Gaziantepte okula gittim 4 yil orda yasadim yorenin yemeklerini cok iyi yaparimsağol canım sana da afiyet olsun :) ayy güzel oluyor dolma zeytinyağlı :)
güzel yemekleri oluyor doğunun :)Gaziantepte okula gittim 4 yil orda yasadim yorenin yemeklerini cok iyi yaparim
tramvaydaydim cnm 1 durak kaldim aninda gitti nasi okdu anlamadim
yazik ya allah cana vermesin cnm dogru diosun allaha guveniorumGeçmiş olsun canım benim sağlık olsun. Cana bişey olmasın. Sadaka yerine geçsin inşallah. İnsanlarda hiç insaf kalmadı. Haram helal umurlarında değil. Allah başka bir şekilde bunu onların yanına bırakmaz merak etme ilahi adalet var. Aklıma geldi Geçen gün New York da 13 yaşında bir kız çocuğu telefonunu metro rayına düşürmüş sonrada almaya kalkmış öldü çok feci. Cana bişey olmasın telefon gelir.
Ayyy herşey bi yana kokoreç bi yana. Ben Amerikalı kocamı bile alıştırdım öyle seviyorki kokoreç diye canı gidiyor.
Zeytinyağlı Kuru patlıcan dolması ve yaprak sarması yaptım pişti. Ev mis gibi koktu.
Şimdide tavuk kıymayla sulu köfte yapıyorum.
canim benim bnde cok ozledim seni onun disinda iyi gecmisti cok sukur sen neler yaptinGeçmiş olsun canım cok kotu olmuş yaa malesef.
Bu arada özledim seni yaa telefon dışında tatil iyi geçmiştir umarım.
Çok nadir kullanırım canım özel biyere gidince falan onun dışında pek takmiyorum.
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun
geçmiş olsun canım sende yoruluyorsun Allah yardimcin olsunSabah 250 kalorilik kahvaltıdan sonra öğlen sadece yarım tabaktan az Madımak yedim 50 kalori dedemin taşını ameliyatsız tekrar kırmaya çalıştılar ama olmadı yarın ameliyat olcak sanırım eve gelen giden çoktu ben de habire yemek yaptım ama yemedim bol bol çay içtim iştahım kapandı akşam da güveçte etli türlü yoğurt ve salata yedim 350 kalori aldım bugün toplamda 650 kalori almış oldum
canım geçmiş olsun telefonu dusurdunmu calindi miCanlarim ben geldim tesekkir ederim gecmis oksun dilekleriniz icin gecmisi cok okuyamadim ama bikac gune yetisirim yaptiklariniza ben artik burdayim ins tlfn da geldi cok sukur
Iyiyim Canım çok şükür çocuklarla ugrasmaca: )tramvaydaydim cnm 1 durak kaldim aninda gitti nasi okdu anlamadim
yazik ya allah cana vermesin cnm dogru diosun allaha guveniorum
canim benim bnde cok ozledim seni onun disinda iyi gecmisti cok sukur sen neler yaptin
Ekmeği bırakabılırsen bırak canım.Kahvalti
1.5 dilim tb ekmegi
Zeytin peynir domates salatalik yumurta
Kiraz sapli cay
Oglen
Bir kirmizi elma
Bir kase cacik
Aksam 6 da yedim
Firinlanmis bir tabuk butu ve bir kucuk patates
Yaninda iki kase cacik
Birazdan yuruyuse gidicem bakalim.
Herkese afiyet olsun...
ekmeği bırakamam sanırım çok açlık çekiyorum.Ekmeği bırakabılırsen bırak canım.
Diğer menüler çok güzel. Spor yapıyor musun ?
ekmeği bırakamam sanırım çok açlık çekiyorum.
Spor yapıyordum bir haftadır aletim bozuldu.
Sadece bir saat tempolu yürüyorum akşam.
yarın kahvaltıda 1 dilim ekmek yerim bakalım nasıl olacak çok acıkırsam öğlen nesfit yerimEkmek daha cok acıktırır aslında. Bagımllk gıbı bsey yapıyor. Ama sporunu yapıyormusssun zaten. Öğünlerinde gayet güzel
yarın kahvaltıda 1 dilim ekmek yerim bakalım nasıl olacak çok acıkırsam öğlen nesfit yerim
Sen aylardır iyi dayanmışsın son kiloların gitsin ödüllendir kendini :)İyi olur canm
Son kılolar gitse bi
2 haftadr sıkı diyet yapıyorum bazen gözüm dönüyor ne varsa yıyorum
Yarın spor + diyet daha azimle baslıcam inşallah
Verdim diye koyverdm zaten toparlanmam lazmSen aylardır iyi dayanmışsın son kiloların gitsin ödüllendir kendini :)
olur olur darısı başımaVerdim diye koyverdm zaten toparlanmam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?