Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dun bahceden fasulye topladim. bugun aksama fasulye yogurtlamasi (70 kalori), yesil fasulyeli patates salatasi (90 kalori) ve yumurtali fasulye (185 kalori) yapicam. toplam 345 kalori
iftar icin son derece hafif bir menu olur diye dusunuyorum. Ramazan ayindada menulerimi bu sekilde yapmak istiyorum. 400 kaloriyi gecmeyecek sekilde.

Canım bugün sabah ve öğlen bol kaçamaklı olmuş
bahçe işlerimiz vardı canım aksama kadar kosturmaca içindeydim eve geldiğimden beri ev işi yaptım çocukları banyo yaptırdım birazdan merdivenleri yikayacagim inan o kadar git gel yaptım ki bişey kalmamıştır

geçen tarifini verdiğin değil mi canım..döküm tencere de yaptığın..denedim ben onu çok güzel oluyor..ama sanırım köy ekmeği olması için tam buğday unu olmalı
Yoldayız dönüyoruz kızlar bugün eşimin doğum günü kardeşime pasta sipariş ettim daha kutlamadım süpriz olacakk pastadan yemeyi düşünmüyorum bakalım
eşine seninle beraber mutlu huzurlu yıllar dilerim...

selam kızlar..nöbet vaziyetleri...
sabah

2 dilim çavdar ekmeği(kızarmış)
1 kaysı yumurta
peynir zeytin
çeri salatalık

öğlen

tavuk sote
salata
ayran
3 kaşık erişte

akşam

incecik hamur pizza..
arkadaşlar girdi gene devreye

yakarım inşallah

Tatlinin tarifini alabilir miyim ? :)

7 adet çilek ( 4 tanesini püre yaptım 3 tanesini dilimledim)
1 yemek kaşığı nişansta
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı bal

süt ile nişastayı topaklanma yapmadan çırp canım içine püre olan çileği ekle ocağa al ısınınca içine 1 çay kaşığı balı koy. kıvamını aldığında ocaktan al dilimlenmiş çilekleri ekle karıştır bardaklara paylaştır. böyle 2 bardak çıktı benimkinden :)

Cok kolaymis cook tesekkur ederim deneyecegim

Evet zaten ben organik tam buğday unuyla yapıyorum canım rengi koyu olandan.
Haftada 2 adet yetiyor bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…