Valla bildiğim kadarıyla bi hastalığım yok..tiroid nodülü dışında..onun dışında yemeye içmeye dikkat ediyorum..mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum ama yok yanii..anlamıyorum neden..Yemeyınce veremiyor musun canm bı rahatszlıgın falan var mı
sağ ol canımBu arada yazmadm sanırım.. Fotografını gördüm
Çok iyi görünüyorsun.
oo tamam . salata yapmıştın onlardan.Ekmek bal tereyağ yemeyince böyle oldu :) yumurta yedim canım iki tane maydanoz doğrayıp salata gibi yaptım
170 cm canım . ne uzun ne kısa.Boyun uzun sanırım canm
Sağol canımAfiyet olsun canm
Valla bildiğim kadarıyla bi hastalığım yok..tiroid nodülü dışında..onun dışında yemeye içmeye dikkat ediyorum..mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum ama yok yanii..anlamıyorum neden..
Kesinlikle :)Su iyidir
bu aralar evde biraz yogunum canım sürekli gelemiyorum. bu aralar konsantrem tam değil sanki ya tartida eksideyim ama ne bileyim için rahat değil. bu akşamki yemek planın tam diyetlik bir ara bi ortam bahsetmistim yabani sogan diye ondan getirdi eşim biraz onu aksama hafif kavurip yogurtlu yiyecem insallah yada sadece bir kase çorba ve salatasen ne yedin şeker .
nasıl gidiyor senin . göremiyorum sanki seni . karşılaşmıyor muyuz ki.
Ahh iş yeri sorunları takma diycem olmuyor..takmıyormuş gibi yapah canım adet olayına takmıyorum ki. o daha gecikmiş bile sayılmaz. ama bana depresiflik yapıyor. bazılarına sinir yapar ya hani. bana halsizlik ve depresiflik yapıyor. oturup ağlayasım geliyor.
benim asıl canımı sıkan iş yerindeki terbiyesiz insanlarla birlikte çalışmak zorunda kalmak. iş yerindeki bu bitmeyen, sürekli artan yoğunluk. deli gibi çalışıp kimseye yaranamamak. aksine kötü bilinmek.
bak haftasonları sürekli burdayım. hafta içi gündüz açıp bakamıyorum bile. okuyayım moralim düzelsin diye topiği bir sayfada açıyorum, öylece kalıyor. iş yapmaktan okumaya fırsatım olmuyor.
ben böyle yoğun çalışıyorum ama kimseye de yaranamıyorum. şuan iş yerinin en kötüsü benim.
ben de aynıyım regl öncesiAdet öncesi bende çok gergin stresli olurum.. ota b.ka kavga çıkartırım.. ama birkaç gün sürer geçer..
İş yerlerinde de genelde olan şeyler bunlar.. dayanırsın sabredersin ama bi yerde patlarsın.. ben öyle yapmıştım en son..Sen işini yap git.. boşver nasıl bilirlerse bilsinler seni.. sen kendini bildikten sonra gerisi hikaye..
Teşekkür ederim tatlım. Yüzüm bugün daha da şiş doktoru aradım normal dedi antibiyotik kullanıyorum 2 güne etkisini gösterirmis.geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
Teşekkür ederim canım evet sen de gidiyorsun sana da çok geçmiş olsun inşallah hallolurda rahatlariz.çok hafif oldu canım ama bence beşamel sos karnıbaharda iyi deyil makarnaya daha çok yakışıyor pek beğenmedim emeğine deymiyor
geçmiş olsun canım topikçe dişçiye gidiyoruz ama seninki baya zormuş
kaplama yapılması iyi değilmiymiş dişmi çürüyormuş anlamadım banada kaplama yapılacakta kırıldı dolgu tutmuyormuş merak ettimde
bende tb ekmeğinden 2 dilimden yapıyorum her zaman değil tabi
geçmiş olsun sanada canım
bende çok severim mantarlı makarnayı afiyet olsun canım
geçmiş olsun tekrardan canım
aynen bende bi bulaştımmı gerisi geliyo en iyisi yememek
geçmiş olsun ..oyy çok fena olmuş şansına..inşallah bundan sonrası iyi olur canım...Teşekkür ederim tatlım. Yüzüm bugün daha da şiş doktoru aradım normal dedi antibiyotik kullanıyorum 2 güne etkisini gösterirmis.
Teşekkür ederim canım evet sen de gidiyorsun sana da çok geçmiş olsun inşallah hallolurda rahatlariz.
Kaplama kötü bişey değil canım ana dişini koruma gibi kalkan görevi gibi düşün.
Benim şansıma kötü oldu diyelim zamaninda seçtiğim yanlış doktor tercihi.
Diş kökleri kalmış onların üstüne kaplama yapmış kökü temizlemeden o da yandaki dişleri çürütmüş7 sene önce yaptırmıştım ben. 2 gün önce doktor bakınca şaşırdı kökleri görünce hemen çekti temizledi.
Teşekkür ederim canım evet baya kötü malesefgeçmiş olsun ..oyy çok fena olmuş şansına..inşallah bundan sonrası iyi olur canım...
Valla bende dışardan spor yapabildiğim söylenemez telefondaki adım sayardan evde yapıyorum olduğum yerde koşuyorum.
ben de zoraki başladım . ama zamanla keyflendim yaparken . ilk başlarda başlayana kadar zor gelir. ama b aşlamalısın.
2 gündr akşamları bozuyorum diyetimibunu rutin haline getirmemem gerek. eski iradem ve azmim kalmadı nedense. oysa daha vermem gereken bir 6-7 kg var. kendimi toparlayıp yeniden dönmem gerek.
Canm bnde bozdum ama bgun toparlandm . sende toparlan. 2 gündür neden yazmadıgın belli oldu
ders çalışıyorm canım kitap okuyorum. bir romana başladım bayağı akıcı ve zaten hafta sonu izmir kitap fuarı var bir sürü kitap alınca onlardan başka bir şey görmez gözüm :) toparlayacağım canım inşallah
2 gündr akşamları bozuyorum diyetimibunu rutin haline getirmemem gerek. eski iradem ve azmim kalmadı nedense. oysa daha vermem gereken bir 6-7 kg var. kendimi toparlayıp yeniden dönmem gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?