Tempolu koşar gibi. Kalbin ritmi hızlanması lazım anca o zaman kalori yakarsın.
Canım benim en güzeli iyice kendine odaklan ve bir an önce evlenip çocuk yap. Sonra bugünler aklına gelince güleceksin İnan bana. Şimdi sadece yazları görüyorum ailemi ve hala aynılar. Önceki yıl oğlum daha 2 yaşındaydı ve ben herkesi habire yemeğe götürüyordum. Hani ben Amerika'dan gidiyorumya herkeste öyle bir beklenti oluyor. Bende götürüyorum tabi sorun yok ama yemek esnasında kendileri yedikten sonra oğlumu alsalar kucağımdan bende yicem ne yazıkki umurlarında bile olmadı. Hem her seferinde parasını ben ödedim hem de aç kalktım. Yazık sana aç kalıyorsun,biz yedik nasılsa, ver biz tutalım, sen ye demediler iyi mi?
Allahtan oğlum artık büyüdü de sorun kalmadı.
Aynen yaa sizi çok iyi anlıyorum. Düşünsenize elinizin altında lahmacunlar, kokoreçler, poğaçalar, börekler, kebaplar... offff ama siz diyettesiniz yiyemiyorsunuz. İşkence gibi resmen yazık sizeeeee
sana da kolay gelsin canımm..Başarılar canım kolay gelsin
Günaydın canım ben de erkenden kalktım işe koyuldum
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımSelam canlar
Kahvaltım
Çok az örgü peynir
2 lokma tereyağ
Yarım domates
Yarım dilim ekmek
2 bardak çay az şekerli
Şuan şekersiz türk kahvesi
1 tane küçük kurabiye
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim tatlımKahvaltım patates salatası
2 sekersz çay
Suan sekersz neskafe
ben kendi ailemi yazsam demek herkes ailesine sarılır sukreder beterin beteri var keşke sıkıntılar böyle olsacanim seni o kadar iyi anliorum ki aile destehi cok onemli annemle babam olmasa napardim bilmiorum cok sukur ama bazen biri destek olsa baska bi yerden olmuo malesef hayirlisi diyelim eger cok yakin bi arkadasin varsa onla paylas iyi gekicektir ve tabiki bizle de istwgin an paylas
3.5 km yürüyüş cepte
kahvaltıda mi yedin salatası maşallahKahvaltım patates salatası
2 sekersz çay
Suan sekersz neskafe
Evet canm marulla 2 patates domates karıstrdm. Bugun patates yicem hepben kendi ailemi yazsam demek herkes ailesine sarılır sukreder beterin beteri var keşke sıkıntılar böyle olsa
sabah sabah tebrikler bu ne azim
kahvaltıda mi yedin salatası maşallah
sağol canım peşinen eriteyim yiyeceklerimi dedim..sabah sabah tebrikler bu ne azim
kahvaltıda mi yedin salatası maşallah
Allah yardımcıları olsun..Ama san kötü olmuş..naapçan onlar gidene kadar idare edicen artık..ya da onlar gelmeden yee onlar gelince de çorba yoğurtla onlara eşlik edersinsabah kahvaltim akşam gözleme yapmıştım kalandan yarim fazlası ve yeşillik yedim.
birkaç gündür abimler burda tüp bebek tedavisi görüyorlar akşamları hastaneden geç geliyorlar ister istemez bende geç yiyorum az yiyorum ama saat geç olunca sonuç iyi olmuyor
Bulgurlu nasl olıyor tadı ?2. öğünüm
Eki Görüntüle 1988865 Zeytinyağlı bulgurlu sarma
kızım ne zamandır istiyordu yaptım nihayet
en az 10 tane yedim
yanında da kabak kereviz salatası
çayyy
valla benim eşim bulgur sevmez o bile bayılıyorBulgurlu nasl olıyor tadı ?
Çok tesekkür ederm canm kısa zamanda deneyeceğim :)valla benim eşim bulgur sevmez o bile bayılıyortarifi aşağıdaki linkte benim sayfamda var bakmak istersen canım..
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?