2 gündür sabah ve öğleden sonra açık öğretim sınavlarım vardı çok yoğun geçti. Bugün de hava çok güzeldı biraz keyfini çıkardık ama sabah 1 simit dışında kaçamak yapmadım.
olabilir cnm mesela ben 75.5 kg iken bile bileklerim inceydi :) bir gün saat alacğm aldım saati adamın kayışı bir kaç cm kaydırması gerekti çnkü delikler kısmı bol gelmişti bir bana baktı bir bileğime sonra kg'na göre bileklerin ince demişti [/QUOTE]
2 gündür sabah ve öğleden sonra açık öğretim sınavlarım vardı çok yoğun geçti. Bugün de hava çok güzeldı biraz keyfini çıkardık ama sabah 1 simit dışında kaçamak yapmadım.
Güya bugün öğlen akşam hafif yiyecektim ipin ucu bir kaçtı yakalayamadım.
Sabah kahvaltıdan sonra alışverişe gittim eşime ve kendime hediyeler aldım. 3-4 saat yürüdüm sonra GYM e gittim 1 saat hızlı yürüdüm 15 dk ağırlık kaldırdım 395 kalori yaktım.
Sonra eve geldim korkunç acıkmıştım yoğurtlu sebze yedim yanında. 1 dilim ekmek yedim normalde yemem.
Dedim akşama hafif yerim amaaaaa benim kız sushi yiyelim diye tutturdu. Tabi dananın kuyruğu koptu.
Canım burda en çok spor yapan benim ben bile bazan kilo alıyorum bazan aynı kalıyorum sürekli veremiyorum. Yılmadan devam edeceksin vücüdun kendini ayarlıyor zaten merak etme.