Z zeze_35 teşekkür ederimmm çok incesinizole canım tekrardan Doğum günün kutlu olsun nasıl geçti kutladınız mı neler yaptın bugün :)
canım günaydın.Canm saatın geldimi ?
şimdi konuştum ve bebek çıkmışşşşş. çok mutluyummmmmmmmmm.
Allah ömür versin hepsine inşallah sağlıkla. ..
birileri doğuyor birileri göçüyor. dünya ne garip.
Amin canım . Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahbebek geldi ne güzel Allah anali babalı büyütsün canım bizlere de yigen sevgisi yatmayı nasıl etsin insallah kiz mi erkek mi bebis
benim hiç yigenim yok nasıl bi duygu bilmiyorumAmin canım . Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
oğlu oldu canım. ilk çocuğu da erkek. ilki 6 buçuk yaşında bu da ikinci çocuğu.
canım benim .Z zeze_35 teşekkür ederimmm çok incesin
güzel ve sakin geçti. akşam annemle yürüyüşe çıktık, ona çok mutlu oldum. o en büyük hediyeydi bana.
cuma akşam annem yemek yemeye çıktı benle.kendisinin de hoşuna gitti, ona da iyi geldi bence.
cumartesi halsizdim yattım hep. üzüldüm gün boşa gitti diye. o sırada çok sevdiğim akrabalarım geldi mutlu oldum. akşam için önemsediğim bir beyle sözleşmiştik. ekti beni... (yorum yok)
pazar günü dışarı çıkmak için hazırlandım giyindim. birden başım dönmeye başladı. saatlerce geçmedi. ilk defa böyle birşey başıma geliyor.
dün doğumgünümde sonunda çıktım gezdim ferahladım. nostaljik dondurmamdan yedim (mc flurry). akşam üstü de annemle yürüyüşe çıktık. çok mutlu oldum. bana en güzel hediye oldu. yıllar geçiyor. şunun şurasında birlikte geçirebileceğimiz kaç gün kaldı ...
böyle oldu benim doğumgünü maceram. biraz sakin, bolca depresif
abinin çocukları vaırdı diye hatırlıyorum.benim hiç yigenim yok nasıl bi duygu bilmiyorum
çok teşekkür ederim canımmmcanım benim .
doğum günüm kutlu olsun
daha nice senelerin olsun önünüde sağlıkla geçireceğin.
hiç bir şeye üzülme.
sağlık var çok şükür .
Allah daha güzel günler gösterir inşallah sana sevdiklerine.
eken herif kimse artık .onu da kınıyorum. görgüsüz.
be your self canım nice mutlu yıllara canım iyiki doğdun
izole depresif haller sana yakışmıyor ayrıca seni eken adamı sende ek canım bunun için mi üzüldüm yoksa
40 yaşındayım izolecim.çok teşekkür ederim canımmmhangimiz büyüğüz bilmiyorum ama burda hep ablalık yapıyosun bana amin aminnn diyorum tüm güzel dileklerin için.
eken terbiyesizi sildim rehberden ve heryerden
veeeee bebeğiniz hayırlı olsunnnnnyeni bir can. yeni bir hayat. minicik bir kalp pıt pıt atıyor.
sen yaz içinden ne geliyorsamesmeser çoook teşekkür ederim canım. evet toparlanıcam ve neşeli pozitif hale dönücem. valla depresifim diye buraya gelip bişey bile yazmıyorum. mızmızlık edip sizi de sıkmamak için
bu hafta full time burdayım. kızlar beni sarsıp kendime getirin
o eken terbiyesiz beyfendiyi takmıyorum canım. ben ona şans verdim, o kaybetti. daha da bişey demiyorum ona. az önce @demirleke ye yazarken dediğim gibi, heryerden de sildim. kimse benim değerli vaktimi almaya çalışmasın.
abimin çocuğu yok canım tüp bebek tedavisi görüyorlar dört kardeşiz üç kiz bir oğlan ben ve abım evliyizabinin çocukları vaırdı diye hatırlıyorum.
kaç kardeşsin .
evli mi hepsi
ben 4 kardeşim.
abimin 1 oğlu var (17 yaşında)
ablamın 1 kızı var (24 yaşında)
benim 3 tane biliyorsunuz
kız kardeşimin de bugün 2. bebeği oldu.
ben hala ve teyze oldum çok şükür .
ha şöyle seni uzeni takma kurban olsun sanamesmeser çoook teşekkür ederim canım. evet toparlanıcam ve neşeli pozitif hale dönücem. valla depresifim diye buraya gelip bişey bile yazmıyorum. mızmızlık edip sizi de sıkmamak için
bu hafta full time burdayım. kızlar beni sarsıp kendime getirin
o eken terbiyesiz beyfendiyi takmıyorum canım. ben ona şans verdim, o kaybetti. daha da bişey demiyorum ona. az önce @demirleke ye yazarken dediğim gibi, heryerden de sildim. kimse benim değerli vaktimi almaya çalışmasın.
Teşekkür ederim tatlım
Teşekkür ederim canımbe your self canım nice mutlu yıllara canım iyiki doğdun
izole depresif haller sana yakışmıyor ayrıca seni eken adamı sende ek canım bunun için mi üzüldüm yoksa
Mutlaka bende denicem fark ettim hiç tatlı şeyler yemiyorum havalarda ısındı iyi olur. Ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?