- 30 Ocak 2013
- 29.562
- 44.113
- 798
afiyet olsun canım :)Burda 15:50 simdi gidip oglusumu okuldan alip dooogru eve sonrada gelsin caylar ohhh
Çok iddialı gördüm seni :)Cuma görüşürüz
İnşallah canımorda yasasaydim nasil olsa istedigimde yerim diye kendimi tutabilirdim. ama sadece 6-7 hafta ordaysam simdi yiyeyim sonra bulamam dusuncesiyle herseye saldiriyorum. psikolojik yani.
Allah izin verirse esim emekli olunca oraya yerlesecegiz insallah en buyuk hayalimiz. ama o zaman oyle cok yemem merak etmeyin. dengeli yerim.
Çok iddialı gördüm seni :)
Aynen benSeylanin Gunlugu ben olsam bnde her gun kesin disarda yerdim ki biz burda oldgumuz halde oyle yapioruz canm en iyi firinim en iyi dondurmacim en iyi kebapcim.her biri ayri bi sehirde ve biz sadece o dondurmayi yemek icin izmorden bodruma kacioruz bikac saatligine esimle bn cok iyi gurmeyizdir tatillerde:)
İlk kez doğru düzgün bişey yemişsin kız aferin sana. Aç yatma artık.3 sıkım çiğ köfte 162 kalori
1 kase terbiyeli çorba içtim 166 kalori
toplam : 328
gün içinde de 352.5 kalori almıştım
15 kalori de çilek
toplam:695.5 kalori ile gün bitti
Eve geldim kıymanın çözülmesini bekliyorum. Kıymalı karnabahar yanına pilav ve salata yapıcam. Ben pilav yemem zaten çok sevdiğim bişey değil.
ekmek peynir mi yesem yoksa çorba ile çiğ köfte mi yesem diye düşündüm diğerleri ağır bastı :) ama canım nasıl ekmek arası tereyağ ve peynir istiyor anlatamamAynen ben
Bende bu yaz etli ekmek yemek için Konya'ya gitmeyi düşünüyorum.
İlk kez doğru düzgün bişey yemişsin kız aferin sana. Aç yatma artık.
su iç canım :) bastırsınKızlar karnım kıyılıyor uyumam lazım sabah için omlet hayal ediyorum
en sevdgim sey ekmek arasi tereyg ve peynir gecen yemistim bndeekmek peynir mi yesem yoksa çorba ile çiğ köfte mi yesem diye düşündüm diğerleri ağır bastı :) ama canım nasıl ekmek arası tereyağ ve peynir istiyor anlatamam
gözünü bile kirpma canım tadını çıkar insallah bir sıkıntı olmazsa tatilin güzel geceresim cok zayif seviyor bende zayif halimi daha cok begeniyorum.
birde Turkiyede cok yiyorum ve kilo aliyorum. gitmeden verirsem dondugumde cok kotu olmam diye dusunuyorum. 48-49 kiloyla gitsem 6 haftada 4 kilo alsam en fazla 52-53 kilo olurum onuda cabucak veririm. gecen yaz tedbirimi almadim 60.5 kiloyla dondum Turkiyeden
az kaldi çok iddialisin bakıyorumCuma görüşürüz
kiz üç sıkım çiğköfte nasıl kesiyor seni anlamadım ben çok seviyorum herhalde 10 sıkım yiyorumdur3 sıkım çiğ köfte 162 kalori
1 kase terbiyeli çorba içtim 166 kalori
toplam : 328
gün içinde de 352.5 kalori almıştım
15 kalori de çilek
toplam:695.5 kalori ile gün bitti
keşke bende sevmesem canım bulgurlu yemeklere bayliyorum inan biraz pilav yesem tok tutuyor.Eve geldim kıymanın çözülmesini bekliyorum. Kıymalı karnabahar yanına pilav ve salata yapıcam. Ben pilav yemem zaten çok sevdiğim bişey değil.
günaydın . beni de keser. aslında 20 sıkım da yerim de . iste bırakıyorum ben yemeyigözünü bile kirpma canım tadını çıkar insallah bir sıkıntı olmazsa tatilin güzel gecer
az kaldi çok iddialisin bakıyorum
kiz üç sıkım çiğköfte nasıl kesiyor seni anlamadım ben çok seviyorum herhalde 10 sıkım yiyorumdur
keşke bende sevmesem canım bulgurlu yemeklere bayliyorum inan biraz pilav yesem tok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?