Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar

bugün de kaçamak yaptım çnkü kendmi aç bıraktğm için bayılacak dereceye gelmiştim resmen. bugün aldığım kalori 2 günlük kaloriye denk olmuş oluyor. o yüzden sorun yok.
yarından itibaren diyete değil sağlıklı beslenmeye tam gaz devam :) diyet ile ömür geçmez amaç sağlıklı beslenmeyi yaşam haline getirmek

sıcaklarda yürürnmez haklısın canım..ben evde klimayı açıp öyle yürüyorum sıcakta
sana da maşallah hep buluyorsun bir yolunu spor yapacak

Kahvaltım
3 yk lor
2 dilim kaymaklı taze köy ekmeği
Ballı çay 322 kalori
Köy ekmeği çok güzel oluyor beyaaa..kızım getirmişti ya dolaba koydum dilim dilim yiyoruz..

sabah bir dilim ekmek ve zeytin peynirle kahvalti yaptım öğlen ve ara öğünler niyetine baklava yedim hem de dört dilim akşamda bir dilim kömbe yesillik.
nişan vardı sonra hasta ziyaretine gittik tatli götürdük ikram ettiler yememek için çok ısrar ettim ama ev sahibi beni dinlemedi kadın zaten kalbinden rahatsız bende fazla soylenmesin diye yedim vicdanım hiç rahat değil.

bugün kimse benim kadar kacirmamistir kacamagim da bari yemek olsa karnım doyardi ama hem kalori aldım hem de tatli olduğu için ac kaldim

selam kızlar..dünden beri gelemedim,,yarına da nöbetçiyim

kahvaltıda dışarıdaydık
kahvaltım

2 roll ekmek
menemen,sucuklu omlet
peynir zeytin
yeşillik domates salatalık
5-6 tane patates kızartması
2-3 lokma bal kaymak

akşam

çökertme kebabı(az patatesli)
fasulye piyazı
semizotu salatası

evi temizledik..az sonra da yürüyüş yaparım diyorum..bakalımm

Selam kızlar tatil iyi gidiyor dün çok keyifliydi çocukluğumda binmiştim en son traktöre traktöre binip çilek tarlasına gittik çilek toplayıp yedik sabahları ekmeği az yemeye çalışıyorum kaçamak yapmadım bugün klasik kahvaltı öğlen 1 bardak süt arada da kabak tarator yedim akşama da mangal var ekmeksiz yerim tatlı var ama yenicem çorba ve pilavı da es geçerim

teşekkür ederim canım
Bnde 1.64
Kemiklerim kalın ondandr tatlım[/QUOTE]
olabilir cnm mesela ben 75.5 kg iken bile bileklerim inceydi :) bir gün saat alacğm aldım saati adamın kayışı bir kaç cm kaydırması gerekti çnkü delikler kısmı bol gelmişti bir bana baktı bir bileğime sonra kg'na göre bileklerin ince demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…