benim oturduğum yerle malatya arası bir buçuk saat bundan sonraki süreç orada kalacaklar. bir tane bebisleri olsun da biseycikler olmazsağol canım peşinen eriteyim yiyeceklerimi dedim..
Allah yardımcıları olsun..Ama san kötü olmuş..naapçan onlar gidene kadar idare edicen artık..ya da onlar gelmeden yee onlar gelince de çorba yoğurtla onlara eşlik edersin
sağol canım benmBaşarılar canım kolay gelsin
Günaydın canım ben de erkenden kalktım işe koyuldum
Afiyet olsun
Çok tesekkür ederm canm kısa zamanda deneyeceğim :)
Amin inşallahbenim oturduğum yerle malatya arası bir buçuk saat bundan sonraki süreç orada kalacaklar. bir tane bebisleri olsun da biseycikler olmaz
canım senin evlilik yapıp çoluk çocuğa karışman lazım o zaman kıymetin daha artar torun falan derdine düşerler alışmışlar evde olmana biraz hareketlen canım sağına soluna bak bakalım adaylar vardır elbette inana bana her şey daha farklı olacak daha mutlu olacaksın hayatının bir anlamı olacakherkes kendi derdinde canım. eskiden de böylelerdi. şimdi yaşlandılar da. çok bişey demek istemiyorum. ama başkası çağırınca koşa koşa gidiyorlar. o zaman güceniyorum işte.
insana yakınındaki değersiz mi geliyordur nedir...
nice senelere canım allah mutluluk versinEvet 13 yıl sonra evlilik yıldönümümüzde ilk evlendiğimiz ve balayı yaptığımız yere gidiyoruz. İnşallah güzel geçer.
kolaylık dilerim canım inşallah iyi geçergünaydın kızlar
2 gün boyunca sınavlarım var oradan oraya koşturmalı bir gün olacak.
şimdi 1 ufak fincan sade nescafe
3.5 km yürüyüş cepte
bende pirinçli yiyemiyorum artıkvalla benim eşim bulgur sevmez o bile bayılıyortarifi aşağıdaki linkte benim sayfamda var bakmak istersen canım..
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
bende pirinçli yiyemiyorum artık
bulgurlu harika oluyor
afiyet olsunbugün çok az kahvaltı yaptım
bide çiğ börek yaptım kızım ççok istemişti
bende yedim bugün serbest takıldım
Canım kolay gelsin başarılarhani dedim eve gelip saldırır mıyım diye ama yok yapmadm onu şükür yapmamda şuan dan itibaren inş.
limonlu salatalıklı detoks suyumu da içer yatarm yarın yine koşturma
Amin inşallah. Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun darısı hepinizin başına inşallah.çok romantik çok güzel masaallah size çok mutlu olursunuz her zaman insallah
Sağol canım inşallah.Seylanin Gunlugu simdiden iyi eglencler cnm masallh nazar degmesin
Aynen katılıyorum, ben buradaki yemeklere çok düşkün değilim o yüzden diyet kolay geliyor orda olsaydım nefsimle mücadelem bayağı bir çetin olurdu.Bebeklerken zor oluyor ama atlatmıssın o günleri
Darısı bıze
Adım attıgın yer resteurant çorba salonı kebep salonu canımz cok istiyor ama yemiyoruz canııım
Maşallah sana. Ben bugün bizim sokakta yürüyüş yapayım dedim 30 dk zor dayandım. 36 derece sıcaklıkta yürümek mümkün değil. Bayılacam zannettim. Atladım arabaya GYMe gittim. Ordada 45 dk yürüdüm 15 dk da ağırlık kaldırdım. Yarın direk Gym e gidilecek anlaşıldı. bundan sonra Kasım ayına kadar dışarda yürüyüş yapamam. Sıcaklar başladı.3.5 km yürüyüş cepte
teşekkür ederim cnmCanım kolay gelsin başarılar
başarılar canım kolay gelsingünaydın kızlar. dün pes etmeden kaçamak yapmadan akşam yemeklere saldırmadan bitti ayran detoksum bugün 2. gün :)
1 ufak fincan nescafe içiyorum birazdan sınava gidicem 11 gibi gelip sonra tekrar gidicemdün nasıl yorulduysam tabanlarım acıyor yan basıyorum resmen
sağol canımbaşarılar canım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?