Benim de eskiden uzulunce istahim kapanirdi simdi tam tersi oldu 9 kilo aldim yiye yiye :)bugün sıkıntılı ruh halimden yeme düzenim iyice şaştı.
hayatımda ilk defa mutsuzluktan iştahım kapanıyor. sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.
hiiiiiç bir şey yiyesim gelmedi. aç kalıp güçsüz düşmeyeyim diye gittim bir litre kefir aldım, onu içtim.
saat 10-11 gibi:
dünden kalan 25 gr badem 150 kalori
öğlen ve öğleden sonra:
toplamda 1 litre kefir 600 kalori
akşam da gider biraz daha kefir içerim artık. ne güzel detoks olur....
afiyet oksun cnm sen yeni geldim sanirim ben bikac gun sehir disina cikmistim gormedim hosgekdinSabah
2 yumurtadan yapılmış peynirli maydanozu omletin 3 te 1 ini yedim yanında 1 dilim tb ekmeği zeytin peynir bitki çayı
Öğlen
Bir kupa sütlü türk kahvesi
canim hayirdir neden doktora gittinSelam kızlar
Ayyy herkes 300 gr vermiş
Ya da aynı kalmişsinizyine topikce aynisiniz doktora gitmiştim yeni geldim.
Normalde sabah erkenden tartiliyordum ama olmadı
Hemen tartılıp geliyorum
hala ayni isyeri sorunlari mi kuzum devam mi ediobugün sıkıntılı ruh halimden yeme düzenim iyice şaştı.
hayatımda ilk defa mutsuzluktan iştahım kapanıyor. sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.
hiiiiiç bir şey yiyesim gelmedi. aç kalıp güçsüz düşmeyeyim diye gittim bir litre kefir aldım, onu içtim.
saat 10-11 gibi:
öğlen ve öğleden sonra:
teşekkür ederim canım. iş, aile, hepsi birden çok yoruldum da biraz.Benim de eskiden uzulunce istahim kapanirdi simdi tam tersi oldu 9 kilo aldim yiye yiye :)
Paylasabilecegin bir seyse dinlemek isterim seni uzen nedir?
Ellerine sağlık canimmm28 NİSAN 2017 Tarihli Listemiz
Hayırlı olsun
1-ozlemm1990:-%1.162
2-mesmeser:-%1.154
3-nslhn001:-%0.800
4-be your self:-%0.582
5-zeze_35:-%0.536
6-filiztoprak:-%0.417
7-sersum:-%0.121
sabit kalanlar
izole:00
seylanıngunlügü:%00
Kilo alanlar
ficans:++%0.277
sabahvesen:++%1.666
Öncelikle 1.mizi ve herkesi kutlarım..Haftaya daha da güzel sonuçlar alırız inşallah
Dişlerimi yaptırıyorum canım tedaviye başladım.afiyet oksun cnm sen yeni geldim sanirim ben bikac gun sehir disina cikmistim gormedim hosgekdin
canim hayirdir neden doktora gittin
hala ayni isyeri sorunlari mi kuzum devam mi edio
Tez zamanda feraha cikarsin insallahteşekkür ederim canım. iş, aile, hepsi birden çok yoruldum da biraz.
evet canım. iş hayatında mecburiyetler içinde yaşamak çok yoruyor.hala ayni isyeri sorunlari mi kuzum devam mi edio
Tez zamanda feraha cikarsin insallah
kalbimiz birmiş kıstam diyordum neler kattın ben de yapayım diye sen yazmışsın düşünüp canım
tam malzemem yok alıp yapıcam en kısa sürede..hem evdekiler de içer..sağlıklı bize de dediğin gibi kan olsun inşallah canım
geçmiş olsun canım önemli bişey deyildir inşallahCanımsersum dışarıdayım sabahtan beri sabah hastanedeydim
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 72.4
Fark + 200 gr
% 0.277
üzüldüm canım neden böyle davranıyorlar kievet canım. iş hayatında mecburiyetler içinde yaşamak çok yoruyor.
bir de ailemden hiç bir konuda destek göremiyorum. bu beni çok yıldırıyor.
neşem yerine gelsin, biraz havamız değişsin diye, anneme akşam dışarda yiyelim dedim. keşke demeseydim. ruh durumumu çok iyi biliyor. ama yemeğe gelmemek için bir bahaneler uyduruşu var. abuk subuk bahaneler. çok gücüme gitti. iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlayacaktım. şimdi yoldayım. hala gözlerim dolu dolu.
herkes kendi derdinde canım. eskiden de böylelerdi. şimdi yaşlandılar da. çok bişey demek istemiyorum. ama başkası çağırınca koşa koşa gidiyorlar. o zaman güceniyorum işte.üzüldüm canım neden böyle davranıyorlar ki
1. Kaptrdm iyi mi28 NİSAN 2017 Tarihli Listemiz
Hayırlı olsun
sabit kalanlar
Kilo alanlar
Öncelikle 1.mizi ve herkesi kutlarım..Haftaya daha da güzel sonuçlar alırız inşallah
Canm iş yerınde sorun cok galiba hep bahsediyorsun takmamaya calış insanları anlamak cok zor uğrasma kendı ısıne bak bsey dıyene 'he '. De gec .bugün sıkıntılı ruh halimden yeme düzenim iyice şaştı.
saat 10-11 gibi:
öğlen ve öğleden sonra:
Tatilemi gdeceksnz canmNe çok yazmışsınız maşallah. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Ben zaten bir süre aynı kalırım çünkü hep böyle oluyor. 1-2 hafta birden veriyorum sonra 2-3 hafta o kiloda kalıyorum.
Haftaya cuma bildirim yapamıycam çünkü Las Vegas'ta olcaz.
Sonraki Cuma'ya inşallah.
Bugünkü kahvaltım
1 dilim ekmek ve 2 yk lor
Öğlen 1 kase şehriye çorbası.
Kalorileri hesaplamadım henüz.
Canm saatın geldimi ?haklısın.
ben döküm tava aldım .onu kullanıyorum ama çok çok ağır . tabi senin kullanma amacı daha farklı . ve pratik bi ürün tabi.
kendi karıştırıyor senin istediğinde.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.28 NİSAN 2017 Tarihli Listemiz
Hayırlı olsun
sabit kalanlar
Kilo alanlar
Hahahah aynı benimkiler. Alıştım ben artık. Gençken çok üzülüyordum şimdi umursamıyorum. Boşver diyemiycem çünkü elinde değil biliyorum ama yaşın ilerledikçe daha iyi olacaksın İnan bana. Şimdi sen kendine odaklan ve bir aile kurmaya çalış. Sana çok iyi gelecek. Hele anne olmak çok Harika bişey. Gerçi bilmiyorum belki çocuğun vardır ama sanki yokmuş gibi geldi. Olsaydı tek derdin çocukların olurdu çünkü gerisini fazla umursamazdın. O yüzden çoçuğun olmadığını düşünüyorum.herkes kendi derdinde canım. eskiden de böylelerdi. şimdi yaşlandılar da. çok bişey demek istemiyorum. ama başkası çağırınca koşa koşa gidiyorlar. o zaman güceniyorum işte.
insana yakınındaki değersiz mi geliyordur nedir...
Evet 13 yıl sonra evlilik yıldönümümüzde ilk evlendiğimiz ve balayı yaptığımız yere gidiyoruz. İnşallah güzel geçer.Tatilemi gdeceksnz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?