- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
Şimdi toparla canm kendni bırakma senn kolondayken ben 1 ay boyunca istedgmi yedm üstüne kg aldım. Yemeseydm suan hedefımdeydım. Kitap okuman çok güzel. Yanına sade kahveni al 2 kayısı ye . baska brsey yeme. Aksamda hafıf tüket. Sabaha eksilerle uyannca motive olursun zaten
Kendine 5 gün ayır o günlerde kurala uy. Basarırsın sen
canım bende yapıyordum onu bir ara..ama sonra unuttum kaldı.. Her gece yatarken mi yiyorsun? çok su içme ihtiyacı doğuruyor ama dimi?Kızlar ben yoğurt pulbiber kürüyle göbeğimi yok ettm. Gercekten işe yarıyo . ilk 2 haftada göbegm kalmadı denemek isteyen mide sorunu olmayan denesin mutlaka. Gece yatmadan yendıgı için sabaha kadar metobalızma calısıyor yağ yakımını kolaylastırıyor. Ben bıraktm artk cnku gobek falan kalmadı. Benm tek istedıgım tartıda 49 görmek.
Canım baya katı davrandin bünyene midene en azindan sabahlari odullendir kendini her gün olmasada 2 günde bir olabilir.2 gündr akşamları bozuyorum diyetimibunu rutin haline getirmemem gerek. eski iradem ve azmim kalmadı nedense. oysa daha vermem gereken bir 6-7 kg var. kendimi toparlayıp yeniden dönmem gerek.
canım bende yapıyordum onu bir ara..ama sonra unuttum kaldı.. Her gece yatarken mi yiyorsun? çok su içme ihtiyacı doğuruyor ama dimi?
şuan zaten 2 gün sıvı detoksu yapacağım en azından ödem atarım acıktıkça sade nescafe türk kahvesi bitki çayı vs içerim bakalm cuma günü kaç çıkacağım tartıda. pazar zaten fuarda olacağım serbest gün yaparım. cumartesi de duruma göre hafif takılırım ondan sonra 10 gün falan hiç bozmadan devam ederim. en azından 58'i görürüm
bende bu kız nerelerde diyordum malum nöbetmişselam kızlar...uyudum uyandım geldim...
sabah iş arkadaşım dereotlu poğaça yapmış getirmiş
1 küçük ondan yedim...
öğlen daha yemedim yeni uyandım zaten..
canım istemiyor daha ..yarın gene nöbetçiyim..bu sıra böyle oldu cuma annemle babamı evlerine götüreceğiz inşallah.onun için nöbetleri sıkıştırdım...hayırlısı hepimiz için..onlara da bize de iyi gelecek..bir düzene girerim artık..
yoksa benim tatile kadar durumlar tırt...
1.5 gibi çıkıp babamın dr unu görücem son kez..Akciğer filmi çekmiştim babama eşimde kan tahlillerini yaptı (bizde böyle kendin pişir kendin ye) onları göstericem..inşallah soru yok der ve gideriz...
ahhh canım kıyamam ne zoryaa geldimi üstüste gelir zatenSelam kızlar
1 bardak ılık çay
3 lokma tereyağlı ekmek tb ekmeği
2 lokma yumurta
Yüzüm daha da şiş agrimda var o yüzden pek bişey yiyemiyorum. Sabah regl de oldum üstüne bel ve karın ağrısı çekiyorum.
bende yedim ama erimedi pek inanmadım ne kadar yemek lazım nasıl biraz açıklarmısın yapmış biri olarakKızlar ben yoğurt pulbiber kürüyle göbeğimi yok ettm. Gercekten işe yarıyo . ilk 2 haftada göbegm kalmadı denemek isteyen mide sorunu olmayan denesin mutlaka. Gece yatmadan yendıgı için sabaha kadar metobalızma calısıyor yağ yakımını kolaylastırıyor. Ben bıraktm artk cnku gobek falan kalmadı. Benm tek istedıgım tartıda 49 görmek.
günlük 7 km çok iyi canım maşallah sana
canım bende öyle düşünüyorum ama nette 1 tanesi 25 kalori yazıyor.. nasıl yanii oldum.. hep yağ olsa yine 0 kadar olmaz yani..
Çok ağır dıyetler yapmasan canm ? Doyurucu ama kalorisi dusuk yesen
cidden havalardan sanırım canım psikolojikmen de pek iyi değilimCanım baya katı davrandin bünyene midene en azindan sabahlari odullendir kendini her gün olmasada 2 günde bir olabilir.
Bu aralar motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz havalardan sanırım.
Hadi bakalım hemen toparlaniyoruz
Gayet iyi gidiyorsun canımCumaya kesin vermiş olursunselamlar
bugün çarşıya gittim saç boyası aldım biraz kıyafet aldım ufak tefek şeyler yürüyüşte yapmış oldum mesafeleri uzattım
12 de eve geldim yediklerim
sabah=nesfit sütlü
öğlen=100g tavuk göğsü+salata+ayran
akşam=meyveli nesfiit
arada=türk kahvesi
1 avuç lelebi
akşam çağla
limonlu su
toplamda=698 lalori
canım inşallah . hadi bakalım.Kızlar ben yoğurt pulbiber kürüyle göbeğimi yok ettm. Gercekten işe yarıyo . ilk 2 haftada göbegm kalmadı denemek isteyen mide sorunu olmayan denesin mutlaka. Gece yatmadan yendıgı için sabaha kadar metobalızma calısıyor yağ yakımını kolaylastırıyor. Ben bıraktm artk cnku gobek falan kalmadı. Benm tek istedıgım tartıda 49 görmek.
canım benim . yaparsın sen. kendine zaman tanı. bu arada kilo almamaya bak. ama olacak bunlar . kilo almadan atlat inşallahşuan zaten 2 gün sıvı detoksu yapacağım en azından ödem atarım acıktıkça sade nescafe türk kahvesi bitki çayı vs içerim bakalm cuma günü kaç çıkacağım tartıda. pazar zaten fuarda olacağım serbest gün yaparım. cumartesi de duruma göre hafif takılırım ondan sonra 10 gün falan hiç bozmadan devam ederim. en azından 58'i görürüm
en fazla 1 kg ödem oynuyor cnm onun dşnda almadım ama işte irademe sahip olamıyorumcanım inşallah . hadi bakalım.
papalar çok güzelmiş. yazlık tam.
canım benim . yaparsın sen. kendine zaman tanı. bu arada kilo almamaya bak. ama olacak bunlar . kilo almadan atlat inşallah
çok iyi canım . harikasınselamlar
bugün çarşıya gittim saç boyası aldım biraz kıyafet aldım ufak tefek şeyler yürüyüşte yapmış oldum mesafeleri uzattım
12 de eve geldim yediklerim
sabah=nesfit sütlü
öğlen=100g tavuk göğsü+salata+ayran
akşam=meyveli nesfiit
arada=türk kahvesi
1 avuç lelebi
akşam çağla
limonlu su
toplamda=698 lalori
2 kaşık yoğur yarım kaşık pulbiber yarım limon suyu karıstr ye canm. Ben acıyı evdgm için pulbiber bi kasık koyuyordumbende bu kız nerelerde diyordum malum nöbetmişinşallah herşey yolunda gider
ahhh canım kıyamam ne zoryaa geldimi üstüste gelir zatenbende dün gitmiştim ağrım vardı baskı yapma dedi henüz tedavi aşamasında şikayetlerin normal dedi bansuman yaptı cumaya tekrar gidicem hiç kaplama yaptırmadım o yüzden bilgim yok 3. gidişim hala yapmadı uzun sürüyo heralde belki cumaya yapacaktır iyileşince alt dişimde 2 eksik var orayada köprü yapılacak bakalım doktordan memnun kalırsam yaptırırım
canım sıvı yumuşak yiyecekler tüket acımasın çok üzüldüm haline diş ağrısı sancısı başka bişeye benzemiyo mecburen yemek yenilecek inşallah bir an evvel kurtulursun canım
bende yedim ama erimedi pek inanmadım ne kadar yemek lazım nasıl biraz açıklarmısın yapmış biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?