Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Adet öncesi bende çok gergin stresli olurum.. ota b.ka kavga çıkartırım.. ama birkaç gün sürer geçer..
İş yerlerinde de genelde olan şeyler bunlar.. dayanırsın sabredersin ama bi yerde patlarsın.. ben öyle yapmıştım en son.. Sen işini yap git.. boşver nasıl bilirlerse bilsinler seni.. sen kendini bildikten sonra gerisi hikaye..

canım bi kahve de insanı tıkıyor . mumkünse 1 bardak kahve iç. yavaş yavaş iç canım
bana mı dedin hatlar mı karıştı bilmiyorum ama şuanda şekersiz türk kahvemi yudumluyorum canım

sabah kahvaltı yapmıyorum ben. böyle daha iyi oluyorum. kahvaltı yaparsam yarım saat sonra açlıktan elim ayağım titriyor. (düşük şeker problemi).

canısıı bozma moralini geçiyor bende geçen hafta öyleydimm şimdi iniyorum moralimde düzeliyor :)

işyerindeki sıkıntılarada daralıyorsan artık tatil vaktin gelmiş demektir :)
sağol diyetdaşım

evet benim asıl taktığım ortamdaki gerginlikler. uzun tatilime daha çok var maalesef. en yakın tatil 1 mayıslı 3 günlük haftasonu

Herkese günaydın
Kahvaltım maydanozlu yumurta salatası 150 kalori
3 kaşık lor 21 kalori
4 kiraz çeri 16 kalori
Toplamda 187 kalori
Ekmek hiç yemek istemedim bugün de böyle olsun :)
canım afiyet olsun . azıcık almışsın kalorini

yumurta yememişsin .

sana yazmıştım canım .her gün tartıda 200-250 gr artmaktayım yazmıştın o nedenle dedim .öğün aralarında acıkmamak için kahve iç diye . ama vermişsin de kilo . neden öyle yazmıştın ki.
alıntı yaptım mesajınıda

5 günlük sıkı diyet yapacagım. Size normal gelebilir .ben abur cubur yemekten skıldım siz yemiyorsunuz veriyorsunuz kg dimi kızlar

5 günlük sıkı diyet yapacagım. Size normal gelebilir .ben abur cubur yemekten skıldım siz yemiyorsunuz veriyorsunuz kg dimi kızlar
ben dank etmedikçe yemiyorum.. sadece ara öğünlerde kuru meyve leblebi tarzı şeyler yiyorum.. ama yemesem de çok kolay veremiyorum.. yersem daha fena tabi..ilginç bi durum işte.. Ama yeme tabiki de...

ben dank etmedikçe yemiyorum.. sadece ara öğünlerde kuru meyve leblebi tarzı şeyler yiyorum.. ama yemesem de çok kolay veremiyorum.. yersem daha fena tabi..ilginç bi durum işte.. Ama yeme tabiki de...

Yemeyınce veremiyor musun canm bı rahatszlıgın falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…