Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben yoğurt pulbiber kürüyle göbeğimi yok ettm. Gercekten işe yarıyo . ilk 2 haftada göbegm kalmadı denemek isteyen mide sorunu olmayan denesin mutlaka. Gece yatmadan yendıgı için sabaha kadar metobalızma calısıyor yağ yakımını kolaylastırıyor. Ben bıraktm artk cnku gobek falan kalmadı. Benm tek istedıgım tartıda 49 görmek.

Şu ana kadar 1 kase çorba 1 yumurta 1bardak süt içtim yumurta kızımdan kaldı atmaya kıyamadım köy yumurtası:) toplam 300 kalori aldım sabahkiyle toplam 480 :) akşam taze fasülye var

Kendine 5 gün ayır o günlerde kurala uy. Basarırsın sen

şuan zaten 2 gün sıvı detoksu yapacağım en azından ödem atarım acıktıkça sade nescafe türk kahvesi bitki çayı vs içerim bakalm cuma günü kaç çıkacağım tartıda. pazar zaten fuarda olacağım serbest gün yaparım. cumartesi de duruma göre hafif takılırım ondan sonra 10 gün falan hiç bozmadan devam ederim. en azından 58'i görürüm

canım bende yapıyordum onu bir ara..ama sonra unuttum kaldı.. Her gece yatarken mi yiyorsun? çok su içme ihtiyacı doğuruyor ama dimi?

2 gündr akşamları bozuyorum diyetimi bunu rutin haline getirmemem gerek. eski iradem ve azmim kalmadı nedense. oysa daha vermem gereken bir 6-7 kg var. kendimi toparlayıp yeniden dönmem gerek.
Canım baya katı davrandin bünyene midene en azindan sabahlari odullendir kendini her gün olmasada 2 günde bir olabilir.
Bu aralar motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz havalardan sanırım.
Hadi bakalım hemen toparlaniyoruz

Çok ağır dıyetler yapmasan canm ? Doyurucu ama kalorisi dusuk yesen

bende bu kız nerelerde diyordum malum nöbetmiş inşallah herşey yolunda gider

ahhh canım kıyamam ne zoryaa geldimi üstüste gelir zaten bende dün gitmiştim ağrım vardı baskı yapma dedi henüz tedavi aşamasında şikayetlerin normal dedi bansuman yaptı cumaya tekrar gidicem hiç kaplama yaptırmadım o yüzden bilgim yok 3. gidişim hala yapmadı uzun sürüyo heralde belki cumaya yapacaktır iyileşince alt dişimde 2 eksik var orayada köprü yapılacak bakalım doktordan memnun kalırsam yaptırırım
canım sıvı yumuşak yiyecekler tüket acımasın çok üzüldüm haline diş ağrısı sancısı başka bişeye benzemiyo mecburen yemek yenilecek inşallah bir an evvel kurtulursun canım

bende yedim ama erimedi pek inanmadım ne kadar yemek lazım nasıl biraz açıklarmısın yapmış biri olarak

selamlar
bugün çarşıya gittim saç boyası aldım biraz kıyafet aldım ufak tefek şeyler yürüyüşte yapmış oldum mesafeleri uzattım
12 de eve geldim yediklerim
sabah=nesfit sütlü
öğlen=100g tavuk göğsü+salata+ayran
akşam=meyveli nesfiit
arada=türk kahvesi
1 avuç lelebi
akşam çağla
limonlu su
toplamda=698 lalori

cidden havalardan sanırım canım psikolojikmen de pek iyi değilim

Gayet iyi gidiyorsun canımCumaya kesin vermiş olursun

canım inşallah . hadi bakalım.
papalar çok güzelmiş. yazlık tam.
canım benim . yaparsın sen. kendine zaman tanı. bu arada kilo almamaya bak. ama olacak bunlar . kilo almadan atlat inşallah

canım inşallah . hadi bakalım.
papalar çok güzelmiş. yazlık tam.

canım benim . yaparsın sen. kendine zaman tanı. bu arada kilo almamaya bak. ama olacak bunlar . kilo almadan atlat inşallah
en fazla 1 kg ödem oynuyor cnm onun dşnda almadım ama işte irademe sahip olamıyorum

çok iyi canım . harikasın

2 kaşık yoğur yarım kaşık pulbiber yarım limon suyu karıstr ye canm. Ben acıyı evdgm için pulbiber bi kasık koyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…