Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aaaaa geçen ben sormuştum sana memnunmusun diye görmedin sanırım..philips alacaktın diye hatırlıyorum...
evet canim hic elime gecmedi. bu durum bir kac kez baska urunlerlede olmustu ugrasmadim iptal ettim.
Afiyet olsun nefis gorunuyor.

Öğlen yemeğim. 375 kalori

Balarırsın inşallah canm hedef kaç
hedef yüksek ama yavaş yavaş bugün diyetisyenime gittim iki haftada 2 - 2,5 kg arası beklediğini söyledi. Asıl olmam gereken kg 55 imiş. Yavaş yavaş düşecekmişiz. Pek zorlayacak bir diyet yazmadı. Gelişmeleri buradan paylaşacağım

Kızlar dedemin ameliyatı iyi geçmiş yoğun bakıma almışlar komplikasyon riski var bakalım bu kadar atlattı ya...
cok cok gecmis olsun rabbim sifalar versin insallah cnm

Kahvaltım 300 kalori
Öğlen arada 1 bardak süt ve taze fasulye 200 kalori
Akşam Taze fasülye ve cacık 132 kalori
Az kalori aldım diye çayla bir tane incir yedim 50 kalori toplamda 682 kalori almışım bugün :)
az yemissin ama....

slm kızlar bugün gelemedim pek kızımı doktora götürdük gözün biri derecesi ilerlemiş.
kiyamam kuzuma ben ins iyi olur ne onerdi doktor gozu icin mesela gozlugun derecesi falan

kiyamam kuzuma ben ins iyi olur ne onerdi doktor gozu icin mesela gozlugunderecesi falan
teşekkür ederim canım benim doktor net gormeyebilir dedi okula elinden tutup götürün dedi. un kendime çok kızdım geçen gün öğretmeni sınav yapmış kızım 70 almıştı anne kağıdı tam okuyamadım yazılar çok küçüktü dedi ben de bahane buluyor diye gecistirdim diğer gün okula gittim öğretmeni sıkıntısı var bi doktora gitseniz iyi olur diyince biz götürdük çocuğumu dinlemenin önemini bir daha anladım
Geçmiş olsun canım kaç derece olmuş gözü
canım dün ilaçla baktılar göz bebeği büyüdüğü için 10 gün sonra tekrar gidecez bakacaklar o zaman belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…