Dun bahceden fasulye topladim. bugun aksama fasulye yogurtlamasi (70 kalori), yesil fasulyeli patates salatasi (90 kalori) ve yumurtali fasulye (185 kalori) yapicam. toplam 345 kalori
iftar icin son derece hafif bir menu olur diye dusunuyorum. Ramazan ayindada menulerimi bu sekilde yapmak istiyorum. 400 kaloriyi gecmeyecek sekilde.
bahçe işlerimiz vardı canım aksama kadar kosturmaca içindeydim eve geldiğimden beri ev işi yaptım çocukları banyo yaptırdım birazdan merdivenleri yikayacagim inan o kadar git gel yaptım ki bişey kalmamıştır
Spor yapmayı ailecek seviyoruz
Köy ekmeğini kendim yapıyorum o kadar güzel oluyorki. Yapılışı çok kolay.
Canım burda en çok spor yapan benim ben bile bazan kilo alıyorum bazan aynı kalıyorum sürekli veremiyorum. Yılmadan devam edeceksin vücüdun kendini ayarlıyor zaten merak etme.
geçen tarifini verdiğin değil mi canım..döküm tencere de yaptığın..denedim ben onu çok güzel oluyor..ama sanırım köy ekmeği olması için tam buğday unu olmalı
7 adet çilek ( 4 tanesini püre yaptım 3 tanesini dilimledim)
1 yemek kaşığı nişansta
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı bal
süt ile nişastayı topaklanma yapmadan çırp canım içine püre olan çileği ekle ocağa al ısınınca içine 1 çay kaşığı balı koy. kıvamını aldığında ocaktan al dilimlenmiş çilekleri ekle karıştır bardaklara paylaştır. böyle 2 bardak çıktı benimkinden :)
7 adet çilek ( 4 tanesini püre yaptım 3 tanesini dilimledim)
1 yemek kaşığı nişansta
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı bal
süt ile nişastayı topaklanma yapmadan çırp canım içine püre olan çileği ekle ocağa al ısınınca içine 1 çay kaşığı balı koy. kıvamını aldığında ocaktan al dilimlenmiş çilekleri ekle karıştır bardaklara paylaştır. böyle 2 bardak çıktı benimkinden :)
geçen tarifini verdiğin değil mi canım..döküm tencere de yaptığın..denedim ben onu çok güzel oluyor..ama sanırım köy ekmeği olması için tam buğday unu olmalı
eşine seninle beraber mutlu huzurlu yıllar dilerim...