Adet öncesi bende çok gergin stresli olurum.. ota b.ka kavga çıkartırım.. ama birkaç gün sürer geçer..ah canım adet olayına takmıyorum ki. o daha gecikmiş bile sayılmaz. ama bana depresiflik yapıyor. bazılarına sinir yapar ya hani. bana halsizlik ve depresiflik yapıyor. oturup ağlayasım geliyor.
benim asıl canımı sıkan iş yerindeki terbiyesiz insanlarla birlikte çalışmak zorunda kalmak. iş yerindeki bu bitmeyen, sürekli artan yoğunluk. deli gibi çalışıp kimseye yaranamamak. aksine kötü bilinmek.
bak haftasonları sürekli burdayım. hafta içi gündüz açıp bakamıyorum bile. okuyayım moralim düzelsin diye topiği bir sayfada açıyorum, öylece kalıyor. iş yapmaktan okumaya fırsatım olmuyor.
ben böyle yoğun çalışıyorum ama kimseye de yaranamıyorum. şuan iş yerinin en kötüsü benim.
bana mı dedin hatlar mı karıştı bilmiyorum ama şuanda şekersiz türk kahvemi yudumluyorum canımcanım bi kahve de insanı tıkıyor . mumkünse 1 bardak kahve iç. yavaş yavaş iç canım
sağol diyetdaşımcanısıı bozma moralini geçiyor bende geçen hafta öyleydimm şimdi iniyorum moralimde düzeliyor :)
işyerindeki sıkıntılarada daralıyorsan artık tatil vaktin gelmiş demektir :)
biz de ayvalık a ve akçay a gideceğiz nasip olursasağol diyetdaşım
evet benim asıl taktığım ortamdaki gerginlikler. uzun tatilime daha çok var maalesef. en yakın tatil 1 mayıslı 3 günlük haftasonu
canım afiyet olsun . azıcık almışsın kaloriniHerkese günaydın
Kahvaltım maydanozlu yumurta salatası 150 kalori
3 kaşık lor 21 kalori
4 kiraz çeri 16 kalori
Toplamda 187 kalori
Ekmek hiç yemek istemedim bugün de böyle olsun :)
sana yazmıştım canım .her gün tartıda 200-250 gr artmaktayım yazmıştın o nedenle dedim .öğün aralarında acıkmamak için kahve iç diye . ama vermişsin de kilo . neden öyle yazmıştın ki.bana mı dedin hatlar mı karıştı bilmiyorum ama şuanda şekersiz türk kahvemi yudumluyorum canım
sabah kahvaltı yapmıyorum ben. böyle daha iyi oluyorum. kahvaltı yaparsam yarım saat sonra açlıktan elim ayağım titriyor. (düşük şeker problemi).
alıntı yaptım mesajınıdagünaydın kızlar
bugün zor biter. çünkü moralim çok bozuk, kendimi çok depresif hissediyorum. işler üstüme üstüme birikiyor sanki.
özel gün için de beklemedeyim, onun depresifliği de var. dün olmalıydı. tartıda her gün 250 gr 250 gr artmaktayım. bu gidişle cumaya ödemli olurum. olsun, doğal sebeplerle moral bozmak yok
onun yerine iş yerindeki gerginliklere moral bozayım
sen ne yedin şeker .günlük 7 km çok iyi canım maşallah sana
Yemiş yemiş afiyet olsuncanım afiyet olsun . azıcık almışsın kalorini
yumurta yememişsin .
evet canım . yeme sen de5 günlük sıkı diyet yapacagım. Size normal gelebilir .ben abur cubur yemekten skıldım siz yemiyorsunuz veriyorsunuz kg dimi kızlar
ben dank etmedikçe yemiyorum.. sadece ara öğünlerde kuru meyve leblebi tarzı şeyler yiyorum.. ama yemesem de çok kolay veremiyorum.. yersem daha fena tabi..ilginç bi durum işte..5 günlük sıkı diyet yapacagım. Size normal gelebilir .ben abur cubur yemekten skıldım siz yemiyorsunuz veriyorsunuz kg dimi kızlar
ben dank etmedikçe yemiyorum.. sadece ara öğünlerde kuru meyve leblebi tarzı şeyler yiyorum.. ama yemesem de çok kolay veremiyorum.. yersem daha fena tabi..ilginç bi durum işte..Ama yeme tabiki de...
evet canım . yeme sen de
Günaydın hepinize:)
Bu saate kadar 5 bardak yani 1 litre su içtim hep unutuyorum bugün azim ettim :) biraz fazla oldu ama sanki:)
evet canım . yeme sen de
Herkese günaydın
Kahvaltım maydanozlu yumurta salatası 150 kalori
3 kaşık lor 21 kalori
4 kiraz çeri 16 kalori
Toplamda 187 kalori
Ekmek hiç yemek istemedim bugün de böyle olsun :)
Ekmek bal tereyağ yemeyince böyle oldu :) yumurta yedim canım iki tane maydanoz doğrayıp salata gibi yaptımcanım afiyet olsun . azıcık almışsın kalorini
yumurta yememişsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?