Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

izole canım tekrardan Doğum günün kutlu olsun nasıl geçti kutladınız mı neler yaptın bugün :)
Z zeze_35 teşekkür ederimmm çok incesin

güzel ve sakin geçti. akşam annemle yürüyüşe çıktık, ona çok mutlu oldum. o en büyük hediyeydi bana.

cuma akşam annem yemek yemeye çıktı benle. kendisinin de hoşuna gitti, ona da iyi geldi bence.

cumartesi halsizdim yattım hep. üzüldüm gün boşa gitti diye. o sırada çok sevdiğim akrabalarım geldi mutlu oldum. akşam için önemsediğim bir beyle sözleşmiştik. ekti beni... (yorum yok)

pazar günü dışarı çıkmak için hazırlandım giyindim. birden başım dönmeye başladı. saatlerce geçmedi. ilk defa böyle birşey başıma geliyor.

dün doğumgünümde sonunda çıktım gezdim ferahladım. nostaljik dondurmamdan yedim (mc flurry). akşam üstü de annemle yürüyüşe çıktık. çok mutlu oldum. bana en güzel hediye oldu. yıllar geçiyor. şunun şurasında birlikte geçirebileceğimiz kaç gün kaldı ...

böyle oldu benim doğumgünü maceram. biraz sakin, bolca depresif

Canm saatın geldimi ?
canım günaydın.
saatim cuma günü geldi. hem gözlük hem saat geldi.
ayvalıkta kullandım bunları.
çok yorucu geçti tatil.
gece geç yattık. 2 gün dolu dolu vaktimiz vardı gezilecek ve arkadaşlar da görülecekti tabi.
cuma yolda geçti.
dün dönüşe çıktık saat 3 de.
fakat yollar bi felaketti.
gece 11 buçukta vardık evimize.
herkes 3 gün tatili değerlendirip bi yerlere gitmiş anlaşılan. trafik felçti istanbul istikametine doğru hendek de tıkanmıştı trafik. taa izmit e kadar araç kuyruğu vardı. öyle acıdım ki onlara. zaman zaman biz de yaşadık bursa taraflarında çünkü aynı şeyi.

kız kardeşim sezaryena girdi sabah
20 dk önce aradım daha bi ses yok demişti annem. yine arayım bakayım. bebek çıkmış mı.
panik kendisi. o nedenle çok korkmuş .
2. bebeği.
tansiyonu çıkmış yine . bilmiyorum . götürmüşler ama hemen ameliyata alamaz belki doktor. tansiyonunun düşmesi lazım

şimdi konuştum ve bebek çıkmışşşşş. çok mutluyummmmmmmmmm.
Allah ömür versin hepsine inşallah sağlıkla. ..

birileri doğuyor birileri göçüyor. dünya ne garip.
bebek geldi ne güzel Allah anali babalı büyütsün canım bizlere de yigen sevgisi yatmayı nasıl etsin insallah kiz mi erkek mi bebis

sabah kahvaltım.
1 bardak süt

geç kalmışım.
saati duymamışım.
yada kurmayı beceremedim gece.
çocukları kaldırdık. hemen süt ve sakızlı kurabiye verdim onlara.
ayvalık tan almıştık kurabiyeleri.

tabi oralara gidince ben yedim ne mamalar . anlatamam. dondurma. sakızlı , karadutlu. ayvalık tostu.
lor tatlısı. götürdüm her şeyi. hayır demedim.
çok hareketli tatil olunca 1 kilocuk kalmış bana geriye

bi gün 4 saat kızı kucağımda taşıdım.
4 saat gezdik cunda da . uyutamadım tabi kızı. öğlen uyumayınca adımları yavaşladı. yürümesi sıkıntı oldu. aldım kucağıma. puset getirmemiştik. iyi ki getirmemişiz . sporumu da yapmış oldum . ama o gece kolum kasıldı. ağrı ile. acısı da gece çıktı tabi. öyle işte kızlar . çok kısa bi tatildi ama harika geçti.

şevketi bostan
enginar
taze lor
izmir tulum.
deniz börülcesi

bunları aldık pazardan gelmeden.

bu hafta ege beslenmesi yapacağız

zeytin , zeytin yağımızı da getirdik. bal ve karadut şurubunu da aldık.
nasip olursa bi sonraki tatil yaza . bunları tüketiriz yeniden alırız inşallah.

bebek geldi ne güzel Allah anali babalı büyütsün canım bizlere de yigen sevgisi yatmayı nasıl etsin insallah kiz mi erkek mi bebis
Amin canım . Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah

oğlu oldu canım. ilk çocuğu da erkek. ilki 6 buçuk yaşında bu da ikinci çocuğu.

canım benim .
doğum günüm kutlu olsun
daha nice senelerin olsun önünüde sağlıkla geçireceğin.
hiç bir şeye üzülme.
sağlık var çok şükür .
Allah daha güzel günler gösterir inşallah sana sevdiklerine.
eken herif kimse artık .onu da kınıyorum. görgüsüz.

benim hiç yigenim yok nasıl bi duygu bilmiyorum
abinin çocukları vaırdı diye hatırlıyorum.
kaç kardeşsin .
evli mi hepsi

ben 4 kardeşim.
abimin 1 oğlu var (17 yaşında)
ablamın 1 kızı var (24 yaşında)
benim 3 tane biliyorsunuz
kız kardeşimin de bugün 2. bebeği oldu.
ben hala ve teyze oldum çok şükür .

çok teşekkür ederim canımmm hangimiz büyüğüz bilmiyorum ama burda hep ablalık yapıyosun bana amin aminnn diyorum tüm güzel dileklerin için.

eken terbiyesizi sildim rehberden ve heryerden

veeeee bebeğiniz hayırlı olsunnnnn yeni bir can. yeni bir hayat. minicik bir kalp pıt pıt atıyor.

be your self canım nice mutlu yıllara canım iyiki doğdun
izole depresif haller sana yakışmıyor ayrıca seni eken adamı sende ek canım bunun için mi üzüldüm yoksa
mesmeser çoook teşekkür ederim canım. evet toparlanıcam ve neşeli pozitif hale dönücem. valla depresifim diye buraya gelip bişey bile yazmıyorum. mızmızlık edip sizi de sıkmamak için

bu hafta full time burdayım. kızlar beni sarsıp kendime getirin

o eken terbiyesiz beyfendiyi takmıyorum canım. ben ona şans verdim, o kaybetti. daha da bişey demiyorum ona. az önce @demirleke ye yazarken dediğim gibi, heryerden de sildim. kimse benim değerli vaktimi almaya çalışmasın.

40 yaşındayım izolecim.

sağ ol canım . yeni can . yeni hayat . yeni umutlar. umut hiç bitmez
sen yaz içinden ne geliyorsa
biz burada dinleriz . neden mızmızlık olsun.
hepimizin zaman zaman dertleri oluyor .
kiminin büyük . kiminin küçük.
yazıp rahatlıyoruz . birilerine anlatmayınca azalmıyor da sıkıntı. paylaşırsan azalır sıkıntın.

abimin çocuğu yok canım tüp bebek tedavisi görüyorlar dört kardeşiz üç kiz bir oğlan ben ve abım evliyiz
ha şöyle seni uzeni takma kurban olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…