Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yediklerine dkkat et canm proteın agırlklı besken verırsın inşallah.belki duraksama dönemindesindir

sen ne yedin şeker .
nasıl gidiyor senin . göremiyorum sanki seni . karşılaşmıyor muyuz ki.
bu aralar evde biraz yogunum canım sürekli gelemiyorum. bu aralar konsantrem tam değil sanki ya tartida eksideyim ama ne bileyim için rahat değil. bu akşamki yemek planın tam diyetlik bir ara bi ortam bahsetmistim yabani sogan diye ondan getirdi eşim biraz onu aksama hafif kavurip yogurtlu yiyecem insallah yada sadece bir kase çorba ve salata

Ahh iş yeri sorunları takma diycem olmuyor..takmıyormuş gibi yap zor işin..imkanın varsa departman değiştir tebdili mekanda ferahlık vardır derler...
ben de aynıyım regl öncesi tamamen katılıyorum

Son düzenleme:
selam kızlar...uyudum uyandım geldim...
sabah iş arkadaşım dereotlu poğaça yapmış getirmiş
1 küçük ondan yedim...
öğlen daha yemedim yeni uyandım zaten..
canım istemiyor daha ..yarın gene nöbetçiyim..bu sıra böyle oldu cuma annemle babamı evlerine götüreceğiz inşallah.onun için nöbetleri sıkıştırdım...hayırlısı hepimiz için..onlara da bize de iyi gelecek..bir düzene girerim artık..
yoksa benim tatile kadar durumlar tırt...
1.5 gibi çıkıp babamın dr unu görücem son kez..Akciğer filmi çekmiştim babama eşimde kan tahlillerini yaptı (bizde böyle kendin pişir kendin ye) onları göstericem..inşallah soru yok der ve gideriz...

geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
Teşekkür ederim tatlım. Yüzüm bugün daha da şiş doktoru aradım normal dedi antibiyotik kullanıyorum 2 güne etkisini gösterirmis.

Teşekkür ederim canım evet sen de gidiyorsun sana da çok geçmiş olsun inşallah hallolurda rahatlariz.
Kaplama kötü bişey değil canım ana dişini koruma gibi kalkan görevi gibi düşün.
Benim şansıma kötü oldu diyelim zamaninda seçtiğim yanlış doktor tercihi.
Diş kökleri kalmış onların üstüne kaplama yapmış kökü temizlemeden o da yandaki dişleri çürütmüş 7 sene önce yaptırmıştım ben. 2 gün önce doktor bakınca şaşırdı kökleri görünce hemen çekti temizledi.

geçmiş olsun ..oyy çok fena olmuş şansına..inşallah bundan sonrası iyi olur canım...

geçmiş olsun ..oyy çok fena olmuş şansına..inşallah bundan sonrası iyi olur canım...
Teşekkür ederim canım evet baya kötü malesef
Inşallah biter de kurtulurum çok sağol sersumum.
Sana da yazamadim bir türlü gelişmelere çok sevindim babanin iyi olmasına.
Allah o günleri bir daha göstermesin allah sağlık sıhhat versin hepimize

Canm bnde bozdum ama bgun toparlandm . sende toparlan. 2 gündür neden yazmadıgın belli oldu

ders çalışıyorm canım kitap okuyorum. bir romana başladım bayağı akıcı ve zaten hafta sonu izmir kitap fuarı var bir sürü kitap alınca onlardan başka bir şey görmez gözüm :) toparlayacağım canım inşallah

Şimdi toparla canm kendni bırakma senn kolondayken ben 1 ay boyunca istedgmi yedm üstüne kg aldım. Yemeseydm suan hedefımdeydım. Kitap okuman çok güzel. Yanına sade kahveni al 2 kayısı ye . baska brsey yeme. Aksamda hafıf tüket. Sabaha eksilerle uyannca motive olursun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…