- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Ya onu da hiç sevmiyorum ben her şey çok sıkıcı geliyor bana saymaya başlayınca :/Kalori sayarsan ipin ucu kaçmaz
Ya onu da hiç sevmiyorum ben her şey çok sıkıcı geliyor bana saymaya başlayınca :/
Hayır ben gecen hafta basladım haftaya ölçülücem iki haftada bir yaniSen bılırsın güzelm. Cuma gunu bıldrım yapacagz . hegün ölçülüyormusun
Karatay diyeti bol yagli:)ya ben hiç anlamıyorum, yağlı yiyip kilo almama yolu yok mu, ne zaman diyet listesi uygulasam sinirim tepemde oluyor, ikinci gün yine 10 kişilik yiyorum. metabolizma hızlandırıcı ilaç önerecek varsa önerilere açığım
amin canim cok tesekkur ederimCanım ya geçmiş olsun.
Nasıl insafsızlık bu .harama el uzatıyorlar. Allah çıkarsın onlardan ,başkalarının canı yanmasın
canım geçmiş olsun .700 kalori gayet iyi.selam kızlar dün gelemedim
diş olaylarım vardı
dün balık yemiştim levrek
bugün= sabah akşam nesfit
öğlen= otla sebze yemeği +çoban salata
1 dilim kek kızıma yapmıştım çok koktu
ama 700 kalori aldım çıkmadım dışına
canım geçmiş olsun. hala halledilmedi mi adamcağızın safra kesesi, kıyamam. haber ver bize.Sabah 250 kalorilik kahvaltıdan sonra öğlen sadece yarım tabaktan az Madımak yedim 50 kalori dedemin taşını ameliyatsız tekrar kırmaya çalıştılar ama olmadı yarın ameliyat olcak sanırım eve gelen giden çoktu ben de habire yemek yaptım ama yemedim bol bol çay içtim iştahım kapandı akşam da güveçte etli türlü yoğurt ve salata yedim 350 kalori aldım bugün toplamda 650 kalori almış oldum
canım günaydın.Gunaydin kizlar sabah turk kahvesiyle basladim gune
dertleşmek iyidir...
ben bu topiği açarken eski arkadaşlarım da bilir amacımız sadece kilo vermek değil paylaşmaktı..Adımızdan da anlaşılıyor zaten..ben buradaki bazı arkadaşlarımla ailemle paylaşamadığım şeyleri paylaştım ve onların desteğiyle hep ayakta durdum..Allah hepsinden razı olsun ..sen de sıkmadan kendini ,anlatmak istediğini anlat yardımımız dokunursa ne mutlu bize ama bazen açılmak bile yeter insana
çok teşekkür ederim44 yasindayim canim topigin ablasiyim.
bunaldiginda Insirah suresi oku bana cok iyi geliyor ferahliyorum.
Canim icine atma buraya yaz istersen kisaca biz dinleriz. dertlerine care olamayiz belki ama en azindan icin ferahlar. eminim herkesin derdi vardir dertsiz insan olmaz zaten.
Canim sukretmek nimeti ziyadelestirir azaltmaz biz yinede sukredelim. insanlarin oyle dertleri varki bazan kendi derdime bakip utaniyorum.
biz ilaç kullanmıyoruz . saglıklı beslenmeye çalışıyoruz .ya ben hiç anlamıyorum, yağlı yiyip kilo almama yolu yok mu, ne zaman diyet listesi uygulasam sinirim tepemde oluyor, ikinci gün yine 10 kişilik yiyorum. metabolizma hızlandırıcı ilaç önerecek varsa önerilere açığım
canım benim . evet arkadaşa sordum . adet günüm bugünmüş.günaydınnnn
A aaadddaaa geçmiş olsun, dar vakitte giriyorum geçmişe bakamadım şuan. telefonun çalındı galiba. cana gelmesin mala gelsin diyelim. daha güzellerini alırsın inşallah.
filiztoprak geçmiş olsun. ara vermiştim, benim de artık diş tedavime başlamam gerekiyor.
Z zeze_35 geçmiş olsun. zor bir süreç. acil şifalar diliyorum.
@demirleke rahat bir dönem diliyorum. bende o ağrılar 3-4 gün önceden başlıyor. her sabah yataktan ağrıyla, bu kez kesin başladı diyerek uyanıyorum, bakıyorum yanlış alarm
@Onclmelek diyetdaşım ne alemdesin? yarın tartı günümüz. bu hafta kilo verebildik mi sence?
Bizim Türk kahvaltısı gibisi yok dimi :)Eki Görüntüle 1987891
Eve geldim kocaman bir kase salata yedim. Yine doymadım.
Bugün bir türlü doymuyorum. Sabah Türk kahvaltısı yapmayınca 1 dilim ekmeğimi yemeyince bütün gün aç hissediyorum.
1 saat yürüyüş yaptım
Akşam 2 dolma, 1 yk zeytinyağlı taze fasulye, 1 yemek kaşığı sulu köfte, yarım kase yayla çorbası yedim. Hala açım
çok teşekkür ederim sorduğun için
güne iyi başladım, dün sizin yazdıklarınızı okuyup moral kazandım, öyle uyudum.
bugün çok daha güçlü ve huzurlu olmaya çalışacağım.
bir de yarını atlatırsam 3 gün tatil. onu düşüneceğim. bir de doğum günüm.
biz ilaç kullanmıyoruz . saglıklı beslenmeye çalışıyoruz .
yağlı yiyeyek kilo nasıl verilir bilmiyorum. kilo vermen için yağsız yemen gerekiyorsa bence bunu denemelisin .
kendin kabul etmedikçe (yağsız yemeyi) bunu başaramazsın
evet doğum gününe az kaldı.çok teşekkür ederim sorduğun için
güne iyi başladım, dün sizin yazdıklarınızı okuyup moral kazandım, öyle uyudum.
bugün çok daha güçlü ve huzurlu olmaya çalışacağım.
bir de yarını atlatırsam 3 gün tatil. onu düşüneceğim. bir de doğum günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?