geçmiş olsun canım atlatmissiniz çok şükürKızlar dedemin ameliyatı iyi geçmiş yoğun bakıma almışlar komplikasyon riski var bakalım bu kadar atlattı ya...
ay süperrrrbende bildiŕimimi yapayım
rumuz: mesmeser
geçen haftaki kilo:69.3
bu haftaki kilo:68.5
fark: 800 gr
yuzde:1.154
spor ve yürüyüş var
umarım kimse kilo almamıştır hepinize kolay gelsin
canım herşey yoluna girer ama senin biraz kararlı olman lazimGünaydın kızlar, 2 haftadır falan yazamadım. Malesef koşu bandım bozulduyürüyüşü bıraktğım dönemde dikkat de etmeyince yememe icmeme hızla verdiğim kiloları geri aldım dün tartildim ve 68 kiloydum buraya geldiğimde 67.5 dim 2 kilo vermiştim 2 haftada nasıl aldım bu kiloyu şoktayım, Dikkat etmem lazım yine başlıyorum o yüzden diyete bugün sabah kahvaltı da bir kupa çay ve çeyrek poğaça yedim .
iyi tatiller şimdiden belki biraz acilirsin.Bu akşam yola çıkacak gibiyiz 3 günlük bir tatil yapıcam kayınvalidemlere gidiyoruz kayınpederimin dizindeki zar parçalanmış yürüyemiyormuş zaten gidecektik de şart oldu artık bu arada dedemi yoğun bakımdan normal odaya alacaklarmış onu da hastanede görür öyle gideriz
bu fırsat her zaman geçmez ele boşver diyeti üç günde çok bişey almazsin canimKayınvaldemlerde diyet falan kalmıyor yemekler kendi evindeki gibi olmuyor köy ekmeği tereyağ da üstüne cabası dikkat etmeye çalışıcam bakalım
İğne ilaç vermiş dr 1 hafta 10 güne iyileşmezse ameliyat olabilir demişcanım herşey yoluna girer ama senin biraz kararlı olman lazim
iyi tatiller şimdiden belki biraz acilirsin.
çok geçmiş olsun canım ameliyatlik bir durum mu
Canım sadece değişiklik için istiyorum yemek tarzımız çok benzemiyor kayınvaldemle hoş yemekleri ben yapıyorum bakalım kendi evin düzenin gibi olmuyor yine debu fırsat her zaman geçmez ele boşver diyeti üç günde çok bişey almazsin canim
çok güzel olmuş ip kendiliğinden desenlimi canım güle güle kullanÇantamı kimse merak etmese de atayım resmini.bitmek üzere.sapı bitmedi.kalın sap istiyorum
hayırlısı olsun canımkaldığım yerden devam ediyorum canım zaten :)
aylardır seviyormuş canım temmuzdan beri hemen hemen. o aralar zaten benim bir sevgilim vardı. bu yüzden susmuş. hani ben gidip merhaba nasılsın demeseymişim standa uğramasaymışım açılmayacakmış bana bir süre daha. zaten ben o gün standa gittim sordum onu arkadaşa yok dedi. bayağı dolaştım tekrar standın önünden geçerken bir kez daha uğrayaym dedim en azından merhaba derim diye yazdım şimdi ayıp olmasın dedim. yani bir nevi bazen kader kendni yazıyor. salı gnü birlikte idik işte. öyle sevimli bir adam vardı ki karşımda. saçlarımı koklayan, avuç içlerimi öpen. çocuk gibi seven bir adam vardı karşımda.
afiyet olsun canım yorma kendinievi temizledim sildim süpürdüm...
üstüne de 2 km yürüyüş yaptım...fazla zorlamadım kendimi...akşama actifry da kızartma yapıcam...
az önce 1 kupa sebzeli mercimek çorbası
en sevdiğim ızgara tavuk salata hiç bıkmamaGunaydin kizlar,
Sabah kahvaltim
Yarim dilim kaymakli koy ekmegi
2 yk lor
Balli cay
Toplam 188 kalori
Oglen bir ilac firmasi sandvic ve salata getirecek herkese ondan yicem.
Aksam icin buzluktan tavuk cikardi izgara ve salata yapmayi planliyorum.
afiyet olsun canım dönmüşün hoşgeldinoglen arkadaslarla disarda yedik adana salata ve bir dilim ekmek
seylacım sersumun tavsiyesiyle almıştım çok güzel bir ürün ama tek bir parça pişirmek gerekiyo yavaş pişiriyo mesela hem patates hem kabak karışık hemde köfte pişirsen ilk pişirdiğin soğuyoractifry denen aletten siparis verdim Amazondan siparis vermistim hala gelmedi iptal ettim.
geçmiş olsun canım atlattı nasıl olsa risk her zaman vardırKızlar dedemin ameliyatı iyi geçmiş yoğun bakıma almışlar komplikasyon riski var bakalım bu kadar atlattı ya...
geçmiş olsun canım ihmal etmeyinslm kızlar bugün gelemedim pek kızımı doktora götürdük gözün biri derecesi ilerlemiş.
kafanı dağıtmış olursun canım akşamları hafif yersin ayarlarsın canımBu akşam yola çıkacak gibiyiz 3 günlük bir tatil yapıcam kayınvalidemlere gidiyoruz kayınpederimin dizindeki zar parçalanmış yürüyemiyormuş zaten gidecektik de şart oldu artık bu arada dedemi yoğun bakımdan normal odaya alacaklarmış onu da hastanede görür öyle gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?