- 30 Ocak 2013
- 29.562
- 44.117
- 798
günde takribi 1000 kalori almaya çalışıyorum.ben de bildirimimi yapayım o zaman
sabah:
sade türk kayvesi ve çay
toplam: 0 kalori
öğlen:
50 gr badem 300 kalori
250 ml kefir 150 kalori
toplam: 450 kalori
Haydi.inşallah basarırsın sen11 de kalktim az once bir kase nesfit yedim.
Bugunu ekmeksiz geciricem
Hayırlısı olsun canm Allah sıfa versin inşallah.Kahvaltım klasik 300 kalori bugün yumurtayla peyniri fazla yedim
Evi toparlayıp süpürdüm sadece silmesi kaldı bugün dedem ameliyat olacak gibi bakalım artık gelişmeleri anlatırım
akşama çorbam var yanına ne yapsam diye düşünüyorum
çorba ve salata. ayranakşama çorbam var yanına ne yapsam diye düşünüyorum
Sıkıntı yok tatlım protein aldım sonuçta pasta börek yemedim protein de yağ yakar:)Hayırlısı olsun canm Allah sıfa versin inşallah.
Sabahkı 300,cokmuş. Ben 200 le geçtim seni
Afiyet olsunSıkıntı yok tatlım protein aldım sonuçta pasta börek yemedim protein de yağ yakar:)
Köfte veya cacıkla doyarsan cacık ye canm. Hem kalorisi dusuk
çorba ve salata. ayran
canım fuara gittin mi. nasıl geçti. o gün yedin mi bi şeyler dışarıda. ya da içtin mi.
canım benim . ben bu kadar açıksözlü adamdan da korkuyorum. bu kadar hızlı içini döken insandan daha doğrusu. umarım samimidir. seni üzmez .kızlar çok mutluyum ya :) gerçekten seven adam farklı oluyormuş :) aylarca uzaktan sevmiş beni. söylemeye korkmuş kaybetmemek için. en azından çevremde olsun ama kaybetmeyeyim demiş. tesadüfen fuar öncesi mesaj atmıştım merhaba demeye uğrayacağım yanına standa diye. karşımda şok olmuş bir adam vardı. normalde fazlasıyla özgüvenli olan bu adama ne oldu demiştim hatta. beni karşısında şok olmuş meğerse donup kalmış :) kendsini ifade etmek için direk şey dedi zaten mesajda.
kendimi senin gözlerinde yüreğinde görüyorum. delice sarılmam bundan. senin hiç elin ayağın tutuldu mu yutkunamadığın nefesinin kesildiği oldu mu. benim oldu. sanki kalbim durdu çarpmıyor gibi işte ben bunları yaşattın bana. o zaman dedim evet bu kadınla yüreğimiz bir bakamadım gözlerine. izmir fuarı benim için sana açılan bir umuttu dedi.
böyle de romantik adamlar varmış :)
Çok güzel olmuşşÇantamı kimse merak etmese de atayım resmini.bitmek üzere.sapı bitmedi.kalın sap istiyorum
Evet canımSıkıntı yok tatlım protein aldım sonuçta pasta börek yemedim protein de yağ yakar:)
kaldığım yerden devam ediyorum canım zaten :)canım benim . ben bu kadar açıksözlü adamdan da korkuyorum. bu kadar hızlı içini döken insandan daha doğrusu. umarım samimidir. seni üzmez .
hamburgeri götürdün demek .olsun . önemi yok .devam kaldığın yerden zaten
canım benim . ben bu kadar açıksözlü adamdan da korkuyorum. bu kadar hızlı içini döken insandan daha doğrusu. umarım samimidir. seni üzmez .
hamburgeri götürdün demek .olsun . önemi yok .devam kaldığın yerden zaten
Allah hayırlısıyla kurtarsın..tez zamanda iyileştirsin canım..Kahvaltım klasik 300 kalori bugün yumurtayla peyniri fazla yedim
Evi toparlayıp süpürdüm sadece silmesi kaldı bugün dedem ameliyat olacak gibi bakalım artık gelişmeleri anlatırım
amanın ben de saracam zeytin yağlı bulgurlu ama yemekten korkuyom yarın sarıcam..ellerine sağlık tatlımmdüzenini bozma canım ondan olmuştur limonlu su iç ben normal suyu unuttumve kahve ikisi iştahı kesiyor bende yaprak sardım biraz önce ev bi koktu canım çekti ama 1 tane yedim pişmişmi diye bugün evdekiler yiyecek bende yarın yerim şimdi şişirir tartı öncesi
ah canım yakın olsak bırakırdın bebişi allah kolaylık versin
ayyy olsun yazık en azından toparlar kendini allah şifa versin
ohh miss gibin görünüyor...Afiyet olsun tatlım...
ben de B12 iyi çıktı geçen 6 aylık kontrol muayenelerimiz vardı onda yaptırdım..Ama D vitamini eksikliğim varmış..ve kansızlık..bu ikisini halletmem lazım..sabah = nesfit yedim
akşamda meyve ilave ediyorum nesfite o şekilde yiyorum
o yüzden öğlen kuvvetli yiyorum
bugün yüzümün çok saarı olduğunu söylediler korktum açıkcası b12 eksikliğide var o yüzden diyeti sıkı yapınca rengim çok değişiyo sanırım ama bırakmak yok o yüzden hoşaf yaptım karışık kaaratay kitabından şekersiz kuru meyvelerden akşamdan ıslatıyorum sabaha hazır kaynatmak yok içine birazda ceviz ekliiyorum çok güzzel oluyo
toplamda aldığım kalori 746
yatarkende pulbiberli yoğurt yiyorum onu hesaplamıyorum artık
Ayy ne güzel Ayvalık..Bizim yerimize de gez canım..Aileni ziyaret değil mi..Selam söyle teyzemlereakşama ne yesem bilmiyorum. mantar kavurması yiyebilirim soğanlı.
çünkü 1 kg almıştım salı günü. yarın ayvalık a gidiyoruz . bitirmem lazım .
hadi hayırlısı...kızlar çok mutluyum ya :) gerçekten seven adam farklı oluyormuş :) aylarca uzaktan sevmiş beni. söylemeye korkmuş kaybetmemek için. en azından çevremde olsun ama kaybetmeyeyim demiş. tesadüfen fuar öncesi mesaj atmıştım merhaba demeye uğrayacağım yanına standa diye. karşımda şok olmuş bir adam vardı. normalde fazlasıyla özgüvenli olan bu adama ne oldu demiştim hatta. beni karşısında şok olmuş meğerse donup kalmış :) kendsini ifade etmek için direk şey dedi zaten mesajda.
kendimi senin gözlerinde yüreğinde görüyorum. delice sarılmam bundan. senin hiç elin ayağın tutuldu mu yutkunamadığın nefesinin kesildiği oldu mu. benim oldu. sanki kalbim durdu çarpmıyor gibi işte ben bunları yaşattın bana. o zaman dedim evet bu kadınla yüreğimiz bir bakamadım gözlerine. izmir fuarı benim için sana açılan bir umuttu dedi.
böyle de romantik adamlar varmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?