amin. haklısın canım. elimden geldiğince öyle yapıcamCanm iş yerınde sorun cok galiba hep bahsediyorsun takmamaya calış insanları anlamak cok zor uğrasma kendı ısıne bak bsey dıyene 'he '. De gec .
Allah kolaylık versin.
Ayy çokk heycanlı :)Evet 13 yıl sonra evlilik yıldönümümüzde ilk evlendiğimiz ve balayı yaptığımız yere gidiyoruz. İnşallah güzel geçer.
amin. haklısın canım. elimden geldiğince öyle yapıcam
44 yaşındayım canım.Ayy çokk heycanlı :)
Maşallah size
Kaç yasndasn ki ya
13 yıl deyince
Ama coook fitsin ya maşallah44 yaşındayım canım.
Aslında hamileliklerimde bile kilo almadım. Türkiye'ye gitmesem hiç kilo sorunum olmaz. Ama Türkiye'ye gitmeden de yaşayamam hasretten ölürüm. O yüzden böyle her sene gidip 5-6 kilo alcam sonrada diyet yapıp vercem, yapcak bişey yok yani.Ama coook fitsin ya maşallah
Ne güzel yıldönümü vs. Aşka gel
Hepimze nasıp olsun
Amin
1.5 saat yürümek o kadar kalori ediyormuydu ?Bugün sabahtan beri 485 kalori almışım.
1.5 saat yürüdüm 456 yakmışım.
sağol canım. moral oldu söylediklerin. alışırım ben de dimiHahahah aynı benimkiler. Alıştım ben artık. Gençken çok üzülüyordum şimdi umursamıyorum. Boşver diyemiycem çünkü elinde değil biliyorum ama yaşın ilerledikçe daha iyi olacaksın İnan bana. Şimdi sen kendine odaklan ve bir aile kurmaya çalış. Sana çok iyi gelecek. Hele anne olmak çok Harika bişey. Gerçi bilmiyorum belki çocuğun vardır ama sanki yokmuş gibi geldi. Olsaydı tek derdin çocukların olurdu çünkü gerisini fazla umursamazdın. O yüzden çoçuğun olmadığını düşünüyorum.
Aslında hamileliklerimde bile kilo almadım. Türkiye'ye gitmesem hiç kilo sorunum olmaz. Ama Türkiye'ye gitmeden de yaşayamam hasretten ölürüm. O yüzden böyle her sene gidip 5-6 kilo alcam sonrada diyet yapıp vercem, yapcak bişey yok yani.
canım önemli bişey yoktur inşallah
kalbimiz birmiş kıs
geçmiş olsun canım önemli bişey deyildir inşallah
üzüldüm canım neden böyle davranıyorlar ki
Evet 13 yıl sonra evlilik yıldönümümüzde ilk evlendiğimiz ve balayı yaptığımız yere gidiyoruz. İnşallah güzel geçer.
Tempolu koşar gibi. Kalbin ritmi hızlanması lazım anca o zaman kalori yakarsın.1.5 saat yürümek o kadar kalori ediyormuydu ?
Bnde yüriyim
Tempolumu kosar gıbimi
Canım benim en güzeli iyice kendine odaklan ve bir an önce evlenip çocuk yap. Sonra bugünler aklına gelince güleceksin İnan bana. Şimdi sadece yazları görüyorum ailemi ve hala aynılar. Önceki yıl oğlum daha 2 yaşındaydı ve ben herkesi habire yemeğe götürüyordum. Hani ben Amerika'dan gidiyorumya herkeste öyle bir beklenti oluyor. Bende götürüyorum tabi sorun yok ama yemek esnasında kendileri yedikten sonra oğlumu alsalar kucağımdan bende yicem ne yazıkki umurlarında bile olmadı. Hem her seferinde parasını ben ödedim hem de aç kalktım. Yazık sana aç kalıyorsun,biz yedik nasılsa, ver biz tutalım, sen ye demediler iyi mi?sağol canım. moral oldu söylediklerin. alışırım ben de dimi
yaşım 34. evlilik çocuk yok.
Aynen yaa sizi çok iyi anlıyorum. Düşünsenize elinizin altında lahmacunlar, kokoreçler, poğaçalar, börekler, kebaplar... offff ama siz diyettesiniz yiyemiyorsunuz. İşkence gibi resmen yazık sizeeeeeHaklısın
Bizim nelerle ne sartlar altında kg veriyoruz
afiyet olsun canımEki Görüntüle 1988770
Akşam yemeğim
Küçük bir kase ayran aşı çorbası
Küçük bir tabak bol yeşil biberli ve domatesli spagetti. Spagettisi çok azdı.
sersum eline sağlık çok güzel eğlenceli bir liste olmuş haftaya da herkes kilo verir inşallah
Ellerine sağlık canimmm
Ayy birinci olmuşum
Dişlerimi yaptırıyorum canım tedaviye başladım.
he kıssskalbimiz birmiş kıs
geçmiş olsun canım önemli bişey deyildir inşallah
üzüldüm canım neden böyle davranıyorlar ki
sersum cum ellerine sağlık listemiz güzel olmuş
şimdiden mutlu yıllar canımmNe çok yazmışsınız maşallah. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Ben zaten bir süre aynı kalırım çünkü hep böyle oluyor. 1-2 hafta birden veriyorum sonra 2-3 hafta o kiloda kalıyorum.
Haftaya cuma bildirim yapamıycam çünkü Las Vegas'ta olcaz.
Sonraki Cuma'ya inşallah.
Bugünkü kahvaltım
1 dilim ekmek ve 2 yk lor
Öğlen 1 kase şehriye çorbası.
Kalorileri hesaplamadım henüz.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.
Hahahah aynı benimkiler. Alıştım ben artık. Gençken çok üzülüyordum şimdi umursamıyorum. Boşver diyemiycem çünkü elinde değil biliyorum ama yaşın ilerledikçe daha iyi olacaksın İnan bana. Şimdi sen kendine odaklan ve bir aile kurmaya çalış. Sana çok iyi gelecek. Hele anne olmak çok Harika bişey. Gerçi bilmiyorum belki çocuğun vardır ama sanki yokmuş gibi geldi. Olsaydı tek derdin çocukların olurdu çünkü gerisini fazla umursamazdın. O yüzden çoçuğun olmadığını düşünüyorum.
aman öyle olsun ..iyi çıksın sonuçlar inşallahSağolun canlar rutin
kan vermiştim tiroit için ona gittim
Ne güzel canım güle güle gidin gelin inşallah
çok romantik çok güzel masaallah size çok mutlu olursunuz her zaman insallahEvet 13 yıl sonra evlilik yıldönümümüzde ilk evlendiğimiz ve balayı yaptığımız yere gidiyoruz. İnşallah güzel geçer.
günaydın kızlar
2 gün boyunca sınavlarım var oradan oraya koşturmalı bir gün olacak.
şimdi 1 ufak fincan sade nescafe
günaydınn güzeller..kocişimle erkenciyiz gene..6 da kalktıkyaa uyuyun işte hafta sonu değil mi
neyyyseee
kahvaltım
2 dilim kızarmış köy ekmeği
kaysı yumurta limonlu z.yağlı
peynir zeytin
salatalık çeri domates
2 lokma bal kaymak
2 dilim portakal
ben de sayayım didim 500 kal almışım..çok olmuş beee
az sonra yürüş yaparım..öptüm sizi byyyy
canim seni o kadar iyi anliorum ki aile destehi cok onemli annemle babam olmasa napardim bilmiorum cok sukur ama bazen biri destek olsa baska bi yerden olmuo malesef hayirlisi diyelim eger cok yakin bi arkadasin varsa onla paylas iyi gekicektir ve tabiki bizle de istwgin an paylasevet canım. iş hayatında mecburiyetler içinde yaşamak çok yoruyor.
bir de ailemden hiç bir konuda destek göremiyorum. bu beni çok yıldırıyor.
neşem yerine gelsin, biraz havamız değişsin diye, anneme akşam dışarda yiyelim dedim. keşke demeseydim. ruh durumumu çok iyi biliyor. ama yemeğe gelmemek için bir bahaneler uyduruşu var. abuk subuk bahaneler. çok gücüme gitti. iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlayacaktım. şimdi yoldayım. hala gözlerim dolu dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?