- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Seylanin Gunlugu sana da şimdiden afiyet olsun canım
o kızartma dondurma türkiyede de meşhur olmaya başladı dışını yok kahvaltılık mısır gevrekleri ile yok kadayıf ile vs kaplamalar kızartmalar. yemedim hiç
Nerlerdesin canm afıyet olsun bnde 700 le kapattmAkşam yemeği 1 porsiyon taze fasulye
2 kepçe cacık salata
200 kalori toplam 700 kalori ile günü kapattık
Azıcık almıssınöğlen
1.5 bardak ayran:85,5
akşam
melemen :177 kalori
salata:90 kalori
derken toplam : 352,5 kalori almışım
esim cok zayif seviyor bende zayif halimi daha cok begeniyorum.Kılonı korumak içinmi diyet yapıyorsun kız zaten zayıfsın
Canım sözde çocukları uyuttum ama oğlan iki saat içinde 4 5 kez kalktı geri uyuttum bugünü zaiyatsı kapatmışsın tebrikler:)Nerlerdesin canm afıyet olsun bnde 700 le kapattm
evet öyle oldu :)Azıcık almıssın
esim cok zayif seviyor bende zayif halimi daha cok begeniyorum.
birde Turkiyede cok yiyorum ve kilo aliyorum. gitmeden verirsem dondugumde cok kotu olmam diye dusunuyorum. 48-49 kiloyla gitsem 6 haftada 4 kilo alsam en fazla 52-53 kilo olurum onuda cabucak veririm. gecen yaz tedbirimi almadim 60.5 kiloyla dondum Turkiyeden
Canım sözde çocukları uyuttum ama oğlan iki saat içinde 4 5 kez kalktı geri uyuttum bugünü zaiyatsı kapatmışsın tebrikler:)
ara
3 çilek
1 fincan sade türk kahvesi
sonra
1 kupa limonlu naneli yeşilçay
Olur öyle arada önemli olan toparlamanBnde yeni uyuttum canm. Evet bugun çok iyiydim bidaha yemicem dğn bütün morel yerlerdeydi
ara
3 çilek
1 fincan sade türk kahvesi
sonra
1 kupa limonlu naneli yeşilçay
Ay ne güzel derdin varmış. Dikkatli ye diyecegmde hiç dıkkat edecegını sanmıyorım
afiyet olsun bende eve gidip tv nin basina oturup yesil cay icmek istiyorum.
ne diyosun canimcim avina atlayacak kaplan gibi hazir olda bekliyorum. ucaktan iner inmez ilk durak havaalanindaki simit sarayi. kalori malori viz gelir tiris gider gordugum herseyi midemde istiyorum.
orda yasasaydim nasil olsa istedigimde yerim diye kendimi tutabilirdim. ama sadece 6-7 hafta ordaysam simdi yiyeyim sonra bulamam dusuncesiyle herseye saldiriyorum. psikolojik yani.E o zaman bizim kilo almamız gayet normal
Sen Türkiyeye yerleşme düşüncen varsa bi daha gözden geçir tatlım
Kaç zamandır simit yemiyorum. Fırının önünden geçerken ben
Afiyet olsun canm bak ne güzel toparlandın hemen.canını hıcbırseye skma. Morel herseydır
Burda 15:50 simdi gidip oglusumu okuldan alip dooogru eve sonrada gelsin caylar ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?