Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benim oturduğum yerle malatya arası bir buçuk saat bundan sonraki süreç orada kalacaklar. bir tane bebisleri olsun da biseycikler olmaz

sabah

1 ufak fincan nescafe

öğleden önce

1 adet sade türk kahvesi

öğlen

eker tombik ayran 195 ml. bir su bardağından biraz az oluyor.

15 dk önce

sade soda

sınavdan çıktım sabah eve geldim sonra tekrar sınava gittim oradan kitap fuarına gittim. hem kitap imzalatayım hem benimkine süpriz yapayım diye öldüm şuan ayaklarımın ağrısından ölüyorum.

canım senin evlilik yapıp çoluk çocuğa karışman lazım o zaman kıymetin daha artar torun falan derdine düşerler alışmışlar evde olmana biraz hareketlen canım sağına soluna bak bakalım adaylar vardır elbette inana bana her şey daha farklı olacak daha mutlu olacaksın hayatının bir anlamı olacak

Evet 13 yıl sonra evlilik yıldönümümüzde ilk evlendiğimiz ve balayı yaptığımız yere gidiyoruz. İnşallah güzel geçer.
nice senelere canım allah mutluluk versin

günaydın kızlar

2 gün boyunca sınavlarım var oradan oraya koşturmalı bir gün olacak.

şimdi 1 ufak fincan sade nescafe
kolaylık dilerim canım inşallah iyi geçer

3.5 km yürüyüş cepte

valla benim eşim bulgur sevmez o bile bayılıyor tarifi aşağıdaki linkte benim sayfamda var bakmak istersen canım..

https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
bende pirinçli yiyemiyorum artık
bulgurlu harika oluyor

çok romantik çok güzel masaallah size çok mutlu olursunuz her zaman insallah
Amin inşallah. Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun darısı hepinizin başına inşallah.
Seylanin Gunlugu simdiden iyi eglencler cnm masallh nazar degmesin
Sağol canım inşallah.

Bebeklerken zor oluyor ama atlatmıssın o günleri
Darısı bıze
Adım attıgın yer resteurant çorba salonı kebep salonu canımz cok istiyor ama yemiyoruz canııım
Aynen katılıyorum, ben buradaki yemeklere çok düşkün değilim o yüzden diyet kolay geliyor orda olsaydım nefsimle mücadelem bayağı bir çetin olurdu.
3.5 km yürüyüş cepte
Maşallah sana. Ben bugün bizim sokakta yürüyüş yapayım dedim 30 dk zor dayandım. 36 derece sıcaklıkta yürümek mümkün değil. Bayılacam zannettim. Atladım arabaya GYMe gittim. Ordada 45 dk yürüdüm 15 dk da ağırlık kaldırdım. Yarın direk Gym e gidilecek anlaşıldı. bundan sonra Kasım ayına kadar dışarda yürüyüş yapamam. Sıcaklar başladı.

başarılar canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…