Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Mutlaka bende denicem fark ettim hiç tatlı şeyler yemiyorum havalarda ısındı iyi olur. Ellerine sağlık canım

Köyde bol bol lor yaptım tereyağ yumurta peynir zeytin yaprak erik salça süt çilek aklıma gelmeyen bir sürü şey getirdik :)
Oh canım ne güzel afiyet olsun bak ne güzel gittin hem kafan dağıldı hemde organik miss gibi yiyecekler getirdin.

Eki Görüntüle 1990007 Çilekler bunlar gördüğünüz boyuttalar fazla çıkmamış küçük bir kasa getirdik reçel yazın yapılır zaten
Afiyet olsun canım

Oh canım ne güzel afiyet olsun bak ne güzel gittin hem kafan dağıldı hemde organik miss gibi yiyecekler getirdin.

Afiyet olsun canım
Aynen canım çok iyi geldi değişiklik çocuklara da hele kız eve girmedi desem yeri sokakta oynadılar burda sadece parka gidebiliyordu birkaç gün gönlünce oynadı ürünler de bonusu oldu :)

Evet zaten ben organik tam buğday unuyla yapıyorum canım rengi koyu olandan.
Haftada 2 adet yetiyor bize.
ben de yapıcam gen

Akşam için bol malzemeli aşure yaptım. Minicik kaselere koydum buzdolabındalar
ohh miss afiyet olsun
Köyde bol bol lor yaptım tereyağ yumurta peynir zeytin yaprak erik salça süt çilek aklıma gelmeyen bir sürü şey getirdik :)
ohh canım ne iyi olmuş..afiyetle yiyin gariii

O kadar şey hazırladım yoğurtlama ve minik kase aşure haricinde bişey yiyemedim. 1-2 çatal salatadan, 1-2 çatalda yumurtalıdan aldım. İnsan açken hiç doymayacığını sanıyor oysa 1 kase yemek yetiyor.
Akşam yemeğim
1 hurma
1 küçük kase yoğurtlama
1 yk yumurtalı fasulye
1 yk patates salatası
1 ince dilim ekmek
1 minik kase aşure

Eki Görüntüle 1990007 Çilekler bunlar gördüğünüz boyuttalar fazla çıkmamış küçük bir kasa getirdik reçel yazın yapılır zaten
ohhh miss afiyet olsun recelden çok recelin kokusuna bayılıyorum ben bahce de çilek var benimde yeni çiçek açıyorlar biz sadece tadımlık yiyebiliyoruz maalesef çok yerimiz olmadığı için . stresini attın sanırım zamanın iyi geçmiş çocukların açık alanda oynaması gibisi yok benimkiler hep öyle kapının onundeler

asureyi nasıl küçük kase yersin ben bayılıyorum asureye eline sağlık afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…