitmeyen, sürekli artan yoğunluk. deli gibi çalışıp kimseye yaranamamak. aksine kötü bilinmek.

bak haftasonları sürekli burdayım. hafta içi gündüz açıp bakamıyorum bile. okuyayım moralim düzelsin diye topiği bir sayfada açıyorum, öylece kalıyor. iş yapmaktan okumaya fırsatım olmuyor.

ben böyle yoğun çalışıyorum ama kimseye de yaranamıyorum. şuan iş yerinin en kötüsü benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…