Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

orda belki sebze yagi yerine baska yag kullaniyolardir gerci ben yinede yemem.
oglen yemegim yarim tavuk sandvich 175 kalori
kucuk 1 kase tavuk corbasi 126 kalori

Kılonı korumak içinmi diyet yapıyorsun kız zaten zayıfsın
esim cok zayif seviyor bende zayif halimi daha cok begeniyorum.
birde Turkiyede cok yiyorum ve kilo aliyorum. gitmeden verirsem dondugumde cok kotu olmam diye dusunuyorum. 48-49 kiloyla gitsem 6 haftada 4 kilo alsam en fazla 52-53 kilo olurum onuda cabucak veririm. gecen yaz tedbirimi almadim 60.5 kiloyla dondum Turkiyeden

Ay ne güzel derdin varmış. Dikkatli ye diyecegmde hiç dıkkat edecegını sanmıyorım

ara

3 çilek
1 fincan sade türk kahvesi

sonra

1 kupa limonlu naneli yeşilçay

afiyet olsun bende eve gidip tv nin basina oturup yesil cay icmek istiyorum.

Ay ne güzel derdin varmış. Dikkatli ye diyecegmde hiç dıkkat edecegını sanmıyorım

ne diyosun canimcim avina atlayacak kaplan gibi hazir olda bekliyorum. ucaktan iner inmez ilk durak havaalanindaki simit sarayi. kalori malori viz gelir tiris gider gordugum herseyi midemde istiyorum.

E o zaman bizim kilo almamız gayet normal

Sen Türkiyeye yerleşme düşüncen varsa bi daha gözden geçir tatlım

Kaç zamandır simit yemiyorum. Fırının önünden geçerken ben

eskiden bizimkiler kardeslerim falan anlayamiyolardi beni. surekli elestiriyorlardi. her gun hergun kebap mi yenir? birazda evde yemek yap. evin var mutfagin var, evde ye ne geregi var hergun disarda yiyosun israf diyolardi. birgun beni ziyarete geldiler ve 3 hafta kaldilar. sonra gittiklerinde 1 hafta disarda yemek yemisler. abla valla seni cok iyi anladik hakkini helal et dediler. artik beni hic elestirmiyolar hatta yemege davet ettiklerinde bile alip restauranta goturuyolar. dusunsenize sadece 3 haftada ne hale geldiler.

E o zaman bizim kilo almamız gayet normal

Sen Türkiyeye yerleşme düşüncen varsa bi daha gözden geçir tatlım

Kaç zamandır simit yemiyorum. Fırının önünden geçerken ben
orda yasasaydim nasil olsa istedigimde yerim diye kendimi tutabilirdim. ama sadece 6-7 hafta ordaysam simdi yiyeyim sonra bulamam dusuncesiyle herseye saldiriyorum. psikolojik yani.
Allah izin verirse esim emekli olunca oraya yerlesecegiz insallah en buyuk hayalimiz. ama o zaman oyle cok yemem merak etmeyin. dengeli yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…