Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar, 2 haftadır falan yazamadım. Malesef koşu bandım bozuldu yürüyüşü bıraktğım dönemde dikkat de etmeyince yememe icmeme hızla verdiğim kiloları geri aldım dün tartildim ve 68 kiloydum buraya geldiğimde 67.5 dim 2 kilo vermiştim 2 haftada nasıl aldım bu kiloyu şoktayım, Dikkat etmem lazım yine başlıyorum o yüzden diyete bugün sabah kahvaltı da bir kupa çay ve çeyrek poğaça yedim .

Bu akşam yola çıkacak gibiyiz 3 günlük bir tatil yapıcam kayınvalidemlere gidiyoruz kayınpederimin dizindeki zar parçalanmış yürüyemiyormuş zaten gidecektik de şart oldu artık bu arada dedemi yoğun bakımdan normal odaya alacaklarmış onu da hastanede görür öyle gideriz

canım herşey yoluna girer ama senin biraz kararlı olman lazim
iyi tatiller şimdiden belki biraz acilirsin.
çok geçmiş olsun canım ameliyatlik bir durum mu

Ananem gözünden ameliyat oldu dedem üç kere taş kırma sonrasında ameliyat oldu babamın dayısı vefat etmiş bu sabah uçakla o da memlekete gitti bir de kayınpederim ameliyat olursa off bunaldım artık üç ayda yaşananlar bunlar

Çantamı kimse merak etmese de atayım resmini.bitmek üzere.sapı bitmedi.kalın sap istiyorum
çok güzel olmuş ip kendiliğinden desenlimi canım güle güle kullan
ben başladım ama ilerleyemedim henüz ara sıra örüyorum

hayırlısı olsun canım

evi temizledim sildim süpürdüm...
üstüne de 2 km yürüyüş yaptım...fazla zorlamadım kendimi...akşama actifry da kızartma yapıcam...

az önce 1 kupa sebzeli mercimek çorbası
afiyet olsun canım yorma kendini

Gunaydin kizlar,
Sabah kahvaltim
Yarim dilim kaymakli koy ekmegi
2 yk lor
Balli cay
Toplam 188 kalori
Oglen bir ilac firmasi sandvic ve salata getirecek herkese ondan yicem.
Aksam icin buzluktan tavuk cikardi izgara ve salata yapmayi planliyorum.
en sevdiğim ızgara tavuk salata hiç bıkmama

oglen arkadaslarla disarda yedik adana salata ve bir dilim ekmek
afiyet olsun canım dönmüşün hoşgeldin

actifry denen aletten siparis verdim Amazondan siparis vermistim hala gelmedi iptal ettim.
seylacım sersumun tavsiyesiyle almıştım çok güzel bir ürün ama tek bir parça pişirmek gerekiyo yavaş pişiriyo mesela hem patates hem kabak karışık hemde köfte pişirsen ilk pişirdiğin soğuyor
mesela ben kavurma yapuyorum pilavıda başka tencerede o zaman olur tek çeşit yapmak gerekiyor sıcak sıcak ye
lezzetli pişiriyor
kitapta tarifleri var bebek patatesler de çok güzel oluyo sahurda yapıyordum
bu şekilde düşünürsen iyi canım

Kızlar dedemin ameliyatı iyi geçmiş yoğun bakıma almışlar komplikasyon riski var bakalım bu kadar atlattı ya...
geçmiş olsun canım atlattı nasıl olsa risk her zaman vardır

slm kızlar bugün gelemedim pek kızımı doktora götürdük gözün biri derecesi ilerlemiş.
geçmiş olsun canım ihmal etmeyin

kafanı dağıtmış olursun canım akşamları hafif yersin ayarlarsın canım

hayırlı cumalar
filiztoprak
b. kilo=75
g. hafta=71.8
bu hafta= 71.5
fark= 300 g
haftalık yüzde= % 0 417
şimdilik = 65
yavaş yavaş vermeye başladım çok mutluyumkaratay yaparken ilk kez 69 olmuştum
78 den düşmüştüm inşallah bu sefer 65 olurum aslında 63 de iyi kalori hesabı işe yarıyor
sersumcum kolay gelsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…