Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Seylanin Gunlugu ben olsam bnde her gun kesin disarda yerdim ki biz burda oldgumuz halde oyle yapioruz canm en iyi firinim en iyi dondurmacim en iyi kebapcim.her biri ayri bi sehirde ve biz sadece o dondurmayi yemek icin izmorden bodruma kacioruz bikac saatligine esimle bn cok iyi gurmeyizdir tatillerde:)

İnşallah canım

Aynen ben
Bende bu yaz etli ekmek yemek için Konya'ya gitmeyi düşünüyorum.
3 sıkım çiğ köfte 162 kalori
1 kase terbiyeli çorba içtim 166 kalori

toplam : 328

gün içinde de 352.5 kalori almıştım

15 kalori de çilek

toplam:695.5 kalori ile gün bitti
İlk kez doğru düzgün bişey yemişsin kız aferin sana. Aç yatma artık.

Eve geldim kıymanın çözülmesini bekliyorum. Kıymalı karnabahar yanına pilav ve salata yapıcam. Ben pilav yemem zaten çok sevdiğim bişey değil.

Ben açım suan saat 00:22
Yemeği aksam 4:30 da yedım
Kıymalı kanıbahar çok severim :)
afiyet olsun canm :)
İyi geceler

Aynen ben
Bende bu yaz etli ekmek yemek için Konya'ya gitmeyi düşünüyorum.

İlk kez doğru düzgün bişey yemişsin kız aferin sana. Aç yatma artık.
ekmek peynir mi yesem yoksa çorba ile çiğ köfte mi yesem diye düşündüm diğerleri ağır bastı :) ama canım nasıl ekmek arası tereyağ ve peynir istiyor anlatamam

Gün boyunca yazamadım, sabah 1 dilim etimek bir kupa çay
Öğlen hangisini anlatsam kahvaltı yaptım ama çok yedim
Aksam az makarna ve 1 kase mercimek çorbası. Bu arada akşam saat 7 gibi uyumuşum ve bir uyandım 11.30du saat yürüyüş yapamadım bugün malesef

ekmek peynir mi yesem yoksa çorba ile çiğ köfte mi yesem diye düşündüm diğerleri ağır bastı :) ama canım nasıl ekmek arası tereyağ ve peynir istiyor anlatamam
Çok canın istediyse kahvaltıda ye. Yazık sanaaa
Bende akşam sadece küçük bir kase karnabahar yedim üzerine iki kaşık yoğurt koydum.

gözünü bile kirpma canım tadını çıkar insallah bir sıkıntı olmazsa tatilin güzel gecer
Cuma görüşürüz
az kaldi çok iddialisin bakıyorum

3 sıkım çiğ köfte 162 kalori
1 kase terbiyeli çorba içtim 166 kalori

toplam : 328

gün içinde de 352.5 kalori almıştım

15 kalori de çilek

toplam:695.5 kalori ile gün bitti
kiz üç sıkım çiğköfte nasıl kesiyor seni anlamadım ben çok seviyorum herhalde 10 sıkım yiyorumdur
Eve geldim kıymanın çözülmesini bekliyorum. Kıymalı karnabahar yanına pilav ve salata yapıcam. Ben pilav yemem zaten çok sevdiğim bişey değil.
keşke bende sevmesem canım bulgurlu yemeklere bayliyorum inan biraz pilav yesem tok tutuyor.

günaydın . beni de keser. aslında 20 sıkım da yerim de . iste bırakıyorum ben yemeyi

sabah 55.2 çıktım. 100 gr daha gitmiş . dün egzers iz yapamadım. biraz sinirliydim .canım hiç istemedi.

kahvaltım . bol dereotlu , lorlu 2 yumurtalı omlet.
şimdi işe gelince çay aldım içiyorum

öğlen 6 kaşık yoğurt . 2 kaşık yulaf. 2 kaşık kuru üzüm. 1 kaşık çhia , 1 çay kaşık tarçın , 1 küçük kase de kellogss çilekli karıştırıp yiycem.

Kızlar Günaydın güzel bir gün olsun inşallah sabah kahvaltı da bir dilim etimek ve bir kupa yeşil çay içtim, bu arada 2 haftadır spor yapıyorum ya sabah kiyafetlerimi giyerken fark ettim de benim yan simitler bayağı azalmış yani %50 si gitmiş hatta daha fazlası SPOR'A DEVAMMMMM......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…