Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eve geldim kocaman bir kase salata yedim. Yine doymadım.
Bugün bir türlü doymuyorum. Sabah Türk kahvaltısı yapmayınca 1 dilim ekmeğimi yemeyince bütün gün aç hissediyorum.
1 saat yürüyüş yaptım
Akşam 2 dolma, 1 yk zeytinyağlı taze fasulye, 1 yemek kaşığı sulu köfte, yarım kase yayla çorbası yedim. Hala açım

ya ben hiç anlamıyorum, yağlı yiyip kilo almama yolu yok mu, ne zaman diyet listesi uygulasam sinirim tepemde oluyor, ikinci gün yine 10 kişilik yiyorum. metabolizma hızlandırıcı ilaç önerecek varsa önerilere açığım

canım geçmiş olsun .700 kalori gayet iyi.
canım geçmiş olsun. hala halledilmedi mi adamcağızın safra kesesi, kıyamam. haber ver bize.

Gunaydin kizlar sabah turk kahvesiyle basladim gune
canım günaydın.
bugün nereleri gezeceksin istanbul da

herkese günaydın.

kahvaltım bol mantarlı 2 y umurtalı omlet.

ve şimdi çay

öğlen 5-6 kaşık yoğurt . yulaf,chia.kuruüzüm. müsli. karışımı.
1 adet ekşi elma.

dün akşam gidince ıspanak kavurması yedim.
çay içtim. sabah tartıldım. 54. 9 um.

hafta sonu. 55.6 ya çıkmıştım diye hatırlıyorum. pazartesi sabahı öyle gelmiştim. karıştırmıyorsam.

ve bugün adet günüm vs olmalı. o günü de unuttum. karnım kasıklarım ağrıyor . aşağıdaki arkadaş ile aynı gün olmuştuk .birazdan inip sorarım ona .günü o bilir belki. takvimde işaretlememişim . sonra böyle oluyor .

sersum çok teşekkür ederim bu desteği hissetmek o kadar güzel ki.

çok teşekkür ederim . desteğinizle dün biraz kendime geldim. yoksa iyice bunalacaktım.

günaydınnnn

A aaadddaaa geçmiş olsun, dar vakitte giriyorum geçmişe bakamadım şuan. telefonun çalındı galiba. cana gelmesin mala gelsin diyelim. daha güzellerini alırsın inşallah.

filiztoprak geçmiş olsun. ara vermiştim, benim de artık diş tedavime başlamam gerekiyor.

Z zeze_35 geçmiş olsun. zor bir süreç. acil şifalar diliyorum.

@demirleke rahat bir dönem diliyorum. bende o ağrılar 3-4 gün önceden başlıyor. her sabah yataktan ağrıyla, bu kez kesin başladı diyerek uyanıyorum, bakıyorum yanlış alarm

@Onclmelek diyetdaşım ne alemdesin? yarın tartı günümüz. bu hafta kilo verebildik mi sence?

biz ilaç kullanmıyoruz . saglıklı beslenmeye çalışıyoruz .
yağlı yiyeyek kilo nasıl verilir bilmiyorum. kilo vermen için yağsız yemen gerekiyorsa bence bunu denemelisin .
kendin kabul etmedikçe (yağsız yemeyi) bunu başaramazsın

canım benim . evet arkadaşa sordum . adet günüm bugünmüş.
daha olmadım ama ağrıları başladı.
bugün nasılsın şeker.

hava güneşli umarım iyisin

çok teşekkür ederim sorduğun için

güne iyi başladım, dün sizin yazdıklarınızı okuyup moral kazandım, öyle uyudum.

bugün çok daha güçlü ve huzurlu olmaya çalışacağım.

bir de yarını atlatırsam 3 gün tatil. onu düşüneceğim. bir de doğum günüm.

Bizim Türk kahvaltısı gibisi yok dimi :)
Baska ülkelerde bi sandvic yada sütle nesguık falan geçiştiriyorlar. Ama fitler

Biz sıcak ekmek tereyag bal kaymak oooo say say bitmez yinede iyiyiz fitiz

İnsallah canm Allah yarsmcn olsun
Doğum günün kutlu olsun şimdiden

Yağğ mıı
O ne ben unuttum

evet doğum gününe az kaldı.
umarım çoook güzel geçer .
güzellikler getirir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…