sağol canım..sersum yemeklerin enfes gorunuo cidden
Oh çok şükür..Allah şifa versin..Kızlar dedemin ameliyatı iyi geçmiş yoğun bakıma almışlar komplikasyon riski var bakalım bu kadar atlattı ya...
geçmiş olsun canım..çocuklarda göz çok önemli..slm kızlar bugün gelemedim pek kızımı doktora götürdük gözün biri derecesi ilerlemiş.
Aman dikkat..olmazsın inşallah canımAkşam yemeğim 1 kase şehriye çorbası, ızgara tavuk ve ızgara yeşil biber 7-8 adet yedim. 390 kalori
35 dk yürüyüş yaptım, bugün iyi hissetmiyorum midemde kötü hasta olmam inşallah.
canım bildirimlerimizi formata uygun yapıyoruz lütfen..sadece kilon aynı olursa aynı yazıyoruz..format ilk sayfada var..yüzde hesaplaması da var kısaca örnek vereyimGeçen haftaki kg : 51.5
Bugun : 51.2
Haftasonunserbes gün ve hafta içi Kaçamaklara rağmen - 300
iyi tatiller diyecem de senin ki hasta ziyareti gibi olacak..geçmiş olsun..Bu akşam yola çıkacak gibiyiz 3 günlük bir tatil yapıcam kayınvalidemlere gidiyoruz kayınpederimin dizindeki zar parçalanmış yürüyemiyormuş zaten gidecektik de şart oldu artık bu arada dedemi yoğun bakımdan normal odaya alacaklarmış onu da hastanede görür öyle gideriz
Ahh canım diz ameliyatı çok meşakkatlidir..inşallah gerekmezİğne ilaç vermiş dr 1 hafta 10 güne iyileşmezse ameliyat olabilir demiş
Geldi mi üst üste gelir..Allah başka dert vermesin inşallah canımAnanem gözünden ameliyat oldu dedem üç kere taş kırma sonrasında ameliyat oldu babamın dayısı vefat etmiş bu sabah uçakla o da memlekete gitti bir de kayınpederim ameliyat olursa off bunaldım artık üç ayda yaşananlar bunlar
hayırlı cumalar
filiztoprak
b. kilo=75
g. hafta=71.8
bu hafta= 71.5
fark= 300 g
haftalık yüzde= % 0 417
şimdilik = 65
yavaş yavaş vermeye başladım çok mutluyumkaratay yaparken ilk kez 69 olmuştum
78 den düşmüştüm inşallah bu sefer 65 olurum aslında 63 de iyikalori hesabı işe yarıyor
sersumcum kolay gelsin kuzum
Tamam canm sagol bilgilendirdigin için :)sağol canım..
Oh çok şükür..Allah şifa versin..
geçmiş olsun canım..çocuklarda göz çok önemli..
Aman dikkat..olmazsın inşallah canım
canım bildirimlerimizi formata uygun yapıyoruz lütfen..sadece kilon aynı olursa aynı yazıyoruz..format ilk sayfada var..yüzde hesaplaması da var kısaca örnek vereyim
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
Kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
iyi tatiller diyecem de senin ki hasta ziyareti gibi olacak..geçmiş olsun..
Ahh canım diz ameliyatı çok meşakkatlidir..inşallah gerekmez
Geldi mi üst üste gelir..Allah başka dert vermesin inşallah canım
süpersin tatlım...
rica ederim görevim..Tamam canm sagol bilgilendirdigin için :)
rumuz:sabahvesen
baş.tarihi:17 mart 2017
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo: 59 kg
bu hafta kilo:60 kg
fark:+1000
boğazım acıyor sanırım grip olmak üzereym. yarından itibaren kasıp haftaya yine 5'leri göreceğim
Harika görünüyor canm afiyet olsunEki Görüntüle 1988416 öğlen yemeğim
Etli yaprak sarma
Soğansız çoban salata
Karatay hoşafı
2 parça pancar turşusu
Sabah canım bişey istemedi 4 çağla yedim
Akşamda nesfit meyveli yicem
bravo cnm harikasin bu arada hosbulduk:)hayırlı cumalar
filiztoprak
b. kilo=75
g. hafta=71.8
bu hafta= 71.5
fark= 300 g
haftalık yüzde= % 0 417
şimdilik = 65
yavaş yavaş vermeye başladım çok mutluyumkaratay yaparken ilk kez 69 olmuştum
78 den düşmüştüm inşallah bu sefer 65 olurum aslında 63 de iyikalori hesabı işe yarıyor
sersumcum kolay gelsin kuzum
İyiydi menülerin aslnda nden + ki
tam diyordum neler kattın ben de yapayım diye sen yazmışsın düşünüp canımyemeğimi yedim şimdide sade türk kahvesi içiyorum
sersumcum karatay hoşafı kansızlığada iyigeliyor içinde incir ,üzüm varya kıs aşurenin tadına benziyor bi buğdayı eksik
malzemen varsa hemen yapıver
1 avuç kullan mesela
gün kurusu+incir+siyah üzüm +varsa kuru erik+
çiğ badam+ceviz
karanfil+tarçın
büyükleri doğra kare kare yemesi kolay oluyo üzerini geçecek kadar su koy şeker yok zaten çok tatlı oluyor incirden dolayı
bütün malzemeleri karıştır buzdolabında 1 gün beklet ertesi gün yenir
tarçın ve karanfili ben ekledim çok güzel oldu aşure gibi az yemeye çalış insan dayanamıyo yani kan yapsın ikimizede inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?