- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
A aaadddaaa ah evet beni nasıl da anlıyorsun. kapıdan çıktığım anda burada olanları unutup pırıl pırıl güne devam edicem söz.izole canm isyerini takma dicem ama insan ister istemez takio ben evdeki bir sorunu ise yansitmiorum ama isteki sorunumu mutlaka eve yansitiorum cnku hergun gordgun insanlar ama gecicek ins
Ahh iş yeri sorunları takma diycem olmuyor..takmıyormuş gibi yapzor işin..imkanın varsa departman değiştir tebdili mekanda ferahlık vardır derler...
ben de aynıyım regl öncesitamamen katılıyorum
@demirleke canım yaaasana yazmıştım canım .her gün tartıda 200-250 gr artmaktayım yazmıştın o nedenle dedim .öğün aralarında acıkmamak için kahve iç diye . ama vermişsin de kilo . neden öyle yazmıştın ki.
alıntı yaptım mesajınıda
kesinlikle değer. ben de mutlaka değişik bişeyler yapıcam. 3 gün ayarlayamasam da bir gün çıkıp piknik yapmak bile olsa kafamın dağılması lazım.biz de ayvalık a ve akçay a gideceğiz nasip olursa
3 gün için
7 saat yol ama değer
haklısın canım. moral verdin resmen. ben işimi hakkıyla yaparım. e de canımı sıkmamaya çalışırım.Adet öncesi bende çok gergin stresli olurum.. ota b.ka kavga çıkartırım.. ama birkaç gün sürer geçer..
İş yerlerinde de genelde olan şeyler bunlar.. dayanırsın sabredersin ama bi yerde patlarsın.. ben öyle yapmıştım en son..Sen işini yap git.. boşver nasıl bilirlerse bilsinler seni.. sen kendini bildikten sonra gerisi hikaye..
Türkiyenin yemekleri çok yağlı bol kalorili
Sabah
2 tavada yumurta
1 çay kaşığı lor peyniri
2 şekersiz çay
Ara
Sade Türk kahvesi
2.1 arada neskafe
Yeşilçay
Akşam
1 kase maydonozlu yoğurt
1 porsiyon salata
1 kase bulgur pilavı
Toplam 600 kalori
Seylanin Gunlugu evet canim.ne guzel anlatmissin ulkemizin insanlarini diorum ya ben burda yasadgim halde tatili dort gozle bekliorum gercekten bizde hep disarda yeriz tatil moduna ins bugun yeniden girdim zayiflayalim da orda rahat rahat yeriz:)
buranin yemekleri cok daha yagli ve kalorili. genelde zeytinyagi kulturu yok. sebze yagi diye cok sagliksiz igrenc bir yag kullaniyorlar. ustelik kizartma agirlikli bir kulturleri var ama ben sevmedigim ve yemedigim icin sorun yok cok sukur. evde hafif yemekler yapiyorum ailecek cok zayifiz o yuzden. disarda nadiren mecbur kalinca yiyoruz.
Turkiyede tam tersi genellikle disarda yiyoruz hem ozledigimiz icin hemde genelde gezdigimiz evde durmadigimiz icin. dolaysiyla pide, kebap, lahmacun, kofte ve kokorec yiyoruz hergun.
Gerci esim pazara gidip sebze meyve almaya bayilir. kendisi yabanci diye pazarcilar cok ilgi gosteriyorlar eniste diye cagiriyorlar, sariliyolar beraber resim cekiyolar, ikramlar izzetler oda zaten oyle ilgiye alakaya bayiliyor. malum burda oyle samimi ilgi alaka yok. evime geldim kocaman bir ailem var diyor cok mutlu oluyor saatlerce pazardan eve getiremiyorum.
Temmuz gelsin kendimizi vatanimiza atalimda kilo almak umrumuzda bile degil. veririz sonra.
super menu afiyet olsun.
ben oglen icin bisey getirmedim evden Whole Food a gidip corba alirim sanirim.
Aynen insallah Ramazan geliyor diye seviniyorum. bu vesileyle hem gorevimizi yapariz hemde biraz daha zayiflariz sonrada ver elini tatil. Istanbul, Denizli, Marmaris, Efes, Antalya bekleyin biziiii
akşam yemeğim
salatanın yarım kaselik kadarını yemedim çok geldi
Ben 51.3 kiloyum boy 1.68 esimde cok zayif. cok spor yapar. cocuklarimda zayiflar. tombik bi cocugum hic olmadi zaten.Zayısınız öyle mi kaç kiloydun canm unuttum
Enişte bey kendini ünlü sanıyordur Türkiye de
İnsanımız çok komik zaten yabancı görünce bi merak salıyor
Sebzenin yağı mı varmış
Ne kadat bilgisizim
Antalya ya bekleriz canım
Insallah en favori destinasyonlarimizdan biri zaten mutlaka gidiyoruz. selalenin ordaki degirmende kahvalti yapmak en sevdigimiz seylerden biri.Antalya ya bekleriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?