Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de bildirimimi yapayım o zaman

sabah:
sade türk kayvesi ve çay
toplam: 0 kalori

öğlen:
50 gr badem 300 kalori
250 ml kefir 150 kalori
toplam: 450 kalori
günde takribi 1000 kalori almaya çalışıyorum.

dün akşam:
3 bardak kefir: 360 kalori
eti form çok tahıllı buğday patlağı: 135 kalori
küçük kase salata: 60 kalori
iki kaşık sütlü ve mısır taneli çorba: 10-20-30-40 artık kaç kalori derseniz

sabah:
25 gr badem. 150 kalori
(bu sabah adaçayı içtim, ardından çok acıktım. bişeyler yiyesim geldi. bitki çayları beni acıktırıyor.)

öğlen:
zeytinyağlı yeşil fasülye: 70 kalori
50 gr badem: 300 kalori
3 eti form çok tahıllı buğday patlağı: 55 kalori

akşama nerden baksam 450 kalorilik yerim var

kuruyemiş normalde yemiyorum. dün biliyorsunuz biraz mutsuzdum, keyfim yerine gelsin, eğlenceli bir yiyecek olsun diye almıştım. 25 gr kadar badem kaldı. onu da birine ikram edicem sanırım.

Sıkıntı yok tatlım protein aldım sonuçta pasta börek yemedim protein de yağ yakar:)
Afiyet olsun

Yarım örme kazak.penye ip. Elbise üzerine giyiyorum. Severek örsem de çok bi hayran olmadım sonucuna,

Eklentiler

• image.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 37
Köfte veya cacıkla doyarsan cacık ye canm. Hem kalorisi dusuk

enginar yiyeceğim :)

çorba ve salata. ayran

canım fuara gittin mi. nasıl geçti. o gün yedin mi bi şeyler dışarıda. ya da içtin mi.

enginar varmış canım enginar yiyeceğim :) fuara gitmedim dışarıda buluştuk arkadaşla bir kahve içtik sonra hamburger yedim falan ogün bildiğin kaçtı yanı :)

kızlar çok mutluyum ya :) gerçekten seven adam farklı oluyormuş :) aylarca uzaktan sevmiş beni. söylemeye korkmuş kaybetmemek için. en azından çevremde olsun ama kaybetmeyeyim demiş. tesadüfen fuar öncesi mesaj atmıştım merhaba demeye uğrayacağım yanına standa diye. karşımda şok olmuş bir adam vardı. normalde fazlasıyla özgüvenli olan bu adama ne oldu demiştim hatta. beni karşısında şok olmuş meğerse donup kalmış :) kendsini ifade etmek için direk şey dedi zaten mesajda.

kendimi senin gözlerinde yüreğinde görüyorum. delice sarılmam bundan. senin hiç elin ayağın tutuldu mu yutkunamadığın nefesinin kesildiği oldu mu. benim oldu. sanki kalbim durdu çarpmıyor gibi işte ben bunları yaşattın bana. o zaman dedim evet bu kadınla yüreğimiz bir bakamadım gözlerine. izmir fuarı benim için sana açılan bir umuttu dedi.

böyle de romantik adamlar varmış :)

canım benim . ben bu kadar açıksözlü adamdan da korkuyorum. bu kadar hızlı içini döken insandan daha doğrusu. umarım samimidir. seni üzmez .

hamburgeri götürdün demek .olsun . önemi yok .devam kaldığın yerden zaten

kaldığım yerden devam ediyorum canım zaten :)

aylardır seviyormuş canım temmuzdan beri hemen hemen. o aralar zaten benim bir sevgilim vardı. bu yüzden susmuş. hani ben gidip merhaba nasılsın demeseymişim standa uğramasaymışım açılmayacakmış bana bir süre daha. zaten ben o gün standa gittim sordum onu arkadaşa yok dedi. bayağı dolaştım tekrar standın önünden geçerken bir kez daha uğrayaym dedim en azından merhaba derim diye yazdım şimdi ayıp olmasın dedim. yani bir nevi bazen kader kendni yazıyor. salı gnü birlikte idik işte. öyle sevimli bir adam vardı ki karşımda. saçlarımı koklayan, avuç içlerimi öpen. çocuk gibi seven bir adam vardı karşımda.

dün babam lor tatlısı ile şekerpare almış. nasıl içim gitti anlatamam. öldüm öldüm dirildim ama yemedim gittim kendime yarım su bardağı süt ile mistik çay yaptım

Kahvaltım klasik 300 kalori bugün yumurtayla peyniri fazla yedim
Evi toparlayıp süpürdüm sadece silmesi kaldı bugün dedem ameliyat olacak gibi bakalım artık gelişmeleri anlatırım
Allah hayırlısıyla kurtarsın..tez zamanda iyileştirsin canım..
amanın ben de saracam zeytin yağlı bulgurlu ama yemekten korkuyom yarın sarıcam..ellerine sağlık tatlımm

Eki Görüntüle 1987995 bügün öğlen yemeğim
Taze fasulye
Körili sebzeli tavuk
Çoban salata
Hoşaf
ohh miss gibin görünüyor...Afiyet olsun tatlım...
ben de B12 iyi çıktı geçen 6 aylık kontrol muayenelerimiz vardı onda yaptırdım..Ama D vitamini eksikliğim varmış..ve kansızlık..bu ikisini halletmem lazım..
akşama ne yesem bilmiyorum. mantar kavurması yiyebilirim soğanlı.

çünkü 1 kg almıştım salı günü. yarın ayvalık a gidiyoruz . bitirmem lazım .
Ayy ne güzel Ayvalık..Bizim yerimize de gez canım..Aileni ziyaret değil mi..Selam söyle teyzemlere

hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…